S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tepenin Gözleri - The Hills Have Eyes - 1984 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Herkesin en sevdiği çöl canlısı mutant yamyamlar, şok edici açık hava sinema klasiğinin korkunç devam filmi için dönüyor. Bir grup mağara adamıyla bir banliyö ailesini karşı karşıya getiren özgün 1977 kıyımından sonra, hayatta kalan sarsılmış insanlar bir otobüs gezisine çıkarlar.



Teksas'ta Bir Kasaba - A Small Town In Texas - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uyuşturucu satıcılığı yaptığı için hapiste beş yıl geçiren Porke’un mahkumiyet süresi dolmuş, California’daki evine, sevgilisi ve onun oğlunun yanına dönmüştür. Büyük bir vurgun yapma planları içerisindeyken şerif ile arasında birtakım olaylar gelişir ve sonunda kaçmak ya da sorunlara göğüs germek arasında bir seçim yapmak arasında kalır.



Suçlar Ve Kabahatler - Crimes And Misdemeanors - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birbirinden farklı türlerde iki paralel hikaye içeren film, bir yandan karısını aldatan New York'lu doktor Judah'ın dramatik, bir yandan da evliliği mutsuz giden belgeselci Clifford'ın traji komik hikayesini anlatıyor. Judah metresinden şantaj mektupları alırken, ondan nasıl kurtulabileceğini düşünüyor. Cliff ise yeni tanıştığı Halley'e karşı yoğun duygular beslemeye başlıyor.



Soysuzlar Çetesi 2 - Inglorious Bastards 2 Hell's Heroes - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Disgruntled Sgt. Darkin has to protect a senator who's visiting a Vietnam village. Senator gets assassinated by the Vietcong, and Darkin gets arrested for AWOL. When the Vietcong attacks the base, he and others escape. Now what?

Google Çeviri - Hoşnutsuz Sgt. Darkin, Vietnam köyünü ziyaret eden bir senatörün varlığını korumalı. Senatör Vietcong tarafından öldürüldü ve Darkin AWOL için tutuklandı. Vietcong üsse saldırdığında, o ve diğerleri kaçar. Şimdi ne olacak?



Sihirbaz - The Magician - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ondokuzuncu yüzyılın başında, İsveç taşrasını dolaşan küçük bir tiyatro gubu Stockholm’un giriş kapılarından birinde resmi görevliler tarafından alıkonulur. Amaçları Dr. Vogler adlı sihirbazın gösterilerini sergileyen grubun foyasını ortaya çıkarmaktır. Görevliler dilsiz olduğu söylenen Dr Vogler’den özel bir gösteri isterler. Böylelikle yaptıklarının toplum sağlığına zararlı olup olmadığını denetleyeceklerdir.



Sevgi Herşeydir - What A Girl Wants - 2003 - WEB-DL - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıllardır görmediği babasını tekrar görebilmek umuduyla İngiltere'ye doğru yola çıkan Amanda belki de hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır, tamamen aristokrat ruhlu ve aşırı ciddi bir politikacı olan baba. Şimdi Amanda'nın yapması gereken, kendini bu tarz insanlara kabul ettirmek, ama bu hiç te kolay olmayacaktır.



Sessizlik - Tystnaden - The Silence - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Tanrının Sessizliği" üçlemesinin son filmi olan "Sessizlik", iki kız kardeş arasındaki çatışma üzerinden modern dünyada iletişimsizliği konu alıyor. Ester, kız kardeşi Anna ve oğlu, Avrupa’daki yolculukları sırasında, Ester’in hastalığının iyice kötüleşmesiyle, dillerini bile bilmedikleri, isli ve sevimsiz bir şehirde konaklamak zorunda kalırlar. Yerleştikleri otelde zaman geçtikçe, kız kardeşler arasındaki mesafe ve gerginlik iyice artar. Gösterime girdiğinde ahlaksızlık suçlamalarıyla İsveç Parlamentosu'ndan kiliseye kadar birçok kurumdan çok ağır tepkiler alan film, bu sayede müthiş bir gişe başarısına ulaştı.



Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler - Fast Times At Ridgemont High - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Stacy ve Linda’nın cinsel talihsizlikleri, Brad’in fast food dünyasındaki kariyerinin hızlı yükselişi ve mükemmel sörfçü Spicoli’nin (Sean Penn) hikayesi konu ediliyor. Bu oyunculara bir de Nicolas Cage, Anthony Edwards, Forest Whitaker ve Ray Walston eklenince yenilmez bir kadro oluşuyor. Bir nesil öncesini anlatmasına rağmen Fast Times At Ridgemont High, taze ve komik bir film.



