S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zamanın Tozu - Trilogia II I Skoni Tou Hronou - The Dust Of Time - 2008 - HDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yunan asıllı Amerikalı yönetmen A, Roma'da hem kendisinin hem ailesinin öyküsünü anlatan bir film yapmaktadır. Öykü, İtalya, Almanya, Rusya, Kazakistan, Kanada ve ABD'de geçmektedir. Öykünün kahramanı Eleni, aşkın mutlak olduğunu iddia eder, mutlak aşka teslim olur. 

Zaman Tükeniyor - Out Of Time - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Matt Lee Whitlock, küçük bir yer olan Banyan Key'in polis şefidir. Çevresindeki herkes tarafından saygı görmekte ve diğer polisler tarafından takdir edilmektedir. Fakat yerleşim biriminde gerçekleşen iki cinayet herkesin kanını dondurur. Çünkü olayın şüpheslisi Whitlock gibi gözükmektedir. Polis olayı araştırmak üzere zamana karşı bir yarışa girer.



Yeşil Kraliçe - Violenza In Amazzonia - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

18 Yaşındaki Catherine Miles (Elvire Audray) yatılı okuldan mezun olduktan sonra ailesiyle birlikte Amazon havzasında tatile çıkar. Ancak bir tekne turu esnasında ailesi yamyam bir kabile tarafından vahşice katledilir, Catherine de esir alınır. Hayatını kurtabilmek için kabilenin yaşam tarzını benimsemek zorunda bırakılır. Bu konuda ona aşık olan bir savaşçı çok yardımcı olur. Savaşçının yardımıyla kaçmayı başaran Catherine, ailesinin ölümünün arkasında kimlerin olduğunu araştırmaya başlayacak, intikam için her şeyi yapacaktır. 

Savaş Sanatı 2 İhanet - The Art Of War II Betrayal - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ajan Neil Shaw akıl hocası öldürülünce yeniden ortaya çıkar. İhanet ve yozlaşmayı bir arkadaşı ve bir senatör adayı ile birlikte düzeltmeye çalışır. Ancak çevresindekiler öldürülmeye başlayınca aslında yem olarak kullanıldığını fark eder.



Oyum Kime - Swing Vote - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bud Johnson, sorumluluklarından kaçan, dünya işleriyle pek alakası olmayan, günü gün eden, çalışmak yerine balık avlayıp aylaklık yapan, biraya düşkün sıradan, değersiz bir hayat yaşayan biridir. Hayatında değerli olan tek şey, 12 yaşında büyümüşte küçülmüş akıllı kızı Molly’dir. O babasının bu durumunu değiştirmek için uğaş verir. Ebeveyn rolünü ikisi içinde o üstlenmiştir. Seçim günü, beklenmeden yaşanan zincirleme olayların sonucunda, başkanlık seçimlerinin sonucunu belirleyecek tek oyun sahibi babasıdır. Bud Johnson, birden bire, sıradaki başkanı belirleyecek tek oya sahip olmanın gücüyle, halkın sesi haline gelmiştir. Yaşadığı, küçük New Mexico kasabası Texico’ya, politikacılar hücüm ederler ve tarafsız kasaba sakini Bud’un oyunu kazanmak için savaşırlar.



Ölüm Ringi - The Circuit - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir üniversitede profesör olan Dirk Longstreet, bundan 5 yıl öncesinde yasa dışı olarak düzenlenen doğu kıyısı dövüş müsabakalarının şampionudur. Tam tahtına göz koyan ve kendisine meydan okuyan Vixton Jones ile dövüşeceği sırada ortadan kaybolmuş ve kendisine yeni bir yaşam kurmuştur. Dirk’ün sakin ve düzenli yaşamı kardeşi Jeremy’nin yaşamını kurtarabilmek için dövüş ringlerine geri dönmesiyle alt üst olur. 5 Yılda kaybettiği formunu eski arkadaşı Larry’nin yardımı ile kazanan Dirk bu acımasız dünyaya geri döndüğünde bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu anlamaya başlar.



Maymunlar Gezegeni - Planet Of The Apes - 2001 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 2029... Astronot Leo Davidson (Mark Wahlberg), rutin bir uzay görevi sırasında yaşanan arıza nedeniyle 'ilginç' bir gezegene düşer. Gezegenin ilginçliği, burada insanla maymun arası yaratıkların hüküm sürüyor olmasıdır. Aynı zamanda insanların da yaşadığı, ama onların artık herhangi bir etkisinin olmadığı, sadece köle ya da yem olarak kullanıldıkları bir gezegendir burası. Maymunlar arasındaki fikirleriyle diğerlerini rahatsız eden Ari'nin (Helena Bonham Carter) yardımlarıyla buradan kurtulmanın hesaplarını yapan Leo, şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşeceğinin farkında değildir.



Kötü Şans - Hard Luck - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lucky (Wesley Snipes), gangster, dolandırıcı ve hırsızdır. Mahkumluktan kurtulduktan sonra biraz geçmişini gözden geçirir ve ne kadar berbat bir adam olduğunun farkına varır. Bunun büyük babasının da söylediği gibi kötü şansla ilgili olduğunu düşünür. Artık sokaklarda küçük ve değersiz şeyler satmaktadır ve bu sayede biraz para kazanmaktadır. Artık temiz adamlığa ilerlese de yine kendisine yenilir. Gelen eski arkadaşları onu bir partiye Hurricina Kattrine isimli eski bir gangsterin partisine davet ederler.



Kırmızı Nehir - Red Water - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A group of oil workers being held hostage by a group of gangsters on a small oil rig are attacked by a freshwater bull shark.

Google Çeviri - Küçük bir petrol teçhizatında bir grup gangster tarafından rehin tutulan bir grup petrol işçisi tatlı su boğa köpekbalığı tarafından saldırıya uğradı.



Kayıp Hazine - Lost Treasure - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dedektif Carl McBride, çalıntı bir tablonun izini sürerken çok eski bir harita bulur. Bu esrarengiz haritayı incelemek için kardeşi Bryan'ı arar. Karşılarında duran Kristof Kolomb'un gizli hazinesinin haritasıdır. Bryan, ufak bir uçakla yola çıkar. Uçağın pilotu Carrie ve Bryan'ı heyecan dolu bir macera beklemektedir. Üstelik hazinenin peşinde bir tek onlar yoktur.