S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kurtlar Mangası - Jungle Wolf - 1986 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan Büyükelçisi isyancılar tarafından kaçırılır. Uluslararası antlaşmalara göre A.B.D kurtarma operasyonu yapamayınca devreye Vietnam gazisi orman savaşçısı Parrish girer.






Evde Savaş - War At Home - 1996 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The War at Home 1996 yapımlı, bir vietnam gazisinin evine dönmesinden sonra yaşadığı sorunlar, aile ve özel hayatındaki problemleri anlatan bir dram filmidir.






Gökyüzü Korsanları - Sky Pirates - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Air force Lieutenant Harris starts for a flight to Boa Boa, on board Reverend Mitchell with a box containing a part of a top-secret extraterrestrial key. They get lost in a supernatural storm and find themselves after an emergency landing in kind of a Bermuda triangle, 5,000 miles off their course. Home again, no one believes Harris' story, and his crew suspiciously denies it too. Harris is thrown in jail, but manages to escape. Together with Mitchell's daughter he seeks the lost part of the key and its secret.

Google Çeviri - Hava Kuvvetleri Teğmen Harris, Rahibe Mitchell'in üst düzey gizli bir dünya dışı anahtarı içeren bir kutuyla Boa Boa'ya uçuş yapmaya başlar. Doğaüstü bir fırtınada kaybolurlar ve acil bir inişten sonra kendilerini 5.000 mil uzaktaki bir Bermuda üçgeninde bulurlar. Evde tekrar kimse Harris'in hikayesine inanmıyor ve mürettebatı şüpheli bir şekilde bunu reddediyor. Harris hapishaneye atıldı, ancak kaçmayı başardı. Mitchell'in kızı ile birlikte anahtarda kaybolan kısmı ve sırrını istiyor.






Ertesi Gün - The Day After - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1980’li yılların başında tırmanan bir karşılıllı nükleer saldırı ihtimali gerçek olur. Olanları ABD’nin tutucu eyaletlerinden Kansas’ta yaşayanların gözünden izleriz. Nükleer füzeler ortalığı yıkıp geçirir. İnsanlar korkunç şekillerde can verir. Sonrasında olanlar daha da dehşet vericidir.

Soğuk savaş sona ermeden hemen önce, Ronald Reagan’ın başkanlığında geliştirilen Yıldız Savaşları ve benzer projelerle tekrar gerilim arttığı bir dönemde, 1983’te ABC’de yayınlanan The Day After, milyonlarca Amerikalıyı nükleer silahlanma yarışının olası sonuçları konusunda belki de ilk defa dehşete düşürmeyi başarmış bir film.







En Güçlü - The Occultist - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A cyborg private eye is hired to protect a Caribbean president visiting New York City. Unknown to him, the president's daughter is in league with his country's rebels who are trying to assassinate him.

Google Çeviri - Bir cyborg özel gözü, bir Karayipler cumhurbaşkanını New York'a ziyaret etmek için kiraladı. Ona bilinmeyen, başkanın kızı ülkesinin isyancılarla birlikteyken kendisini öldürmeye çalışıyor.






Ejderin Dansı - The Last Dragon - 1985 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç dövüşçü dövüş sanatlarının son evresi olan glowu öğrenmek ister bu amaçta kötü dövüş sanatları uzmanılarıyla ve takıntılı bir organizatörün elinden genç bir şarkıcıyı kurtarır.






Deli Doktor - The Couch Trip - 1988 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir radyo programında son derece kaçık bir akıl hastanesi müdavimi kendisini 'kafa doktoru' olarak tanıtınca, olanlar olur.






Dehşet Sokağı 2 - Amityville 2 - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İtalyan asıllı Montelli ailesi büyük bir eve taşınır. Eski bir yerli mezarlığının üstüne inşaa edilmiş bu evde bir süre sonra aileyi rahatsız edecek durumlar yaşanmaya başlar. Ailenin büyük oğlu, kötü bir ruh tarafından ele geçirilmesinin ardından kasabanın rahibi bu duruma el koyar ve genci kurtarmak için çalışmalara başlar.






Çıplak İntikam - Naked Vengeance - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yeni dul kalmış kadın çocukluğunu geçirdiği kasabaya geri döner ve kasabanın serserilerinin dikkatini çeker. Bir gece kendi evinde toplu tecavüze ugrar ve adaletin seyirci kalması sonucunda kendi adaletini uygulamaya karar verir. 






Çingene Savaşları - The Gypsy Warriors - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Satan's bug, a deadly pathogen, is being developed in a secret Nazi laboratory underneath a vineyard in an occupied French village during WWII. A team of allied operatives must infiltrate the lab with the help of local gypsies and steal it.

