S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ülke Ve Özgürlük - Land And Freedom - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İspanya İç Savaşı'nın başladığı 1936 yılının başlarında, İngiltere'nin Liverpool şehrinde yaşayan ve Britanya Komünist Partisi üyesi olan David, Cumhuriyetçilerin direnişine destek olmak için İspanya'ya gider. Ancak burada kendi partisinin de üyesi olduğu Stalin önderliğindeki Komintern'e üye İspanya Komünist Partisi'yle değil, anti-stalinist POUM (Birleşik Marksist İşçi Partisi)'la tanışır ve POUM'un açtığı cephelerde savaşmaya başlar. Bir süre sonra Stalin önderliğindeki SSCB, iç savaştaki milislere yardım göndermeyi redderek, herkesin Halk Cephesi liderliğindeki düzenli orduya katılmasını zorunlu kılar. Ancak POUM bunu kabul etmez. Silah ve erzak yardımı alamayan POUM'un güçsüzleşmesi David'i rahatsız eder. Silahların bakımsızlığı nedeniyle yaşadığı bir kazadan sonra POUM'u terk ederek düzenli orduya katılır.






Uçan Kaplanlar - Flying Tigers - 1942 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerika ikinci Dünya Savaşı'na girmeden önce General Claire Chennault'un kumandasında Çin adına Japonya'ya saldıran filonun öyküsü. Kumandan uçuşlar arasında güzel bir hemşireye aşık olur. Filmin hava savaş sahneleri çok ilginç. Bu etkileyici savaş filminde fedakarlık duygusu işleniyor.






Kansız - Blood Sımple - 1984 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teksas’ta bir bar işleten Marty, karısı Abby’nin kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Onu izlemesi için özel dedektif Visser’i görevlendirir. Abby’nin gerçekten de barmenlerden Ray ile yattığı ortaya çıktığında Marty bu kez Visser’e onları öldürmesi için para verir. Oysa Visser’in kendi planları vardır.






Güç - Power - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güçlü ve başarılı bir politika danışmanı olan Pete St. John, tanınmamış bir iş adamını politika sahnesine kazandırmak için harekete geçer...






Gökyüzünde Dehşet - Sonic Impact - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hava korsanlarının ele geçirdiği bir uçakta yaşam savaşı başlamıştır...






Operadaki Hayalet - Phantom Of The Opera - 1943 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Operanın sopranosu olan Christine Dubois’a, umutsuz bir aşk besleyen kemancı Claudin, onun kariyerinde yükselmesinde gizliden gizliye yardım etmektedir. Bir takım olaylar sonucu işini kaybeden ve bunun üzerine bir de yüzünün bir kısmı asit ile yanan Claudin deliye döner. Bir süre sonra gizemli cinayetler ve suçlar işlenmeye başlar. Polis olayları incelemeye devam ettikçe, Paris opera evinin civarındaki mezarlık dikkatlerini çeker.






Merhametsiz 3 - The Firing Line - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

An American military advisor becomes disillusioned by the brutality and corruption of the Central American government which hired him. When his shift in sympathies becomes known, he's arrested and tortured but soon escapes, along with a beautiful American woman, in order to join the rebels.

Google Çeviri - Bir Amerikan askeri danışmanı, onu tutan Orta Amerika hükümetinin acımasızlığı ve yolsuzluğu yüzünden hayal kırıklığına uğradı. Sempatileri değiştirdiği zaman, tutuklanarak işkence gördü ancak kısa sürede güzel bir Amerikalı kadınla birlikte isyancılara katılmak için kaçtı.