S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Aptal Tezgahtar - Who's Minding The Store - 1963 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Tashlin'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünde Jerry Lewis bulunuyor. Çok zengin bir genç kadın olan Barbara, gariban ve fakir bir delikanlı olan Norman'a aşık olmuştur. Ne var ki, Barbara ona maddi durumunu hiç belli etmemiştir. Şimdi ise evlenme sürecine girmişlerdir. Barbara'nın annesi bayan Tuttle, kızının fakir bir adamla evlenmesini istemez.






Aptal Tezgahtar - Who's Minding The Store - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Frank Tashlin'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünde Jerry Lewis bulunuyor. Çok zengin bir genç kadın olan Barbara, gariban ve fakir bir delikanlı olan Norman'a aşık olmuştur. Ne var ki, Barbara ona maddi durumunu hiç belli etmemiştir. Şimdi ise evlenme sürecine girmişlerdir. Barbara'nın annesi bayan Tuttle, kızının fakir bir adamla evlenmesini istemez.






İstiklal Kahramanları - Vera Cruz - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1954 ABD yapımı western macera türünden bir filmidir. Özgün adı Vera Cruz'dur. Amerikalı yazar Borden Chase'in (d.1900 - ö.1971) bir hikâyesinden yola çıkarak senaryosunu Roland Kibbee ve James R. Webb'in yazdıkları filmi Robert Aldrich yönetmiştir. Başlıca rollerinde Gary Cooper, Burt Lancaster, Ernest Borgnine, Cesar Romero, Denise Darcel, George Macready, Charles Bronson, Sara Montiel, Morris Ankrum ve Henry Brandon oynamışlardır. James Hill ve Harold Hecht'le birlikte filmin ortak yapımcılarından biri de aktör Burt Lancaster'dır. Amerikan İç Savaşı sonrasında başlayan 1866 Meksika devrimi sırasında İmparator Maximillian tarafından paralı asker olarak kiralanan iki silahşörün ve beraberlerindeki adamlarının Meksika topraklarındaki maceraları anlatılmaktadır.






Maceralar Beldesi - The Rover - L'avventuriero - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A former counterrevolutionary pirate befriends a mentally ill young woman and this in turn leads to tragedy when she falls in love with a French naval officer.

Google Çeviri - Eski bir karşı devrimci korsan bir akıl hastası genç kadın arkadaş ve o Fransız deniz subayı aşık olduğunda da bu trajediye yol açar.






Peki Ya Bob - What About Bob - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fobileri yüzünden hayatı cehenneme dönen ve bunu da etrafına gayet iyi yansıtan Bob’ın (Bill Murray) sinir bozucu öyküsünü anlatıyor. Pek çok doktoru çıldırtarak mesleği bırakmasına sebep olan Bob, delirttiği son psikolog tarafından uzman Dr. Leo’ya (Richard Dreyfuss) transfer edilir. Başına geleceklerden habersiz bir şekilde, tatilini ailesiyle birlikte şehir dışında geçirmeye hazırlanan Dr. Leo, okuması için ona kendi yazdığı bir psikoloji kitabını verir. Fakat kitapla birlikte Bob’ın tatil boyunca peşlerinden ayrılmayacağından habersizdir.






Dev Yaratık - Behemoth The Sea Monster - 1959 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Marine atomic tests cause changes in the ocean's ecosystem resulting in dangerous blobs of radiation and the resurrection of a dormant dinosaur which threatens London.

Google Çeviri - Deniz atomik testler radyasyon ve Londra tehdit eden bir atıl dinozor diriliş tehlikeli lekeler ile sonuçlanan okyanus ekosisteminde değişikliklere neden.






Cinler - Dèmoni - Demons - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir sinema salonu dolusu insan, insan bedenine giren ve insanları vahşice öldüren iblislere karşı kendilerini savunmak için kanlı ve vahşi bir mücadeleye girişirler. Evil Dead tarzı bu korku filminin senaryosunu yazanlar arasında ünlü italyan korku filmi yönetmeni ve yazarı Dario Argento'da bulunuyor.






