S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

The Jigsaw Man - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İngiliz asıllı Rus casusu Philip, plastik cerrahi sayesinde yeni bir kimlik edinir ama KGB ondan, eski ajanların listesini istemektedir.



Tek Adam - The Omega Man - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1976'nın dünyasında ölümcül bir biyolojik silah kontrolden çıkar ve bu tüm insanlığın sonu olur. Los Angeles'lı Doktor Robert Neville, deneysel bir serum sayesinde hayatta kalan tek kişi olmayı başarır. Bir de tabi mutasyona uğramış ve gece yaratıklarına dönüşmüş bir kaç yüz kişilik topluluğu saymak gerek. Matthias isimli acımasız tipin yönettiği ve kendilerine 'aile' adını veren bu kana susamış grup, serumu ele geçirmek için her şeyi denemeye kararlıdır. Neville onları durdurmak için canını dişine takmış savaşırken, karşısına güzel Lisa'nın liderliğini yaptığı ve bir şekilde hayatta kalmayı başarmış gençlerle karşılaşır.



Sürgün Yolu - The Inn Of The Sixth Happiness - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

All her life Englishwoman Gladys Aylward knew that China was the place where she belonged. Not qualified to be sent there as a missionary, Gladys works as a domestic to earn the money to send herself to a poor, remote village. There she eventually lives a full and happy life: running the inn, acting as "foot inspector", advising the local Mandarin. and even winning the heart of mixed-race Captain Lin Nan. But Gladys discovers her real destiny when the country is invaded by Japan and the Chinese children need her to save their lives.

Google Çeviri - Tüm hayatı boyunca Asyalı kadın Gladys Aylward, Çin'in ait olduğu yer olduğunu biliyordu. Bir misyoner olarak gönderilmeye yetkin olmayan Gladys, yoksul bir uzak köye kendini göndermek için para kazanmak için bir yerli olarak çalışıyor. Orada sonunda tam ve mutlu bir hayat yaşıyor: hanımı çalıştırmak, yerel Mandarin'ye tavsiyede bulunan “ayak müfettişi” olarak hareket ediyor. ve hatta karma yarış kaptanı Lin Nan'un kalbini kazandık. Ancak Gladys, ülkenin Japonya tarafından işgal edilmesi ve Çinli çocukların hayatlarını kurtarmak için ona ihtiyacı olduğunda onun gerçek kaderini keşfeder.



Şüphe Peşinde - The Offence - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20 Yıl boyunca İngiliz Polis Teşkilatı´nda cinayet, tecavüz ve diğer şiddet olaylarıyla ilgilenen polis dedektifi Johnson (Sean Connery), sonunda küçük kızlara musallat olan birini sorgularken kontrolden çıkar.



Son Yolculuk - The Last Voyage - 1960 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

After a boiler explosion aboard an aging ocean liner, a man struggles to free his injured wife from the wreckage of their cabin and ensure the safety of their four-year-old daughter as the ship begins to sink.

Google Çeviri - Bir insan, yaşlanan bir okyanus gemisinde bir kazan patlamasından sonra, yaralı karısını kabinin enkazından kurtarmaya ve geminin batmaya başladığında dört yaşındaki kızlarının güvenliğini sağlamaya çabalar.



Son Karakol - The Last Outpost - 1951 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Despite their fighting on opposite sides during the Civil War, brothers Vance and Jeb Britton have to set their differences aside in order to survive an Indian attack.

Google Çeviri - İç Savaş sırasında karşıt taraflardaki kavgalarına rağmen, Kardeşler Vance ve Jeb Britton, bir Hint saldırısından kurtulmak için farklılıklarını bir kenara koymak zorundalar.



Lekeli Güneş - The Last Train - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yığınla insan bir trenin içinde belirsiz bir geleceğe doğru yolculuk etmektedir. Bu gergin ve umutsuz ortamda bile insanlar şen kahkahalar atarak gülebilmektedir. İşte şen kahkahaların ortasına tam da bu esnada çok yükseklerden bir bomba düşer.



Çıplak Ve Ölü - The Naked And The Dead - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Set during the Pacific War against the Japanese, this WW2 drama discerns between achieving one's mission at any cost versus preserving the lives under one's command and enforcing discipline through fear as opposed to mutual respect.

Google Çeviri - Japonlara karşı Pasifik Savaşı sırasında ortaya çıkan bu WW2 draması, kişinin kendi komutasındaki hayatları koruyarak ve disiplini karşılıklı saygıya karşı korkuyla uygulayarak, herhangi bir maliyetle misyonunu gerçekleştirmek arasında kaygı duymaktadır.



Çıplak Gerçek - The Naked Truth - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Magazin habercisi Nigel Dennis, para kazanmanın kolay bir yolunu bulmuştur: Ünlülerden şantaj yoluyla para sızdırmak. Şantaj kurbanlarından komedyen Sonny MacGregor (Peter Sellers) Nigel'i durdurmanın tek yolunun onu öldürmek olduğuna karar verir. Sonny, cinayet planını kılıktan kılığa girerek gerçekleştirmeye çalışır ama her denemesinde birbirinden gülünç durumlara düşer. Sonunda diğer şantaj kurbanlarıyla işbirliği yapmaya karar verince, tadına doyulmaz bir komedi ortaya çıkar.