S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Londra Kulesi - Tower Of London - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İngiltere kralı olabilmek için öldürttüğü insanların ruhları tarafından lanetlenen ve vücut şekli bozulup ruh sağlığını yitiren III. Richard’ın öyküsüne farklı bir bakış.






Kuzgun - The Raven - 1963 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kuzguna çevirilmiş büyücü, artık emekli olmuş bir başka büyücüden yardım ister. Film Egar Allen Poe'nun bir şiirinden esinlenmiştir.






Viva Zapata - 1952 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1900'lerin başında zalim Porfirio Diaz'ın yönettiği Meksika'dayız. Emiliano Zapata toprakları elinden alınan köylülere yardım etmek ister ve kanunkaçağı durumuna düşer. Kardeşi Eufemio ile birlikte başkaldırıp dağa kaçarlar ve devrimci Madero'nun isyancı güçlerine katılırlar.Madero'nun ordusunda generalliğe kadar yükselen Zapata ve dava arkadaşları savaş alanında çok başarılı olurlar ve Diaz ülke dışına kaçmak zorunda kalır. Artık Madero ve arkadaşlarının yönetimine geçen ülke, devrimcilerin tüm iyi niyetlerine rağmen Diaz zamanından daha iyi yönetilemez. Madero, Zapata ve diğer ileri gelenler kazanan tarafta yer almanın sarhoşluğuyla hareket eden askeri güçlerine mukayet olamazlar. Rakip Huerto'nun adamları Madero'yu öldürdüklerinde, Zapata'ya diğer bir rakip Pancho Villa ile işbirliği yapmaktan başka çare kalmaz.






Vahşi Masumlar - The Savage Innocents - 1960 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eskimoların dış dünyayla çatışan hayat tarzını konu alan filmde, İnuk, kendi halinde ailesi ile yaşayan bir eskimodur. Dış dünyadaki beyaz adamlarla teması sadece avladığı hayvanların kürklerini satmak için gittiği ticaret hanedir. Bir gün yine kürkleri satmak için gittiğinde yanlışlıkla bir misyonerin ölümüne sebep olur. Konuyu araştırmak için bölgeye gelen polis, İnuk ve ailesi ile bir süre yaşamak zorunda kalacaktır.






Vahşi Adam - Man In The Wilderness - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1800’lerin başında geçen hikâye, ayı saldırısına uğradıktan sonra arkadaşları tarafından ölüme terk edilen bir adamın intikam arayışını yansıtıyor.






Paris'te Aşk Başkadır - Paris When It Sizzles - 1964 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Richard Benson Paris'te yaşayan ve bitmesi gereken bir Hollywood sineması projesi ile ugraşan bir senaryo yazarıdır. Fransa'nın en güzel şehrinin gizli büyüsüne kapılarak aylarını geçirmişti, fakat artık projeyi bitirmek için sadece 2 günü kalmıştı. Sekreterinden fikir bulmakta kendisine yardımcı olmsını ister ve ikisi de kendilerini senaryonun içinde bulur.






Paris Dansözü - Bar Yıldızı - Can-Can - 1960 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

19. Yüzyılın sonlarında kankan dansı henüz Paris’te bile yasaktır. Bir gece kulübünde kankan icra eden Simone ise kanunların arkasından dolanmanın bir yolunu bulmuştur.  Yıl 1896. Kadınların eteklerini kaldırarak gerçekleştirdikleri can-can dansı tamamen yasaklanmıştır. Bu gerçeğe rağmen Simone bu dansı kendi kulübünde her gün gerçekleştirmektedir. Fakat bir yargıç Simone’nin kulübündeki rahatlığı engellemek için harekete geçer.