S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Mahzendeki Yaratık - Cellar Dweller - 1988 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1950'lerde bir çizgi roman sanatçısı, lanet kitabından bilmeden bir canavar çıkarır. Bu canavar insanların hayal gücünden besleniyordur ve sanatçı ölür. Bu ev yıllar sonra sanatçılar kolonisinin kaldığı yer olur. Eve gelen yeni çizgi roman sanatçısı daha önce bu ev de yaşayan ve ölen sanatçının büyük bir hayranıdır yarım bıraktığı işleri devam ettirmek ister. Kitap onun da eline geçer. Hayal gücü tekrar devreye girdiği için canavar yeniden ortaya çıkar.






Civa Adam - Mercury Man - 2006 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bangkok'a bir süper güçleri olan bir kahraman lazım. Ay taşı ve güneş taşı adında iki özel güçlere sahip element Tayland'da özel bir tapınakta korunmaktadır. Amerikan askerleri tarafından yanlışlıkla ailesi vurulan bir terörist ise Amerika'dan ve Amerikan askerlerinden intikam almaya yemin eder. Taşları ele geçirip bundan çok özel bir silah yapmaya çalışmaktadır ancak karşısına hiç ummadığı bir engel çıkacaktır.






Cinayet 101 - Murder 101 - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roman yazmak konulu bir seminere katılan Charles bir öğrencinin öldürülmesiyle zor anlar yaşar...







Bükülmez Kabadayı - Truck Turner - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Truck Turner isimli ödül avcısı öldürdüğü Gator isimli şahsın sevgilisi tarafından avlanır.






Lorca Ve Kanunsuzlar - Starship - 1984 - SATRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Things are not going well on the mining planet Ordessa: the conditions are awful, the workers are disgruntled and the management is cracking down by using killer security robots. Only the underground resistence movement, led by Lorca, has a chance of turning around the brutal regime, but the management has hired Danny the bounty hunter to track him and his followers down. Will any of them stand a chance against the brutal hunter and his robot assistants?

Google Çeviri - Yapılacaklar madencilik gezegen Ordessa üzerinde iyi gitmiyor: koşullar işçiler hoşnutsuz olan, korkunç ve yönetim katil güvenlik robotları kullanılarak darbe vuruyor. Lorca tarafından yönetilen Sadece yeraltı direnç hareketi, acımasız rejimin etrafında dönme şansı vardır, ama yönetim aşağı onu ve takipçilerini takip etmek Danny ödül avcısını tuttu. Bunlardan herhangi acımasız avcı ve onun robot yardımcıları karşısında hiç şansı olacak mı?






Kahramanlar - Aakraman - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hindistan ve Pakistan savaşı başlamadan ve başladıktan sonra gibi iki ayrı katagoride çekilen film aşk romantizm ve savaş konularını çok güzel işlemiş.






Gerillanın Sonu - Fuoco Incrociato - Cross Mission - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

General Romero, leader of a small Latin American country, is showing the UN how he's taking care of his country's drug problems by publicly burning crops of marijuana. As soon as the inspectors leave, however, Romero quickly returns to business, producing and shipping the illegal crop. When his right-hand man is convinced by a crusading reporter to turn away from his life of crime and help bring his boss to justice, Romero vows to stop at nothing to prevent this traitor from talking.

Google Çeviri - O marihuana alenen yanan ekinler tarafından ülkesinin uyuşturucu sorunlarının bakımı nasıl Genel Romero, küçük Latin Amerika ülkesinde lideri BM'yi gösteriyor. En kısa sürede müfettişler bırakın, ancak, Romero hızla üreten ve yasadışı kırpma nakliye, iş döner. Onun sağ kolu uzakta suç yaşamından açmak ve adalet patronunu getirmek yardımcı olacak bir Haçlı gazeteci tarafından ikna edildiğinde, Romero konuşmasını bu haini engellemek için hiçbir şey engelleme sözü verdi.






Farklı Bir Rüya - Dream A Little Dream - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An accident puts the consciousness of an elderly dream researcher into the body of a bratty teenager. The problem? The kid prefers dreamworld limbo to real life.

Google Çeviri - Kaza bratty gencin vücuda yaşlı bir rüya araştırmacı bilincini koyar. Sorun? çocuk gerçek hayatla dreamworld limbo tercih eder.






Dev Yaratık - Reptilicus - 1961 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eski çağlardan kalma sürüngen kuyruğu yeniden yapılanıp devasa bir sürüngene dönüşür ve Danimarka'yı terörize eder.






Çılgın Sekizler - The Devil's 8 - 1969 - DVBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sekiz hükümlü mahkum sıkı bir plan yapar ve kaçmayı başarır. Ancak ölüm takibi asıl şimdi başlamıştır artık hayatta kalmak için savaşacaklardır.






Aşksız Hayat Olmaz - Jeff - 1969 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

He actually plays Laurent ,a young gangster who,after a holdup,is searching for his boss who has left the gang and of course has taken all the dough.The runaway's lover,Eva accompanies him.

Google Çeviri - Laurent'i, aslında tutuklandıktan sonra, çeteden ayrılan ve elbette bütün hamurları almış olan patronunu arayan Laurent'i oynuyor. Kaçak aşığı Eva ona eşlik ediyor.