S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

The Suburbans - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A 1980s one-hit wonder band named "The Suburbans" reform for a special performance at one of the ex-member's wedding. At the wedding, a young record company talent scout happens to be in the audience and decides to give the now forty-ish performers a comeback push. The film attempts to take a satirical look at the music business of the 1990s, and compare it to the simpler 1980s scene.

Google Çeviri - Eski üyelerin düğününden birinde özel bir performans için "Suburbans" reformu adı verilen bir 1980'lerin tek vuruşlu grubu. Düğünde, genç bir plak şirketi yetenek avcısı izleyicide olur ve şimdi kırk sanatçılara geri dönüşü kabul etmeye karar verir. Film, 1990'ların müzik işine hicivli bir bakış atmaya ve daha basit 1980'lerin sahnesine benzetmeye çalışıyor.



Sıkıysa Yakala - Catch Me If You Can - 2002 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

FBI’ın ünlü “En Çok Arananlar” listesinde yer alan en genç dolandırıcısının gerçek yaşam öyküsü... Frank Abagnale Jr henüz 18 yaşına gelmeden doktorluk, avukatlık ve büyük bir hava yolu şirketinde pilot yardımcılığı yaptı. Kılık değiştirme ustası olan Abagnale, aynı zamanda son derece zeki bir dolandırıcıydı. 16 yaşındayken başladığı çek sahtekarlığını 26 ülkede sürdürerek milyon dolar çapında dolandırıcılık yaptı. ABD tarihinin en başarılı banka soygununu gerçekleştirdi.



Sıkıysa Yakala - Catch Me If You Can - 1989 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A hotshot car racer persuades the class president of a small Minnesota high school to gamble on illegal car races to raise money for their school facing closure.

Google Çeviri - Bir ateşli araba yarışçısı, küçük bir Minnesota lisesinin sınıf başkanını, okulları kapanmak için para toplamak amacıyla yasadışı araba yarışlarında kumar oynamak için ikna eder.



İki Şehrin Hikayesi - A Tale of Two Cities - 1980 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çapkın bir avukat olan Sydney Carton, güzeller güzeli Lucie’ye aşık olur. Ancak Lucie, Charles Darnay’e aşıktır ve onunla evlenir. Charles Darnay, Fransız İhtilali sırasında yakalanarak hayatının sonuna dek bir zindana hapsedilir. Carton ise sevdiği kadının aşkını kurtarmak için, Darney’i kaçırmak planı yapar ve hayatını riske atacak bir yola adım atar.



İki Şehrin Hikayesi - A Tale Of Two Cities - 1935 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Dickens'ın Fransız devrimini konu alan aynı adlı kitabından bir uyarlama. Avukat Sydney Carton, İngiliz ajanı olmakla suçlanan Charles Darnay'i müdafaa etmektedir. Darnay'ın nişanlısı Lucie'ye aşık olur ve devrimciler tarafından alıkoyulan Darney'i giyotinden kurtarmak üzere söz verir.