S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bataan'a Dönüş - Back To Bataan - 1945 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı'nda Filipinler'de geçen bir askeri harekatın başında komutan olan ünlü aktör Jhon Wayne ile birlikte Anthony Quinn'in beraber oynadığı tek film olma özelliğini taşıyor.



Gri Hanım Battı - Gray Lady Down - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Charlton Heston, suyun 442 metre altında bir nükleer denizaltı içinde mahsur kalan insanların hikâyesini konu edinen bu dramda başrolde. Nükleer denizaltı U.S.S. Neptune, bir Norveç gemisi ile çarpışınca okyanusun derinliklerine doğru batmaya başlar. Kaptan Paul Blanchard’ın (Heston) ve ekibinin tek umudu, Stacy Keach ve Ned Beatty’nin önderliğindeki kurtarma ekibidir. David Carradine’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmde mahsur kalan denizcilerin oksijeni hızla azalırken zamana karşı nefes kesen bir yarış başlar.



İntikamcı 2 - Exterminator 2 - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çöpçü olarak calışan bir adamın lav silahı ile eşkıyaları temizlemesi...



Üç Kafadar - Showdown At Eagle Gap - Quell And Co - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Wicked land mogul threatens group of Texas homesteaders in post-Civil War western.

Google Çeviri - Kötü kara mogul, İç Savaş sonrası batıdaki Teksaslı çiftçilerin grubunu tehdit ediyor.



Willard'ın Fareleri - Willard - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Willard içine kapanık ve asosyal bir adamdır. Çalışma hayatında sık sık aşağılanmaktan dolayı da, insanlara karşı gizli bir nefret beslemektedir. Bir gün, evindeki farelerle arasında özel bir bağ olduğunu keşfeder. Çok sevdiği farelerinin iş yerinde ölmesinin ardından intikam almaya karar verir. İntikamında ona yardım edecek kocaman bir fare ordusu vardır. Willard'ın nefreti küçük ürkütücü canlıların bedeninde çevreye yayılmaya başlar.



Yakuza - The Yakuza - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film adını günümüzde de varlığını sürdüren çok eski bir Japon mafya örgütü olan Yakuza'dan alıyor. Filmde bu örgütle iş ortaklığı yapan ve anlaşmaya uymadığı için kızı Yakuza şefi tarafından kaçırılan bir Amerikalının (Brian Keith), eski bir arkadaşı olan Kilmer'ı (Robert Mitchum) yardıma çağırması ile başlar. Rehineyi kurtarmak için Japonyaya gelen Kilmer, savaş sırasında bu ülkede askeri polis olarak görev yaparken birlikte olduğu kadının (Keiko Kishi) eski bir Yakuza olan ağabeyinden (Ken Takakura) de yardım alarak bu örgütle ölümüne bir mücadeleye girer.



Yedek Oyuncular - The Replacements - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Washington Sentinels Amerikan futbol takımının oyuncuları ligin bitmesine 4 maç kala greve gitme kararı alırlar. Takımın playoff lara katılabilmesi için kalan maçların en az üçünü kazanması gerekmektedir. Kulüp başkanı Jimmy McGinty'yi takımın başına çalıştırıcı olarak getirir. McGinty yedek oyunculardan bir takım kurar. Oyuncuların çoğu tecrübesizdir. Fakat koçun koz olarak gördüğü futbolcu eskisi Shane Falco oyun kurucu olarak takıma çağrılır.



Zaman Sürücüleri - Timerider The Adventure Of Lyle Swann - 1982 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

80 Yıllarında motor yarışçısı olan kahramanımız yarış esnasında bilim adamlarının zaman yolculuğu deney alanından geçerken yanlışlıkla 1827 yılı vahşi batı zamanına kovboyların ortasına düşer.



Zor Hedef - Hard Target - 1993 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chance Boudreaux, New Orleans sokaklarında iş ararken babasının insan avcıları tarafından öldürüldüğünü öğrenen Natasha ile karşılaşır. Natasha, kendisini koruması ve bu katilleri bulması için Chance’i kiralar. Ama bilmedikleri bir şey var. Chance de bu katillerin avlarından biridir ve artık ya o ölecektir yada avcıları öldürecektir.