S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şeytanın Bahçeleri - Kötülük Bahçesi - Garden Of Evil - 1954 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kadın ve kaderlerini onun peşinden sürükleyen 3 kovboyun öyküsü...
Kocası altın madeninde mahsur kalan Leah, en yakın kasabaya gider ve yardım için büyük para teklif eder. Sonunda başıboş üç kovboyu bu zorlu iş için ikna eder... 
Hayatlarında çok fazla birşey elde edememiş Hooker, Fiske ve Daly, kaybedecek çok fazla şeyi olmayan kişilerdir ve kadına yardımcı olmaya ikna olurlar. Üstelik işin içinde iyi para da vardır. Ancak yola çıktıklarında bu işin hem kolay olmadığını, hem de vazgeçmek için çok geç olduğunu fark edeceklerdir.



Koruyucu - The Protector - 1998 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A man of mystery with no memory is haunted by a vicious crime lord and a band of lethal assassins from a secret government agency. A "Protector"...from an unlikely source joins the man in the battle to save the economic world and recapture both a past and a kidnapped son.

Google Çeviri - Hiçbir anı olmayan gizemli bir adam, gizli bir hükümet kurumundan gelen bir acımasız suikastçı ve bir grup ölümcül suikastçı tarafından tuzağa düşürülüyor. Muhtemelen bir kaynaktan gelen "Koruyucu", ekonomik dünyayı kurtarmak ve hem geçmiş hem de kaçırılan bir oğlunu geri kazanmak için savaşa katılan insanı birleştirir.



Kartalların Kanunu - Eagles Law - 1988 - VCDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bulunamadı...





Yeni Yıl - Noel - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Noel", hayattan bezmiş şekilde yaşayıp giden ve mucize arayışında olan beş New Yorklu'nun bir Noel arifesinde kesişen ve Noel'in büyüsüyle hareketlenen yaşamları çevresinde gelişen, sevgi, bağışlama, umut ve mucizeler üzerine bir film.

Manhattan'lı bu beş kişi, birbirlerinden aldıkları küçük destekler sayesinde Noel'in gerçek anlamını kavrarlar. Jules, nihayet geçmişini geride bırakma cesaretini bulurken, Artie'nin trajik hikayesi Mike'a kıskançlığın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini gösterecek ve onun Nina ile olan ilişkisini yeni bir gözle değerlendirmesini sağlayacaktır. Rose ise tesadüfen karşısına çıkan Charlie sayesinde Noel'de hiç kimsenin gerçekten yalnız olmadığını anlayacaktır.



Sert Ve Cesur - Easy Money - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Honk Kong'da at yarışları hasılatı mükemmel bir plan ve uzman çete elemanlarınca soyulur. Polis sıkı bir araştırmayla soygunun arkasında çok zengin ve güzel bir kadının olduğunu ortaya çıkarır ancak bunu kanıtlayamaz. Polis şefinin ısrarlı takibi sonucu çete reisi zengin kadın polise unutamayacağı bir ders verir. Artık şehrin güvenlik teşkilatı felce uğramıştır.



Öldüren Tekme - Point Of No Return - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki katil sevdikleri kadının babalarını öldürdüğünün farkına varınca kendisine emri veren diğer katil babalarının peşine düşerler.



Marilyn Ve Ben - Norma Jean And Marilyn - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Norma Jean, küçük bir kız iken hep büyük starların renkli dünyasına özenmiş ve bir gün büyük bir star olma hayaliyle büyümüştür. Genç kızlık döneminde güzelliği ve alımlı hareketleriyle erkekleri baştan çıkarmayı, kadınları da kendine kıskandırmayı çok iyi becermiş ve kamera önünde ve özel hayatıyla hep gündemin ilk sıralarında kalmayı başarmıştır. Ancak bu kadar meşhur olmanın bir bedeli de vardır ve bu bedelde, aslında çok mutsuz, kimsesiz ve mutluluk olmayan bir hayat sürmektedir ve bu yüzden de kendini alkole ve uyuşturucuya vermiştir. Tabii böyle bir durumda yasamak hiç de kolay değildir ve trajik son, adım adım yaklaşmaktadır.



Kunduz Avcıları - Across The Wide Missouri - 1951 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kunduz avcısı Flint, Yerli bir kadınla evlenir ve onun topraklarına sahip olur, ama sorunlar başlar. Her şey bir yana, birbirlerinin dilini dahi bilmemektedirler. Filmde yer yer western kalıpları da kullanılıyor, uyum zorlukları çeken bir aileyi öne çıkararak 1830'ları ve o yıllardaki bir yaşam tarzını anlatıyor.



Hayalimdeki Sevgili - Dream Lover - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güzeller güzeli bir kadına tutulan genç mimar, hayatının kâbusa dönüşmesine engel olamayacaktır.



Hayalimdeki Sevgili - Dream Lover - 1993 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güzeller güzeli bir kadına tutulan genç mimar, hayatının kâbusa dönüşmesine engel olamayacaktır.



Belalılar Kampı - Soğan Tarlası - The Onion Field - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An LA police officer is murdered in the onion fields outside of Bakersfield. However, legal loopholes could keep his kidnappers from receiving justice, and his partner is haunted by overwhelming survivor's guilt.

Google Çeviri - Bakersfield dışındaki soğan alanlarında bir LA polis memuru öldürüldü. Ancak, yasal boşluklar, kaçıranların adaleti almasını engelleyebilir ve partneri, aşırı sağ kurtulanın suçu tarafından perdelenir.