S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Katiller - The Killers - 1946 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Küçük bir kasabadaki benzin istasyonunda uzun yıllardır çalışan ve İsveçli olarak tanınan Ole Andreson (Burt Lancaster), tetikçi Max (William Conrad) ve Al (Charles McGraw) tarafından öldürülür. Andersen cinayeti sigorta şirketinin en gözüpek çalışanlarından Jim Rioardan’ın (Edmond O’Brien) ilgisini çeker. Patronunun önemsememesine rağmen cinayeti araştırmaya başlayan Jim, Andersen’in karanlık geçmişini ortaya çıkarır. Geçmişteki bir hırsızlık olayına ulaşır. Sigorta şirketine 250 bin dolara mal olan bu dava kapanalı altı yıl olsa da Jim’in vazgeçmeye niyeti yoktur. 



Kış Şahini - Winterhawk - 1975 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karaayak kabilesinin şefi Winterhawk hastalandığında en güvendiği arkadaşını yardım alması için yakınlardaki beyazların kasabasına gönderir fakat burada Winterhawk’ın arkadaşı beyazlar tarafından öldürülür.



Mavi Askerler - Soldier Blue - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Theodore V. Olsen'in Arrow in the Sun (Güneşteki Ok) adlı romanından senaryosunu John Gay'in uyarlayıp yazdığı filmi Ralph Nelson yönetmiş, başlıca rollerinde Candice Bergen, Peter Strauss ve Donald Pleasence oynamışlardır. Filmde yönetmenin de küçük bir rolü vardır.

Afişlerinde "Sinema tarihinin en vahşi filmi olarak tanıtılan "Mavi Askerler" 1864 tarihinde Colorado Bölgesindeki "Sand Creek" katliamını konu alır. Amerikan askerlerinin savunmasız bir Cheyenne köyünü basarak kadın çocuk demeden yüzlerce kızılderiliyi katletmeleri anlatılmaktadır. ABD'nin bir anlamda kendi tarihi ile yüzleştiği bu film aynı zamanda grafiksel olarak da şiddeti en ince ayrıntılarıyla perdeye yansıtmaktadır.



Ox-Bow Olayı - The Ox-Bow Incident - 1943 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Western filmleri tarihinin en ilginç filmlerinden biri. Suçlulukları kesinleşmemiş, kanıtlanmamış 3 insan (Dana Andrews, Anthony Quinn ve Francis Ford) suçlu arayan gözleri dönmüş bir insan kalabalığının eline geçiyor... Henry Fonda'nın en iyi performans gösterdiği filmlerden bir olan Ox-Bow filminin yönetmeni Wellman, filmde seyircide başkaldırı, tiksinme, insan oluşundan utanma ve benzeri tepkiler uyandıran bir linç olayını anlatıyor.



Sahara - 1943 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Libya taraflarında, Sahra çölünde, savaş tecrübesi kazanmaları için "güneş batmayan ülkenin" emrine amade ettiği, Çavuş Joe Gunn' ın yetkisinde bulunan tankın, yeni bir emir alarak güney tarafına doğru geri çekilmesiyle başlıyor film. Filmin ikinci adımı, konunun kalan kısmını oluşturuyor. Akroma harabelerinde damla damla akan bir kuyuda ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor tank mürettebatı. O esnada 500 kişiden oluşan bir Alman birliği aynı dertten muzdarip olarak kuyuya yönelir. Çavuş Joe ve ekibi ülkeleri adına, savunma yaparak Almanları meşgul etmeyi planlarlar.



Savaş Ve Barış - War And Peace - 1956 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Leo Tolstoy'un ölümsüz edebiyat klasiği, Hollywood'un Altın Çağ'ının büyük isimleriyle sinema ekranlarına geliyor. Başrollerde Audrey Hepburn ( Natasha), Henry Fonda ( Pierre) ve Mel Ferrer (Prens Andrei) ile Savaş ve Barış, Napolyon'un Rusya'yı istilasıyla gelişen olayların ardında Akademi Ödülü'ne aday olmuş muhteşem bir savaş, macera ve aynı zamanda aşk filmi.



Silahşör - The Shooting - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Geçimini madencilik işiyle sağlayan dört arkadaştan birisi, yakınlardaki bir kasabada belaya bulaşır. Ertesi gün dörtlüden birisi ölür, diğeri de kampı terkeder. Kalanlar Gashade (W, Oates) ve Coley Boyard (W.Hutchins)'tır. Arkadaşlarının akıbeti yüzünden şaşkınlık yaşayan ikilinin kampına gizemli bir kadın (M:Perkins) gelir ve onların kendisini para karşılığı Kingsley'e götürmesini ister. Teklifi kabul ederler ve bu nereden gelip ne amaca doğru gittiği belli olmayan kadınla sıradışı bir yolculuğa çıkarlar. Yolda kendilerine Spear'ın (J.Nicholson) da katılmasıyla herşey daha da ilginç hale gelir. Kimse bu yolculuk sonunda ne olacağını bilmemektedir. Kadının amacı nedir?



Sonsuz Uçuş - The Flight Of The Phoenix - 1965 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Bir kargo uçağı Sahra Çölü'ne zorunlu iniş yapar ve kullanılamaz duruma gelir. Yolculardan biri uçağın kalıntılarından yeni daha ufak bir uçak üretebileceğini söyler. Susuzluk yüzünden zamanla yarışmak zorundadırlar.



Tabut - The Oblong Box - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Edgar Allan Poe'nin bir hikayesinden uyarlanan korku türündeki bu film, zengin ve soylu bir adam olan Julian Markham'ın, Afrika'daki bir kabile tarafından vahşice işkence edildikten sonra insan içine çıkamayacak kadar çirkinleşen ve canavarlaşan erkek kardeşi Edward'ı, İngiltere'deki evinin çatı katına zincirlemesini ve sonrasında Edward'ın ona tuzak kuran herkesten intikam almasını konu alıyor.



Tepeden İndim Dağa - The Englishman Who Went Up A Hill But Came Down A Mountain - 1995 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki İngiliz kartograf "Galler'in içindeki ilk dağ" olduğu iddia edilen dağı ölçmek için küçük Güney Galler köyü Ffynnon Graw'ı ziyaret ederler. Yıl 1917 ve Avrupa'daki savaş sürmektedir. Köylüler "dağlarından" gayet gururludurlar ve gerçekte onun bir "tepe" olduğunu öğrenmekten anlaşılabilir derecede hayal kırıklığına uğramış ve öfkelidirler. Bir kuralın ve bunu zorla uygulatan İngiliz'in üstün gelmemesi için köylüler "tepe"lerini "dağ" yapmak için işe koyulurlar. Ama bunu yapabilmek için iş bitmeden İngilizlerin gitmesini engellemek zorundadırlar.