Google Çeviri - İkinci Dünya Savaşı sırasında işgal altındaki bir Fransız köyündeki bir bağın altında bulunan gizli bir Nazi laboratuvarında ölümcül bir patojen olan Şeytan'ın böcekleri geliştiriliyor. Müttefik bir operatör ekibi yerel çingene yardımı ile laboratuvara sızmalı ve çalmalı.






Cehennemden Kaçış - The Great Escape 2 The Untold Story - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj - 2 Bölüm Birden





Film Özeti

Allied prisoners tunnel out of a stalag, then return to avenge fellow escapees executed by the Nazis.

Google Çeviri - Müttefik mahkumlar bir sapa tünelini çıkarıp, daha sonra Nazilerin idam ettiği diğer kaçışların intikamını almak için geri dönerler.






Büyücü - The Wizard - 1989 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kardeşinin video oyunları konusunda doğal bir yeteneği olduğunu keşfeden Corey, kardeşi Jimmy ve arkadaşıyla birlikte evden kaçarak Los Angeles'taki büyük video oyunu yarışmasına katılmak için yola çıkarlar.






Beyaz Yamyamlar - White Cannibal Queen - 1980. - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A man who lost an arm and his family to a tribe of cannibals returns ten years later to bring back his teenager daughter, only to find that she grew up into a beautiful blonde woman who became the cannibals' queen.

Google Çeviri - Bir kanopi kabilesi için bir kolunu ve ailesini kaybeden bir adam, on yıllar sonra ergen kızı geri getirmek için, yalnızca yamyamın kraliçesi olan güzel bir sarışın kadın haline geldiğini bulmak için geri döndü.







Amansız Takip - Border Cop - 1980 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

US Border Patrol agent Frank Cooper is keeping a fine balance between doing his duty and empathizing with illegal Mexican border jumpers in 1970s California.

Google Çeviri - ABD Sınır Devriyesi temsilcisi Frank Cooper, görevini yapmak ve 1970'lerde Kaliforniya'da yasadışı Meksikalı sınır köprüleri ile empati kurmak arasında iyi bir denge kuruyor.






39 Basamak - The 39 Steps - 1935 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dairesinde tuhaf bir genç kız bıçaklanarak öldürülünce, Londra'da tatilini geçirmekte olan genç Kanadalı rençber Richard  Hannay kendini casusluk ve cinayet içeren gizemli bir maceranın ortasında buluyor. Kız, ölümünden önce Hanney'e İngiltere'den kaçırılmakta olan çok gizli birkaç sırdan söz ediyor. Sinsi casusluk şebekesi liderinin, sağ elinin küçük parmağının bir parçasının kesik oluşundan tanınabileceğini anlatıyor, sonra da 39 Basamak'la ilgili bir şeyler söylüyor. 39 Basamağın sırrını çözmek, casus çetesini ortaya çıkarmak ve kendini cinayet suçlamasından temizlemek içinse Hanney'in sadece 48 saati vardır.






Şafakta Öfke - Rage At Dawn - 1955 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kasabanın yargıcı ve şerifinin de dahil olduğu büyük bir çeteyi çökertmek amacıyla, ajan Barlow kasabaya gönderilir. Kimse onun amacını bilmemektedir.






İman Kuvveti - Pillars Of The Sky - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

In 1868 Oregon, when the Army violates the treaty by building a road across the reservation, several tribal chiefs decide to unite their forces against the trespassing whites.

Google Çeviri - 1868 Oregon'da ordunun antlaşmayı rezervasyon boyunca bir yol inşa ederek ihlal ettiği zaman, birkaç kabile şefi kendi güçlerini geçip geçmekte olan beyazlara karşı birleşmeye karar verir.






Büyük Ülke - The Big Country - 1958 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıldızlarla dolu, masraftan kaçınılmamış, dev boyutlu bu destansı western’de, bir barış sözcüsü, cesaretini gösterirken kuvvetin bilincinde olmak zorunda kalacaktır. Kendini erken emekliye ayırmış, zengin kaptan James McKay, nişanlısı Pat Terrill’le evlenmek üzere Batı’nın uçsuz bucaksız topraklarına gelir. Yumruk kavgasına inanmayan McKay, değerleri ve hayata yaklaşımıyla, kovboylar için kapalı bir kutudur. İnsafsız işçi başı Steve Leech ona karşı ânında antipati duyar. Pat’in de, zengin babası Binbaşı Henry Terrill’in kontrolü altında şımarık, bencil bir kız olduğu anlaşılır. Binbaşı, sığırları sulama hakkı yüzünden, zorba ve açgözlü Rufus Hannassey’in başını çektiği yontulmamış bir çeteyle amansız bir mücadele içindedir. McKay, Terrill çiftliğindeki ifrata varmış maçolukla arasına mesafe koymaya karar verip, başına buyruk öğretmen Julie Maragon’la romantik bir ilişkiyi seçer. Julie’nin suyu bol topraklarına sahip olmak, aralarında savaşan iki çiftlik sahibinin de gündemindedir. Julie, Rufus’un beş para etmez oğlu Buck tarafından kaçırılınca, McKay harekete geçmeye karar verir.