Remo Silahsız Ve Tehlikeli - Remo Williams The Adventure Begins - 1985 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Remo Williams sıradan bir polis memuruyken ABD başkanı hizmetinde gizlice çalışan bir örgüt tarafından eşşiz bir suikastçi olmak için eğitilmek üzere bir kazayla öldü gösterilir. Yeni bir kimlik ve yüze kavuşan Remo'yu eğitme görevi ise Koreli dövüş sanatlarının tümünü kapsayan sinanju tekniğinin ustası komik ve gizemli Chiun'a verilir.



Otobandaki Manyak - The Freeway Maniac - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A crazed killer sneaks onto the set of a sci-fi film and begins murdering the cast and crew.

Google Çeviri - Çılgın bir katil bir bilim kurgu filminin setine gizlice giriyor ve oyuncuları ve mürettebatı öldürmeye başlıyor.



Örümceklerin Krallığı - Panik - Kingdom Of The Spiders - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In rural Arizona, countless killer tarantulas are migrating through a farm town, killing every living thing in their path. The town's veterinarian will do everything in his power to survive the onslaught.

Google Çeviri - Kırsal Arizona'da, sayısız katil tarantulaları bir çiftlik kasabasından geçerek yollarındaki her canlıyı öldürüyor. Kasabanın veteriner hekimi saldırıdan hayatta kalmak için elinden geleni yapacak.



Öldür Bir Daha Öldür - Kill And Kill Again - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dr. Horatio Kane has been kidnapped, and is being forced to create an army of martial artists who will help take over the world. His daughter, Kandy Kane, enlists the help of Steve Chase (and a few of his friends) to rescue her father before it's too late.

Google Çeviri - Horatio Kane kaçırıldı ve dünyayı ele geçirecek bir savaşçı ordusu yaratmaya zorlandı. Kandy Kane kızı, çok geç olmadan babasını kurtarmak için Steve Chase'in (ve birkaç arkadaşının) yardımına başvurur.



Nixon - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

ABD'nin 37. Başkanı, gerek politikaları gerekse skandallarıyla 70'li yıllara damgasını vuran Richard Nixon'ın hayatından kesitler veren film, oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Richard Nixon rolünde birinci sınıf bir oyunculuk sergileyen Anthony Hopkins unutulacak gibi değil.



Melek 3 - Angel III The Final Chapter - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Molly is now a freelance photographer in New York. She runs across a woman at an art show that looks familiar. She goes to L.A. to find out that this woman is in fact, her mother. She also finds out she has a sister. The reunion is short-lived when her mother calls her to tell her that her sister is in danger and later, gets killed in an explosion. Molly must once again, become Angel to try and find her sister.

Google Çeviri - Molly şimdi New York'ta serbest fotoğrafçı. Bir kadına tanıdık gelen bir sanat şovunda koşuyor. Bu kadının aslında annesi olduğunu öğrenmek için Los Angeles'a gidiyor. Ayrıca bir kız kardeşi olduğunu öğrenir. Annesi onu kız kardeşi tehlikede ve daha sonra bir patlamada öldürüldüğünü söylemesi için onu aradığında toplanma kısa ömürlüdür. Molly bir kez daha kız kardeşi bulmak için Melek olmalı.



Maceralar Kralı - Dio Sei Proprio Un Padreterno! - 1973 - SATRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

This is a buddy film with a small-time thug (Victor Lobianco) meeting a high-profile gangster (Lee Van Cleef) while in prison. The pair team up to attempt a prison breakout.

Google Çeviri - Bu hapishanede iken bir yüksek profilli gangster (Lee Van Cleef) toplantı küçük zaman haydut (Victor Lobianco) ile bir dost film. Parite bir hapishane koparmaya teşebbüs ediyo



Kelebekler Hürdür - Butterflies Are Free - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Kelebekler Özgürdür" Leonard Gershe'nin yazdığı, Broadway'de müzikal olarak sergilendikten sonra ilgi görmesiyle filme de alınmıştır. Don (Edward Albert), annesinden uzak bir yerde yaşama isteği olan gözleri görmeyen bir gençtir. Ona yaşama sevinci aşılamaya çalışan genç, oyuncu hippi bir kız (Goldie Hawn) ile tanışır ve aşık olurlar. Don ve Jill birbirlerinden çok şey öğrenecektir.



