S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Soy Ve Öldür - Strip Nude For Your Killer - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir model kürtaj sırasında öldükten sonra, modelin doktoruyla başlayan cinayetler gerçekleşmeye başlar. Sonraki kurbanlar kadının çalıştığı modellik ajansı dik kafalı ve kıskanç bir biseksüel olan Gisella tarafından yönetilen Albatross’la bağlantısı olan insanlardır. Şüphelilerden biri çabuk sinirlenen ve bildiklerini polislerle paylaşmaya yanaşmayan çapkın bir fotoğrafçı olan Carlo’dur. Carlo ajansın bir diğer fotoğrafçısı Magda ile çıkmaya başlar. Magda da büyük olasılıkla tehlike altındadır. Katil siyah bir motorcu kıyafeti giymektedir. Tüm ajans ölmeden katilin kimliği ortaya çıkacak mıdır?






Kız Erkek Meselesi - It's A Boy Girl Thing - 2006 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

KIZ ERKEK MESELESİ, aralarında dünya kadar fark olan iki komşu genç hakkında enerjik bir romantik komedi. Edebiyat düşkünü bir iyi aile kızı olan Nell ve eğlence düşkünü, pervasız Woody iki ezeli düşmandır ve bir sabah uyandıklarında kendilerini çok garip yerlerde bulurlar. Birbirlerinin yatak odalarında ve daha da kötüsü, birbirlerinin vücudunda. Bu isteksiz değiş tokuş, birbirlerinden intikam almaları için bulunmaz bir fırsata dönüşür ve hayatlarını sabote etmeye başlarlar. Ama çabalarının meyvelerini almaya başladıkça, başlarına hiç hesapta olmayan işler açılır.






Büyük Umutlar - Great Expectations - 1998 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küçük ve sevimli bir sahil kasabasında kızkardeşiyle birlikte yaşayan sekiz yaşındaki Finnegan Bell, hayattaki tek mutluluğu resim yapmak olan, geri kalan zamanlarda ise kasabanın varlıklı ailelerinden birinin yeğeni olan Estella ile vakit geçirmekten mutluluk duyan öksüz bir çocuktur. Bir gün hapishaneden kaçan kelepçeli bir mahkuma yardım eden Finnegan, adamın zincirlerinden kurtulmasını sağlar ve bu olay küçük çocuğun evriminde büyük bir rol oynar. Aradan 10 yıl geçer... Eski aşkı Estella'ya tekrar kavuşmak isteyen Finnegan, genç kadını New York'ta ziyaret edecek ancak işler beklendiği gibi gitmeyecektir.

Charles Dickens'ın aynı isimli ünlü romanından uyarlanan yapıtın yönetmen koltuğunda Alfonso Cuaron, başrollerinde ise Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow ve Robert De Niro gibi ünlü simalar var.