S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İki Yüzlü Casus - Triple Cross - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Christopher Plummer İngiliz banka soyguncusu Eddie Chapman rolünde. Eddie bir anda kendisini 2. Dünya Savaşı’nda birbiriyle savaşan İngilizler ve Almanların arasında bulur. İki taraf için de casus olarak çalışan Eddie Alman hükümeti ile İngilizleri kendi çıkarı için birbirine düşürmeye çalışır. Gerçek öyküsünde Chapman ahlaksız bir insan olarak yansıtılır ki bu durum aksiyonlu casus filmine felsefi bir dokunuş yapar.






İki Sevgi Arasında - Clash By Night - 1952 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Doğduğu yere dönen Mae Doyle (Barbara Stanwyck), iki erkek arasında kalır.






En İyi Adam - The Best Man - 1964 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Politik bir partinin iki üyesi, yapılacak olan seçimlerde aday olur. Ancak kazanmak için girişilen yollar, işin çirkinliğini ortaya koyacaktır.






Bıçak Sırtı - Jagged Edge - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Temel İçgüdü" filminin senaryo yazarı Joe Ezsterhas'ın yine aynı temayı kullanarak yazdığı bir "katil kim?" filmi. Filmin hemen başında zengin işadamı Jeff Bridges'ın karısı vahşi bir şekilde öldürülür. Tüm deliller zengin kocayı suçlu gösterirken girdiği tüm davaları kazanan dişli bir avukat olan Teddy Barnes (Glenn Close) bu adamın suçsuz olduğunu düşünür ve onu savunmaya başlar. Ancak savcı adamın kendi karısını öldürdüğünden emin gibidir. Bir süre sonra Teddy müvekkiline aşık olmaya başlar ve onunla ilişkiye girer...Ancak yine de dünyada hiçbir şeyden o kadar emin olmamak lazımdır. Müvekkilinin herşeye rağmen suçlu olma olasılığı da mevcuttur.






Ateş Hattı - Rapid Fire - 1992 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Patlayıcılarla yüklü, savaş dolu bir macera filmi. Üniversite öğrencisi Jake Lo (Brandon Lee), mafyanın kilit adamı (King Mancuso) tarafından gerçekleştirilen bir cinayete tanık olunca kaçakçılar, gangsterler ve üçkağıtçı federal ajanlar tarafından takip edilmeye başlar. Tanık koruma programı başarısızlıkla sonuçlanınca, kendini tek silahı olan elleri ile korumak zorunda kalır. Hayatta kalmaya kararlı olan Jake Lo. Chicago'nun uyuşturucu mafyasına karşı kaçak bir polisin (Powers Boothe) ve onun güzel asistanının (Kate Hodge) yardımı ile savaşır.