S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yarın Tehlikede - Odds Against Tomorrow - 1959 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alttan alta ırksal bir gerilim de barındıran, son derece eğlenceli bir polisiye olan film, birbirinden nefret eden üç adamın umarsızlığını ve bu umarsızlığın sonucu olan soygunu anlatıyor. Modern Jazz Quartet'in piyanisti John Lewis'in müthiş caz müziğini de içeren bu film izlenmeye değer.






Silah Altın Ve Kadın - Sam Whiskey - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Laura Breckenridge, ölen kocasının darphaneden çaldığı külçe altınları nehirdeki batıktan alıp darphaneye geri götürmesi için Sam Whiskey’i tutar, ama iki arkadaşıyla yola çıkan Sam kötü sürprizlerle karşılaşır.






Silah Altın Ve Kadın - Sam Whiskey - 1969 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Laura Breckenridge, ölen kocasının darphaneden çaldığı külçe altınları nehirdeki batıktan alıp darphaneye geri götürmesi için Sam Whiskey’i tutar, ama iki arkadaşıyla yola çıkan Sam kötü sürprizlerle karşılaşır.






Sihirli Dağa Kaçış - Escape To Witch Mountain - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir araç havada asılı kalmıştır. Canlanan bir ceket ise şerife saldırmıştır. En vahşi hayvanlar bile Tony ve Tia Malone isimli paranormal güçleri olan iki kimsesiz çocuğun yanında sakinleşmektedir. Kötü kalpli milyoner Aristotle Bolt (Ray Milland) bu çocukların güçlerini teşhir edebilmek için onları kandırmak ve malikanesine kapatmak ister. Bu kovalamaca sırasında yardımsever kampçı (Eddie Albert) ile tanışırlar ve içinde bulundukları gizemi çözmeye başlarlar.






Özgürlük Savaşçıları - Ölümden Yılmayanlar - The Violent Breed - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vietnam Savaşı'ndan Sonra Üç Sıkı Dost Olan Askerler, Savaş Sonrasında Yollarını Ayırmış Ve Yeni Hayatlarına Başlamışlardır. Üç Sıkı Dost Yeni Hayatlarında Kimisi Kartel İçin Çalışmaya Başlamış Kimisi Kontrolsüz Bir Psikopat Kimisi İse Devlet İçin Çalışan Asker Olmuşlardır. Hiç Ummadıkları Bir Noktada Yolları Keşisen Bu Sıkı Dostlar İçin Asıl Macera Şimdi Başlıyor. Kimin Tarafında Olacaklar Geçmişi Unutup Birbirleri İle Savaşacaklar Mı Yoksa Yine Eskisi Gibi Sıkı Dost Olarak Mı Kalacaklardır.






Monte Kristo Kontu - The Count Of Monte-Cristo - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Haksız yere bir şatoda ömür boyu hapse mahkum edilen Edmond Dantes'in intikam öyküsü. Rahip Faria'nın yardımıyla şatodan kaçan Dantes, onun verdiği bilgilerle bir hazineye ulaşır ve yaşadığı yere çok zengin biri olarak döner. Alexandre Dumas'ın eseri, sinemaya defalarca uyarlandı. Bu film, esere en sadık kalanıdır.






Kilimanjaro'nun Karları - The Snows Of Kilimanjaro - 1952 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Afrika’da mahsur kalan Amerikalı yazarın geçmişi ve aşkı ile olan hesaplaşma konu edilir. Amerikalı yazar Henry ve sevgilisi resim çekmek için Afrika’ya giderler. Ancak gezi sırasında Henry’nin ayağı kırılır ve iyileşinceye kadar Kilimanjaro’da konaklamak zorunda kalır. Bir süre içinde Henry geçmişi ve aşklarını sorgular.






Elveda Sabata - Adios Sabata - 1970 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1867 Meksika’sının toprakları Avusturya Ordusu tarafından İmparator Maximillien adına işgal edilmiştir. Meksika için alışılagelmiş devrim ve direniş hareketleri federal hükümete olduğu kadar bu yabancı ordu askerlerine karşıda sürdürülmektedir.Direnişçilerin lideri Ocano (Franco Fantasia) kuvvetlerinin silah ihtiyacını karşılamak amacıyla Avusturyalıların kontrolünde gerçekleştirilen önemli miktarda ki bir altın sevkiyatının istihbaratını alır. Güvenilir adamlarından Escudo (Ignazio Spalla) ve ekibini kiralık silahşör Sabata (Yul Brynner) ile temas kurmaları ve bu sevkiyattaki altını ele geçirmeleri için görevlendirir. Avusturyalıların denetiminde ki Guadolupe Kalesinin komutanı Albay Skimmel’in (Gerard Herter) emriyle başlatılan sevkiyat Sabata ve arkadaşlarının pusu kurdukları noktada beklenmedik bir sürprizle durdurulur. Arabaya Meksikalı kılığında ki Avusturyalılar saldırır ve çok geçmeden Sabata ve ekibiyle, Avusturyalılar arasında bir araba dolusu altın için kovalamaca başlar. Bu takip hikayesi Sabata’nın bahisli düellolarından ciddi bir gelir elde etmiş üçkağıtçı arkadaşı ressam Ballantine’nin(Dean Reed) katılımıyla renklenir. Ekip tüm zorlukları atlatıp altını paylaşmak için güvenli bir yer bulduğunda ise kendilerini bambaşka bir sürpriz beklemektedir. Onlarca tehlikeye atılarak ele geçirdikleri arabanın içinde ki altın çuvalları kum doludur.Kendi ordusunu soymaktan çekinmeyen Avusturyalılar ve en ufak fırsatta birbirlerini egale etmeye hazır altın avcıları son büyük hesaplaşma için Guadolupe Kalesinin yolunu tutarlar.






Bebek Bakıcısının Maceraları - Adventures In Babysitting - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1987 Yapımı bu filmde, Chris (Elizabeth Shue) erkek arkadaşıyla geçirdiği tatsız bir olay sonrası çocuk bakıcılığı yapmak üzere geceyi bir evde geçirmeye karar verir. Ne var ki kendisini arayan ve zor durumda olduğunu belirten arkadaşı bütün huzurlu geceyi bozar ve Chris yardım için çocukları topladığı gibi evden çıkar. Chris'in başına gelmeyen kalmaz.






Aşk Rüzgarları - Written On The Wind - 1956 - HDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Written on the Wind Melodramların büyük ustası Douglas Sirk 'in yönettiği 1956 yapımı bir Amerikan filmidir. Robert Wilder 'ın 1946'da yazdığı aynı adlı çok satan romanından sinemaya aktarılmıştır. Romanın o yıllarda ünlü olan melankolik şarkıcı Libby Holman ile bir tütün kralının varisi (Filmde petrol kralı olmuş) Smith Reynolds arasında yaşanmış gerçek bir aşk skandalına dayandırıldığı söylenmektedir.Günümüzün "Dallas" "Hanedan" benzeri TV dizilerinin atası sayılabilecek bu filmde bir petrol kralının oğlu ile aşk yaşayıp evlenen sekreterin (Lauren Bacall) bu garip ve şımarık aile içindeki ilişkileri anlatılmaktadır.