S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Öldüren Şüphe - City By The Sea - 2002 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York şehri cinayet masası dedektifi Vincent LaMarca (Robert De Niro), işine bağlılığı ve başarılı kariyeriyle dikkat çeken ve sevilen bir polistir. Bir cinayet araştırması için boşandığı karısından olan oğlunun yaşadığı Long Island'a kadar iz süren Vincent, soruşturması sırasında, boşanma sonrasında yalnız kalan oğlunun cinayetin bir numaralı şüphelisi olduğunu görür. Oğlunu kurtarmak ve görevini yerine getirmek arasında ikileme düşen Vincent'ın bir tercih yapması gerekecektir. Bir polis olarak suçluyu yargı önüne çıkarmak zorunda olan Vincent, bir baba olarak da oğlunu kurtarmalıdır.



Marketdeki Gölge - Phantom Of The Mall Eric's Revenge - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A guy called Eric owns a huge house and some greedy people want to build a mall over it. So they get someone to burn down his house. Eric is badly burned but not dead, and a year later the mall opens. What they don't realize is that Eric is living underneath the mall and he's very angry!

Google Çeviri - Eric adında bir adam büyük bir eve sahip ve bazı açgözlü insanlar onun üzerinde bir alışveriş merkezi inşa etmek istiyorlar. Bu yüzden evini yakacak birileri var. Eric kötü bir şekilde yanıyor ama ölmedi ve bir yıl sonra alışveriş merkezi açılıyor. Fark etmedikleri şey Eric'in alışveriş merkezinin altında yaşadığı ve çok kızgın olduğu!



Londra Yanıyor - Operation Crossbow - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarına doğru İngilizler, Naziler’in gizlice yeni bir uzun menzilli füze imal ettiklerinden şüphelenir. Alman bilim adamları kılığına giren İngiliz güçleri, silahların yerini bulup projeyi sabote etmek isterler, heyecanlı bir macera başlar.



Kusursuz Aşk - Perfect - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Adam (J.Travolta) Rolling Stone dergisinin başarılı bir muhabiridir. Yaptığı ropörtajlar ses getirmektedir. Önemli bir şirket patronu McKenzie olayında ropörtaj yapmak için California’ya uçar bu arada aerobik salonlarının kadın erkek buluşma mekanlarına döndüğü yolunda bir yazıda hazırlamayı düşünmektedir. Yazı için gittiği salonda karşılaştığı aerobik hocası Jessie (J.Lee Curtis) ye tutulur.



Kuru Kafanın Çığlığı - The Screaming Skull - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eric Whitlock, yeni evlendiği eşiyle ölmüş olan eski eşinin evine gider. Eski eşinin külleri bahçıvan tarafından bahçedeki havuzda korunmaktadır. Evin içinde ve etrafında ise ürkütücü olaylar çoktan başlamıştır.



Kan Oyunları - Blood Games - 1990 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A team of softball players get lost in the woods after their bus breaks down. They get attacked, beaten, raped and murdered by some psychotic men. The women fight back with baseball bats and bows and arrows.

Google Çeviri - Otobüsleri bozulduktan sonra bir takım softball oyuncuları ormanda kayboluyor. Bazı psikotik erkekler tarafından saldırıya uğrar, dövülür, tecavüz edilir ve öldürülür. Kadınlar beysbol sopası, ok ve yay ile savaşırlar.



İntikam Gücü - Forced Vengeance - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A casino security guard is forced into violence from when the Hong Kong mob threatens his friends.

Google Çeviri - Bir kumarhane güvenlik görevlisi, Hong Kong mafyasının arkadaşlarını tehdit ettiği zamandan şiddete zorlanıyor.



Hırsızlar - Ranarna - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşini bilen soygunculardan oluşan bir grup, Stockholm şehir merkezindeki bankalara musallat olur. Dedektif Klara ve yönetici konumundaki polis memuru Krona bu olayları çözmekle görevlendirilir.



Canlıdan Çok Ölü - More Dead Than Alive - 1969 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

18 Yıl hapis yatan Cain, çıktığında bir kasabaya yerleşmeye ve silaha bir daha el sürmeyeceğine and içmiştir. Ancak Vahşi Batı'nın değiştiğini ve eski suçluların iş bulamadığını görür. Sadece bir gezici gösteri grubunda iş bulabilen ve onlara katılan Cain, eski düşmanlarını da peşine takacaktır.



Canlıdan Çok Ölü - More Dead Than Alive - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

18 Yıl hapis yatan Cain, çıktığında bir kasabaya yerleşmeye ve silaha bir daha el sürmeyeceğine and içmiştir. Ancak Vahşi Batı'nın değiştiğini ve eski suçluların iş bulamadığını görür. Sadece bir gezici gösteri grubunda iş bulabilen ve onlara katılan Cain, eski düşmanlarını da peşine takacaktır.