S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kurtuluş Günü - D-Day The Sixth Of June - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

En route to Normandy, an American and a British officer reminisce in flashback about their romances with the same woman.

Google Çeviri - Normandiya'ya giderken, bir Amerikalı ve bir İngiliz subay aynı kadınla olan romantizmlerini anımsatamaz.



Silahların Seçimi - Le Choix Des Armes - Choice Of Arms - 1981 - BDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki adam hapisten kaçtıktan sonra rakip çete üyeleri tarafından pusuya düşürülür. Biri ölümcül şekilde yaralanınca diğerine onu eşi ile birlikte emekli bir soyguncu olan Noel’in evine götürmesini ister. Mickey onları eve götürür ancak adam dayanamayıp ölür. Mickey korkunç bir durumdadır ve ev sahibi Noel’den para istemektedir. Mickey bir süre sonra tekrar eve gelir. Akşam yemeğinde onları tehdit eder. Noel ölen adamın karısı Nicole’u ötele gönderdikten sonra eski çete ile hesaplaşma başlar.



İntikam Yasası - Act Of Vengeance - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1969, an administrator runs against the corrupt president of the United Coal Miners Union, and becomes the target of a murder plot.

Google Çeviri - 1969'da, bir yönetici Birleşik Kömür Bakanları Birliği'nin yozlaşmış başkanına karşı hareket eder ve bir cinayet planının hedefi haline gelir.



Hong Kong Macerası - Police Woman - Rumble In Hong Kong - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jackie`nin amacı Hong Kong`da kısa yoldan zengin olmaktır. Suç oranının yüksek olduğu Hong Kong`da başarılı bir kadın polis vardır ve Jackie bu polisten birkaç defa kurtulmuştur. Bu kadın polisin amacı ise Jackie`yi yakalamaktır.



Boşluk - Unhinged - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üniversite öğrencileri, Terry, Nancy ve Gloria bir rock konseri için yola çıkarlar. Yolda şiddetli bir yağmur fırtınasına yakalanırlar ve araba ile yoldan çıkarlar. Üç arkadaştan biri olan, Gloria kötü yaralanır. Yakınlardaki bir malikâneye baygın olarak götürülürler. Konuk oldukları evin yaşlı annesi ileri derecede erkek düşmanıdır. Malikâne her şeyden uzak, ıssız bir yerdedir. Zaman geçtikçe evde bazı şeylerin ters gittiğinin farkına varırlar ve finalde bir sürpriz vardır. 

Beyaz Geceler - White Nights - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nikolay Rodçenko (Mikhail Baryshnikov), Sovyet Rusya'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne iltica etmiş dünyaca ünlü bir balettir. Bir gösteri için Tokyo'ya uçarken uçak arızalanır ve Sibirya'da bir askeri üsse zorunlu iniş yapar. Sovyet yetkililer tarafından kimliği tespit edildikten sonra Albay Chaiko (Jerzy Skolimowski) ve KGB ajanları tarafından sıkı bir gözetim altına alınır. Bu sırada Amerika'dan SSCB'ye iltica etmiş bir step dansçısı olan Raymond (Gregory Hines) ve onun Rus eşi Darya (Isabella Rossellini) ile arkadaş olur. Rus yetkililer onu Kirov balesinde tekrar sahneye çıkarmak istemektedir, ancak Nikolay'ın başka düşünceleri vardır.