S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Köpekler - Straw Dogs - 1971 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Donald Webster (Riddaway) , Ken Hutchison (Norman Scutt) David ve karısı Amy, şehirdeki karmaşadan ve artan toplumsal şiddet olaylarından kaçarak Amy'nin doğup büyüdüğü kasabaya yerleşmeye karar verirler. Fakat kaçtıkları şiddet, hiç beklemedikleri bir şekilde onları bu küçük İngiliz kasabasında bulacaktır.Yeni taşındıkları eve bir garaj yaptırabilmek için tuttukları dört işçi, Amy'nin yıllar evvel erkek arkadaşı olan Charlie tarafından yönetilmektedir. Ama çok geçmeden bu grup, genç çiftin başına bela olur. David'le sürekli dalga geçerek Amy'ye de sarkıntılık ederler. David, son derece sakin bir tavırla olaylarla başa çıkmaya hatta kendini onların arasına kabul ettirmeye çalışsa bile korkunç olayların önüne geçmeyi başaramaz.






Dolu Silah - Loaded Weapon 1 - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

National Lampoon's Loaded Weapon 1 (kısa ismiyle Loaded Weapon 1) 1993 yapımlı çok ses getirmiş, fakat tüm uğraşlara rağmen devam filmi çekilememiş, birçok filmi tiye alan absürt komedi filmidir. Yönetmenliğini Gene Quintanonun yaptığı filmin başrollerini Emilio Estevez ve Samuel L. Jackson oynamaktadır. Filmde birçok ünlü isim de cameo rollerde gözükmektedir.

Film, 48 Hrs., Rambo, The Silence of the Lambs,Basic Instinct, Die Hard, Dirty Harry filmlerine gönderme yapılmaktadır. Konu ve esas karakterler ise Mel Gibson un oynadığı Cehennem Silahı filminin ilk iki filminden alınmıştır.







Dolaptaki Kızılderili - The Indian In The Cupboard - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dokuzuncu yaşgününde kardeşinden tahtadan bir dolap, antika anahtarlar ve en iyi arkadaşından plastik bir Kızılderili savaşçı figürü gibi birçok tuhaf hediye alan Omri (Hal Scardino) geceleyin dolapta Küçük Ayı adındaki savaşçı heykelinin canlandığını görür ve bu sırrını en iyi arkadaşı Patrick (Rishi Bhat) ile paylaşır. Patrick dolabın içine bir de oyuncak kovboy koyar ve iki çocuk, Kızılderili ile kovboyun barışmalarını sağlamaya çalışırlar. Önemsiz gibi görünen iki hediye onlara büyülü bir dünyanın kapılarını açacaktır. İlginç konusuyla dikkat çeken filmdeki özel efektler de çok gerçekçi. Aynı adlı kitabı da okumanızı teşvik edecek kadar başarılı bir aile filmi.