Bir Kadın - Camille Claudel - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Biyografik nitelikteki bu film, ünlü Fransız hetkeltraş Camille Claudel’in yaşam öyküsünü anlatıyor. Camille, dönemin ünlü heykeltraşlarından Rodin ile büyük bir aşk yaşar. Rodin de onu sever, ama zor bir adamdır. Bu nedenle ikisi de büyük acılar çekerler. Etkileyici ve çarpıcı sahnelerle dolu film, bir sanatçının yaşamını, ondan da önce bir kadının dramını anlatıyor. Fransız sinemasının dev oyuncularından Isabelle Adjani Camille’i, Gerard Depardieu ise Rodin’i canlandırıyor.






Cehennem Köprüsü - Un Ponte Per l'inferno - Bridge To Hell - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Three prisoners from a Nazi prison camp (an American, an Italian and a German deserter), are trying to make their way through Nazi occupied territory and over to freedom. Along the way, they encounter a group of resistance fighters trying to disrupt the German supply lines. In addition, they also hear about a priceless treasure hidden somewhere that the Nazis are searching for. What will win out, the desire for freedom, the desire for revenge or the desire for money?

Google Çeviri - Nazi özgürlüğe üzerinde toprakları işgal ve üzerinden bir Nazi esir kampına (Amerikalı, bir İtalyan ve bir Alman asker kaçağı) Üç mahkumlar kendi önünü açmak için çalışıyoruz. Yol boyunca, onlar Alman ikmal hatlarını bozmaya çalışıyor direnişçi bir grup karşılaşıyoruz. Buna ek olarak, aynı zamanda Nazilerin aradıklarını yerlerde gizli paha biçilmez bir hazine duymak. Özgürlük arzusu, intikam arzusu ya da para için arzu dışarıda ne kazanacak?






Şeytan Dövüşü - Dance Of The Drunk Mantis - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A year after training young Jackie Chan in the Drunken Fist, Sam the Seed discovers he has a son, Foggy. He tries to train Foggy but to no avail. Foggy is then trained in Drunken Fist from his uncle as he must face his father's rival, Rubber Legs, another Drunken Fist master who combines it with Mantis Fist to create a deadly style.

Google Çeviri - Bir sene Sarhoş Yumruğu genç Jackie Chan eğitim sonrasında Sam Tohum Bir oğlu, sisli vardır keşfeder. O boşuna ama sisli eğitmek çalışır. Sisli sonra babasının rakibi Lastik Bacaklı bakmalıdır olarak amcasından Sarhoş Yumruğu konusunda eğitimli, Mantis Yumruğu ile birleştiren başka Sarhoş Yumruğu usta ölümcül bir stil oluşturmak için.






Bionik Ninja - Bionic Ninja - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Top agents of the KGB and CIA battle to posses a startling new scientific discovery. In the right hands, the discovery will create an end to famine and war. In the wrong hands, it's misuse will certainly destroy the world. The KGB supported "Ninja Organization" headed by the infamous "Number Zero" gains possession of the secret. CIA agent Tommy must single handedly defeat the Ninja and get the secret microfilm back. It seems a hopeless task, but being as brave as he is, Tommy tries every means.

Google Çeviri - KGB ve CIA En ajanları yeni ve şaşırtıcı bir bilimsel keşif sahip olması savaş. Doğru ellerde, keşif kıtlık ve savaş sona yaratacaktır. Yanlış ellerde, kesinlikle dünyayı yok edecek yanlış kullanımı. KGB gizli rezil "Numara Sıfır" kazançlar sahip başkanlığında "Ninja Örgütü" destekledi. CIA ajanı Tommy tek başına Ninja yenmek ve geri gizli mikrofilm almak gerekir. Bu umutsuz bir görev gibi görünüyor, ama onun kadar cesur olmak, Tommy her yolu denemektedir.