S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Müthiş Gece - Rough Night In Jericho - 1967 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A former deputy and a strong-willed widow determine to stop a ruthless town boss.

Google Çeviri - Eski bir milletvekili ve güçlü iradeli bir dul, acımasız bir kasaba patronunu durdurmaya karar verdi.



Kahraman - Dragon - Swordsmen - Wu Xia - 2011 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Donnie Yen’in başrolünde oynadığı harika bir dövüş filmi. Film, Liu’nun sakin bir şekilde hayatını sürerken birden herkesin dikkatini çekmesiyle hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. Film boyunca aksiyon ve dövüş sahneleri hiç eksik olmuyor. Liu Jinxi ailesiyle birlikte küçük bir kasabada sakin bir hayat sürmektedir. Bir gün dışarıdan gelen iki yabancı kasabadaki bir markette soygun yaparlar, o sırada dükkanda alışveriş yapan Liu ikisininde hakkından gelir. Bu polislerin ve oradaki tüm halkın dikkatini çekmiştir. O iki adam azılı birer suçludur ve bu suçluların elinden sıradan bir insanın kurtulması imkansızdır, bu yüzden Liu hakkında gizli bir soruşturma başlayacaktır.



Benim Hayatım - My Life So Far - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

10 Yaşındaki Fraser, İskoçya’nın dağlık bölgesinde bir malikanede, kuralcı annesi Moira, kendi çapında icatlarla uğraşan uçuk babası Edward, ablası Elspeth ve de evin idaresini elinde tutan büyükannesi Gamma ile tekdüze bir yaşam sürmektedir. Bir gün dayısı Morris ve Fransız nişanlısı Heloise onları ziyarete gelince evin erkeklerini bir telaş sarar. Bu güzel ve çekici genç kadın, ergenliğe girmekte olan Fraser’ın yepyeni hislerle tanışmasına sebep olurken babası Edward’ın da aklını başından almıştır. Film, BBC’nin kurucularından ve Kraliyet Operası’nın yöneticilerinden Sir Denis Forman’ın kendi hayatını anlattığı kitabına dayanıyor.



Ayrılığın Altı Derecesi - Six Degrees Of Separation - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Flan (Donald Sutherland) ve Ouisa Kittredge (Stockard Channing) New York’da yaşayan zengin bir çiftdir. Bir gün çocuklarının Harvard’dan arkadaşı olarak kendisini tanıtan Paul (Will Smith) adında bir genç evlerinin kapısını çalar ve kendisini tanıştırır. Paul, ailenin sempatisini kazanır ve akşam kalması için ona yeni tanıştığı ailenin evinde yer hazırlanır. Ertesi sabah herşeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkar ve neyin olup bittiğini araştırmak için yola koyulurlar.



Aramızda Casus Var - Just One Of The Guys - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Terry, güzel kızların da becerikli ve akıllı olabileceğini kanıtlamak için, herhangi bir okulda açılan bir yazarlık yarışmasını kazanma kararı alır. Yeni bir okula girer ve ciddiye alınmak için bir erkek gibi giyinir ta ki yarışma sonuçları açıklanana kadar.