Kanıt Vücutlar - Body Of Evidence - 1993 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir milyoner sevgilisi ile sevişmelerinin video banta alındığı bir kayıtla birlikte kalp yetmezliğinden ölmüş halde bulunur. Uyuşturucu ile uğraşan bu kişiden sevgilisine büyük miktarda para kalması şüpheleri sevgilisine çevirir. Avukatı ile bu kadın arasında ateşli ve garip bir ilişki başlar. Yargılama sırasında ortaya çıkan kanıtlar karşısında avukat bir katili savunduğu kuşkusuna kapılır.



Gerçek Yalanlar - True Lies - 1994 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Helen Tasker'a göre kocası Harry sıradan bir satış elemanıdır. Oysa ki Harry gerçekte bir hükümet ajanı ve karısına kendisiyle ilgili söylediği her şey koskoca bir yalandır. Hükümet, teröristlerin dağılan Sovyetlerden nükleer bomba aldıklarını öğrenirve çok gizli bir operasyon düzenlemektedir. Bu arada Helen Tasker kocasının hakkında ki gerçekleri öğrenmiştir. Harry şimdi hem karısı hemde teröristler ile uğraşmak zorundadır.



Gerçek Yalanlar - True Lies - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Helen Tasker'a göre kocası Harry sıradan bir satış elemanıdır. Oysa ki Harry gerçekte bir hükümet ajanı ve karısına kendisiyle ilgili söylediği her şey koskoca bir yalandır. Hükümet, teröristlerin dağılan Sovyetlerden nükleer bomba aldıklarını öğrenirve çok gizli bir operasyon düzenlemektedir. Bu arada Helen Tasker kocasının hakkında ki gerçekleri öğrenmiştir. Harry şimdi hem karısı hemde teröristler ile uğraşmak zorundadır.



Gerçeğe Çağrı - Total Recall - 1990 - BRRip 576p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) her gece Mars hakkında rüyalar gören bir işçidir. Meraklanan Quaid, anı transferi yoluyla insanları tatile yollayan Rekall Inc. isimli şirketten Mars tatili satın alır. Fakat anı transferi sırasında meydana gelen bir kaza genç adamın zihnini altüst eder. Kendini bir gizli ajan olarak, Mars'ın zalim hakimi Coogan'a karşı mücadele ederken bulur. Eski dostlar, hatta karısı bile aniden ona düşman olmuştur. Fakat Quaid'in tüm bu yaşadıkları gerçek midir? Eski anılarını mı hatırlamaktadır? Yoksa anı transferi sırasında yaşadıkları yüzünden bir hayal mi görmektedir? Douglas Quaid bu gerçekler ve hayallerden örülü dünyada bir çıkış yolu bulmaya çalışır.

Gece Oyunu - Night Game - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Her beyzbol maçı sonrası kumsalda kadınları öldüren seri katilin peşine düşen dedektifin serüveni.



Ernest Hapiste - Ernest Goes To Jail - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güvenilen biri olan Ernest Worrell (Jim Varney) bir cinayet davasında jüri üyesi seçilir. Ancak yargılanan Felix Nash'e çok benzemektedir. Felix hapisten kaçar, onun yerine ona çok benzeyen Ernest hapse atılır.



Cennetin Çocukları - Children Of Heaven - 1997 - BDRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaşanan dramların içerisinden gelmiş olan bu film yokluk içerisinde bile ufak tefek şeylerle mutlu olmayı başaran iki küçük insanı ele alıyor. Oldukça etkileyici olan ve bize kendimizi tekrar sorgulamayı ve sahip olduklarımıza tekrar göz atmayı sağlayan bu yapım 1999 ta Oscar'a aday gösterilmiş ve bir çok ödül kazanmıştır.



Cehennem Yarışı - Winning - 1969 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Capua yarış pistlerinde yıldızı parlayan bir yarışcı, en büyük rüyası İndianapolis 500 yarışlarını kazanmaktır. Ancak Frank hedefine ulaşayım derken bu yol uğruna eşini rakibine, Luther Erding'e, kaybetme noktasına gelirken üvey oğlunla da ilişkileri gerilir.



Bulworth - 1998 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Senatör Jay Bulworth, politikanın yalanları ve ikiyüzlülüğünden bıkmış, kendisini öldürecek bir katil kiralamıştır. Ölmeden önce ise, ırkçı ve nefret dolu konuşmalar yapacak, topluma politikacıların gerçek yüzünü gösterecektir. Ne var ki hiç hesapta yokken, ansızın zenci bir kadına aşık olur.