S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Taşra Güzeli - Small Town Girl - 1953 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rick Belrow Livingston, in love with Broadway star Lisa, is sentenced to 30 days in jail for speeding through a small town. He persuades the judge's daughter Cindy to let him leave for one night, so that he can visit Lisa on her birthday. After that he goes on the town with Cindy and she falls in love with him. But Dr. Schemmer wants his son to become her husband.

Google Çeviri - Rick Belrow Livingston, Broadway yıldızı Lisa'ya aşk ve küçük bir kasaba üzerinden hız vermek için 30 gün hapse mahkûm edildi. Yargıç kızını Cindy'nin doğum gününde Lisa'yı ziyaret edebilmesi için bir gece terk etmesine izin vermeye ikna eder. Bundan sonra Cindy ile birlikte kasabaya gidiyor ve ona aşık oluyor. Fakat Dr. Schemmer oğlunun kocası olmasını istiyor.






Kaldırım Çocukları - Sciuscià - Shoeshine - 1946 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sokak Çocukları, savaş sonrası Roma'da profesyonel olmayan oyuncularla çekilmiştir. Galip gelen yozlaşmış ve etkisiz siyasi sistemin ezici güçlerini yenme çabalarının gerçek öykülerinden esinlenilmiştir. De Sica'nın filmi, fakirlik ve işsizlik dolu kaos dünyasına atılan iki genç cocuğun belalı yaşam öyküsünü anlatır. Giuseppe (Rinaldo Smordoni) ve Pasquale (Franco Interlenghi) , Amerikan subaylarının ayakkabılarını cilaladıkları sokaklarda çalışırlar.






Şeker Adamın Laneti 1 - Candyman - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Öğrenci Helen Lyle Şeker Adam’la ilgili korkunç bir efsane olduğunu öğrenir. O, aynaya bakarak adını 5 kere tekrar ettiğin takdirde ortaya çıkan kancalı bir seri katildir. Merakına yenik düşerek küçük bir araştırmaya başlayan Helen kısa bir süre sonra inanılmaz bir av oyununu başlatmış olur. Yerel güçlerin hiçbir uyarısını dikkate almaz, bu arada tüyler ürpertici seri cinayetler işlenmeye başlar.






Şeker Adamın Laneti 2 - Candyman Farewel To The Flesh - 1995 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şeker Adamin Laneti 2 Candyman, bir kez daha dehşet verici cinayetlerine başlar. Bu sefer, onun kurbanı, bir okul öğretmenidir. Serinin ikinci filmi olan Candyman filmi türünün kaliteli korku filmlerindendir. İzlerken zevk alacağınız ve soluksuz izleyeceğiniz bir filmdir.






Şeker Adamın Laneti 3 - Candyman Day Of The Dead - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İspanyol kökenli Meksikalıların yoğunlukta yaşadığı Doğu Los Angeles mahallelerinin en güzel kızlarından olan Caroline bir artist olarak yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır ama ailesinin geçmişi hakkında kabuslar görmektedir. Efsane haline gelen ve Şeker Adam olarak bilinen ama beyaz bir kadına aşık olmak gibi bir gaflette bulunmuş bir zenci olan Danielle Robataille’in bu durumu öğrenen beyaz ırk mensupları, Danielle’in bir kolunu kesmişler ve onu bala bulayıp arıların arasına atarak arıların sokması sonucu korkunç bir şekilde öldürmüşlerdir. Caroline ise Danielle’in hayattaki tek torunudur. Caroline, kabuslarından bu efsaneyi sona erdirmek zorunda olduğunu görmektedir. Geleneksel “Ölüler Günü Festivali” çerçevesinde yapılan etkinliklerin başladığı günlerde Şeker Adam da ortaya çıkar ve intikamını almaya başlar. Caroline neyin içine girdiğini bilmeden onu yok etmek üzere hareket etmeye karar verir.






Meleklerin Öfkesi - Band Of Angels - 1957 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Beyaz bir kadın başına gelen trajik olaylar nedeni ile zenci pazarında melez olduğu için satılır. Sonrasında ise başına gelen hem aşk, hemde trajik olayları konu alan mükemmel bir yapım.






Zafer - Glory - 1989 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1862 Yılında Amerikan iç savaşı sırasında zencilerden bir tabur kurulması fikri ortaya atılmıştır. Albay Robert Swan (Matthew Broderick) komutasında kurulan 54. Massacusetts Alayı acemi zencilerden oluşur. Film iç savaşı, köleliği ve zencilerin kendini bulma arayışını işler.






Zafer - Glory - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1862 Yılında Amerikan iç savaşı sırasında zencilerden bir tabur kurulması fikri ortaya atılmıştır. Albay Robert Swan (Matthew Broderick) komutasında kurulan 54. Massacusetts Alayı acemi zencilerden oluşur. Film iç savaşı, köleliği ve zencilerin kendini bulma arayışını işler.






Liebestraum - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ölüm döşeğindeki annesinin (Kim Novak) yaşadığı kente dönen Nick (Kevin Anderson) burada eski bir arkadaşı olan Paul (Bill Pullman) ile karşılaşır ve Paul'ün eşi Jane (Pamela Gidley) ile garip bir ilişki yaşar.






Kod Adı General - The General - 1998 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kod adı General, İrlandalı suç imparatoru Martin Cahill'in hayatından kesitler sunuyor. 18 Ağustos 1994'te evinde uğradığı suikast sonucu öldürülen Martin Cahill'in sonunu hazırlayan nedenler uzun bir geri dönüşle filmde anlatılıyor. Çocukluğundan ölümüne hayatı gözler önüne sürülen kahramanımız, giriştiği soygunlarla karısı dört çocuğu ve gelini Tina'nın geçimini sağlamaktadır. Zaman geçtikçe çok daha zor soygunlara girişen Martin azılı bir gangstere dönüşür.






Kanunun Üstünde - Above The Law - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nico Toscani eski bir CIA ajanıdır. Genç adam, Vietnam Savaşı'na katılmış ve oradan korkunç tecrübelerle ayrılmıştır. Nico artık geçmişi unutup karısı ve küçük oğluyla huzurlu bir hayat sürmek ister. Chicago Polis teşkilatında çalışan Nico, bir gün büyük bir uyuşturucu kaçakçılığının gerçekleşeceği ihbarını alır.