Hellraiser 4 - 1996 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzay çağında bir üste deneyler yapan Dr. Paul Merchant tam nihayete ermek üzereyken üs baskına uğrar ve sorguya çekilir. İnanmayacaklarını bildiği için hikayeyi en başından anlatmaya başlar. Hikaye 18. yüzyılda Dr. Merchant'ın soyunun köklerinin dayandığı Fransa'da bir oyuncak yapımcısı olan Phillip L'Merchant'ın bir kutu tasarlamasıyla başlar. Bu kutuyu zamanın karabüyü ustası Duc de L'Isle'nin siparişi üzerine tasarlamaktadır. Kutu bittiğinde teslim eder ve evin dışından merakını gizleyemeyip ne yapacaklarını izlemektedir. Duc de L'Isle sabaha kadar uğraşıları sonucu cehennem Prensesi Angelique'i uyandırır. Gördüklerinden sonra pişman olan L'Merchant bu sefer kutunun yaptığının tam tersini yapacak bir mekanizma tasarlamaya başlar.






Hellraiser 5 - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joseph ve ortağı Tony işlerinde iki başarılı dedektiftir. Bir gün bir ihbar alınır ve cinayet mahaline giderler. Cinayet mahali çok kanlı ve ceset tanınamaz haldedir. Cinayet mahalinde buldukları kimliğin üzerinde ise okul yıllarından kalma bir fotoğraf vardır. Bir müddet araştırmanın ardından kanıtlar Mühendis lakaplı birini işaret eder. Araştırmalarını sürdüren Joseph bir gün ofisinde telefon alır ve telefondaki kişi eskiden birlikte olduğu fahişedir ve telefonun diğer ucundan son anlarındaki sesleri gelir.






Tanrının Mücevherleri - Mor Elmaslar - Jewel Of The Gods - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nazi Almanyası ve Amerika, Afrika'daki mor elmasların peşindedir. Bu elmaslar çok değerlidir. Çünkü elmaslar, nükleer bombaların başlıklarının ateşlenmesi için çok gereklidir. Afrika yerlileri ise bu elmasların kutsal olduğuna ve elmasların Tanrılara ait olduğuna inanıyorlar.






Süper Buluş - My Science Project - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A high school student and his friend find a strange, orb-like piece of equipment to use as a science project, but must stop it when it begins to threaten mankind.

Google Çeviri - Bir lise öğrencisi ve onun arkadaşı bir bilim projesi olarak kullanmak için ekipman garip, küre gibi bir parça bulmak, ama insanlığı tehdit etmeye başladığında bunu durdurmak gerekir.






Son Macera - Deadly Embrace - 1989 - DVDRip - Türkce Dublaj





Film Özeti

A beautiful but lonely and neglected Beverly Hills wife hires a hot young stud as a gardener. It eventually gets through to her husband that some hanky panky may possibly be going on, and he begins to spy on her. Complications and murder ensue.

Google Çeviri - Bir güzel ama yalnız ve ihmal edilen Beverly Hills karısı, bahçıvan olarak sıcak bir genç damızlık tutuyor. Sonunda kocasına bazı hanky huysuz olasılıkla devam edeceğini öğrenir ve onun üzerinde casusluk yapmaya başlar. Komplikasyonlar ve cinayet ortaya çıkıyor.






Şimsek 2 - Thunder 2 - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Indian sheriff Thunder is transferred to a small town in the desert. He learns that the corrupt deputy is paid by the drug mob. To protect himself, the deputy sets a trap for Thunder and gets him convicted as dealer. Thunder manages to break out of the brutal prison camp and takes bloody revenge. However he cannot sufficiently protect his pregnant wife.

Google Çeviri - Hint şerifi Thunder çölde küçük bir kasabaya taşınır. Yolsuzluk görevlisinin uyuşturucu mafsasından ödediklerini öğrenir. Kendini korumak için, yardımcısı Şimşir için bir tuzak kurar ve onu satıcı olarak mahkum eder. Thunder, acımasız hapishane kampından kurtulmayı başarıyor ve kanlı intikam alıyor. Ancak hamile eşini yeterince koruyamaz.






Shadows On The Wall - 1986 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A reporter becomes the target of a murderer when he starts investigating a fifty-year-old murder/suicide case.

Google Çeviri - Bir muhabir, elli yaşında bir cinayet / intihar davasını soruşturmaya başladığında bir katilin hedefi haline geldi.