S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yasal Kartallar - Legal Eagles - 1986 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kadın, 20 yıl önce bir yangında ölen ressam babasının resimlerinin aslında yanmadığını iddia eder ve onları bulundukları galeriden çalmaya kalkışır. İşin içine bir kadın avukat ve bir savcı yardımcısı da karışır.. Karışık konulu bu modern komedi denemesi, içinde aynı zamanda değişik türleri de barındırıyor.






Vice - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dedektif Max Walker (Madsen), saygı duyulan bir polisken, karısının ölümü üzerine çözülmeye başlayan hayatı ve mesleği arasında kalır. Yeniden dirilişi belkide yaşanacak başarısız bir uyuşturucu operasyonu sonrasında olacaktır.






Üzüm Bağı - The Vineyard - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dr. Elson Po is one of the world's most famous wine growers. He has a magic potion which has kept him handsome and alive during the centuries. However, lately the magic which rejuvenates him seem to be less and less effective. As a side project he make movies and invites a group of young, aspiring actors to his private island for a party, believing that the young, handsome actress Jezebel can be his new source of life.

Google Çeviri - Elson Po, dünyanın en ünlü şarap üreticilerinden biridir. Yüzyıllar boyunca onu yakışıklı ve canlı tutan sihirli bir iksiri var. Bununla birlikte, son zamanlarda onu canlandıran büyü daha az etkili görünüyor. Yan projesi olarak genç ve yakışıklı oyuncu Jezebel'in hayatının yeni kaynağı olabileceğine inanan bir grup genç, aranan bir grup özel adaya bir parti hazırlaması için filmler hazırlar ve davet eder.






Üç Kadın - 3 Women - 1977 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert Altman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Üç Kadın filminin hikayesi, California'da yaşayan, hayatının en çalkantılı dönemlerinden geçen ve aynı apartmanda yaşayan üç kadının kesişen hayatlarını konu alıyor. Bir spa tesisinde çalışmaya başlayan genç ve tuhaf bir kadın olan Pinky, kendine güveni tam, konuşkan işvereni Millie'den oldukça etkilenmektedir. Sonrasında beraber aynı dairede oturmaya başlayan ikiliye, ev sahibi ve alkol sorunu olan Edgar'ın hamile karısı Willie de onların hayatına girecektir.






Ölüm Büyüsü - VooDoo Dawn - Fait Accompli - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kardeşiyle birlikte yaptığı soygundan sonra yakalanıp hapishaneye atılan Frank Barlow (Michael Madsen) burada yattığı sure içinde eski ve gizemli voodoo güçlerini kullanmasını öğrenir. Frank hapisten çıktığında ise kardeşinin ölümüne neden olanların peşine düşerek intikamının planlarını yapmaya başlar.. Voodoo büyüsünün laneti kurbanlarını ağır ağır kuşatacaktır.