S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar - The Postman Always Rings Twice - 1981 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

ABD'de tüm şiddetiyle süren ekonomik kriz yıllarında, rüzgardaki bir yaprak gibi eyaletten eyalete sürüklenen Frank, güzel Cora ve kendinden yaşça büyük kocası Nick'in işlettiği küçük bir lokantaya gelir. Nick'in acıyıp yer gösterdiği genç adam Cora'yla tutkulu bir ilişki yaşamaya başlar. Aşktan gözleri kör olan sevgililer Nick'i öldürüp hem özgürlüklerine hem de sigortadan gelecek yüklü paraya sahip olmaya karar verirler. Ancak hayat sürprizlerle doludur...

1980 Yıllarının en çok ses getiren filmlerinden biri olan yapım, ülkenin en iyi senaristlerinden David Mamet'in usta işi dramatik kurgusunun yanısıra Jack Nicholson ve Jessica Lange'in tutku dolu oyunculuklarıyla da taçlanıyor. Aslında bir tekrar çevrim olan Postacı Kapıyı İki Kere Çalar, hem 1946 yapımı ilk versiyonuyla, hem de filmin uyarlandığı James M.Cain imzalı romanla (1934) ayrı ayrı skandal olmuş bir kült. Kriz yıllarının ahlaki çöküşü nasıl hızlandırdığının da en kayda değer sunumlarından biri.



Kuş Kafesi - The Birdcage - 1996 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Armand Goldman (Robin Williams) Güney Miami sahilinde "Kuş Kafesi" adındaki bir gece kulübünü işleten bir 'gay'dir. Uzun zamandır Armand'ın sevgilisi olan Albert (Nathan Lane) ise "Kuş Kafesi"nin yıldız şarkıcısı. Onların heteroseksüel oğullları Val (aslında Armand'ın eski evliliğinden öz oğludur) onlara geldiğinde nişanlandığını açıklıyor. Nişanlısı ise Amerikalı bir senatörün kızıdır. Daha da kötüsü senatör ve eşi Val'in babasını ve "annesini" merak ettiğinden Miami'ye bir ziyarette bulunmak istiyorlar.



Komando Harekatı 1 - Missing In Action - 1984 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Colonel Braddock launches a mission deep into the jungles of Vietnam to find the POW camp that he escaped from and free the Americans still held captive there.

Google Çeviri - Albay Braddock, Vietnam'ın ormanlarına derin bir görev başlattı ve buradan kaçtığı POW kampını bulmak için Amerikalılar hala orada tutsak kaldılar.



Komando Harekatı 2 - Missing In Action 2 The Beginning - 1985 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vietnam'ın balta girmemiş ormanlarında esir tutulan Amerikan askerlerinin kabus gibi hikayesi. Hapis ve işkencenin acımasızca tasviri, esirlerin direniş ve cesareti ile iyice ön plana çıkıyor. Chuck Norris imkansız bir kaçışa öncülük eden ve korkunç bir intikam için geri dönen bir Amerikalı rolünde. Kıran kırana bir çatışma, duygusal finalin etkisini artırıyor.



Komando Harekatı 3 - Braddock Missing In Action III - 1988 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Albay James Braddock'a onun Asyalı karısı ve 12 yaşındaki oğlunun Kominist Viietnam'da hayatta olduğu söylenir, Albay onları getirmek için tek başına saldırı düzenler.