S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yaşamak Ve Ölmek - To Live And Die In L.A. - 1985 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film son derece becerikli ve dokunulmaz olduğuna inanan bir gizli servis ajanı Masters'ın kirli dolapları çevresinde geçiyor. Ortağının öldürülmesinin ardından, suçlunun peşine düşen Richard Chance yeni ortağı John Vukovich ile birlikte ölümcül bir maceranın içine giriyor. İki ortak baştan aşağı kokuşmuş şehirde adaleti sağlamak için, bazen adaletsizlik yapmaktan da kaçınmıyor.

William Friedkin bu filmde de "The French Connection" benzeri kirli gürültülü ve kaotik bir atmosferi Los Angeles'da kuruyor.



Orman Kaplanı - Tiger Jungle - Shen Shan Hu - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An enterprising Japanese (Han Ying Chieh The Big Boss) wants to take over some land owned by a Chinese mountain tribe so that he can exploit its natural resources. One of the leaders of the tribe, Ta Lu Ka (Wen Chiang Long) a martial arts expert is there to fend of the Japanese for his tribe.

Google Çeviri - Bir girişimci Japon (Han Ying Chieh Büyük Patron) bir Çinli dağ kabilesi tarafından sahip olunan bazı toprakları devralmak istiyor, böylece doğal kaynaklarını kullanabiliyor. Kabilenin liderlerinden biri olan Ta Lu Ka (Wen Chiang Long) bir dövüş sanat uzmanı Japonları kabilesi için savurmak için orada.



Koşan Şimşek - Thunder Run - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Charlie, a Korean War veteran, is driving a truck which is transporting plutonium from Nevada to Arizona. But there are a bunch of terrorists who want to steal the stuff...

Google Çeviri - Koreli bir Savaş gazisi olan Charlie, Nevada'dan Arizona'ya plütonyum taşıyan bir kamyon kullanıyor. Ama bu şeyleri çalmak isteyen bir grup terörist var.



İntikam Yumruğu - Tie Han - The Iron Man - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1944 Chang Chin's father was murdered by the Japanese with the help of Ching Tang and Fan Hsi-Shang, two collaborators led by Fung Mu. Now a grown up and a master of kung fu, Chang is ready to revenge his father.

Google Çeviri - 1944'te Chang Chin'in babası, Fung Mu liderliğindeki Ching Tang ve Fan Hsi-Shang'ın yardımıyla Japonlar tarafından öldürüldü. Şimdi büyüdü ve bir kung fu ustası olan Chang, babasına intikam almaya hazır.



Entrika İle Ölüm - Korkusuz Ejder - To Kill With Intrigue - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç usta Cao Le, hamile sevgilisini aile kalesinden uzaklara gönderir. Bunu yapmaktaki amacı ailesine saldırı planlayan katillerden onu korumaktır.