S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Siyah Kaftan - Black Robe - 1991 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kanada yerlileri arasında Hıristiyanlığı yaymaya çalışan Cizvit Misyonerlerinin bir yaşam kesiti... Arka planda ise Huronlar ve Iroquislerin çekişmeleri...






Siyah Kaftan - Black Robe - 1991 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kanada yerlileri arasında Hıristiyanlığı yaymaya çalışan Cizvit Misyonerlerinin bir yaşam kesiti... Arka planda ise Huronlar ve Iroquislerin çekişmeleri...






Şaskın Casus - Company Man - 2000 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başarısız bir ingilizce öğretmeni olan alan quimp (douglas mcgrath) ailesine cia ajanı olduğu yalanını uydurur ancak yalanı gerçek olur. Cia onu Küba'ya gönderir, burada amacı Batista'yı deviren Fidel Castro'ya suikast yapıp demokrasiyi geri getirmektir. 






Samuraylar - Samourais - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

500 Yıl önce Fujiwara üyeleri düşmanlarını yenebilmek için cehennemin derinliklerinden savaş iblisi Koden'i çağırırlar, amaçlarına ulaşırlar anacak bunun bedelini lanetlenerek öderler. Klanın soyundan gelen polis müfettişi Fujimara, bir video oyun tasarımcısının soruşturmasını yürütürken dehşet verici bir gerçeğin farkına varır. Şeytan Koden yeniden doğmak üzeredir. Fujimara insanlığı kurtaracak güçtedir. Ancak çok büyük bir fedakarlık yaparak kız kardeşini iblise kurban etmelidir.






Yedi Canlı Adam - Return Of The Tiger - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shrewd'n'suave Chang Wong and his redoubtable female partner devise an elaborate plan to take out a heroin drug ring led by the nefarious Paul. Moreover, Wong also works for a rival dope-dealing organization in order to further stir things up.

Google Çeviri - Shrewd'n'suave Chang Wong ve onun redoubtable kadın ortağı hain Paul tarafından yönetilen bir eroin uyuşturucu yüzük almak için ayrıntılı bir plan yaparlar. Ayrıca, Wong daha da ortalığı karıştırmaya için bir rakip uyuşturucu-uğraşan kuruluş için çalışıyor.






Takeshis - 2005 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Takeshi Kitano; gerçeküstü eğilimler taşıyan, ölçüsüz şiddet ve durum komedisi arasındaki dengenin hüküm sürdüğü bir komedi filmi ekliyor. Şov dünyasında diğer ünlüler gibi gözler önünde ve sürekli takip edilen yoğun bir yaşam süren Beat Takeshi ile hiç bir işte başarıyı yakalayamamış, işsiz güçsüz bir aktör olan Kitona'nın, tesadüfler sonucunda yolları kesişir ve macera başlar.