S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kurşun Yağmuru - A Bullet For Joey - 1955 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In Montreal, a police inspector slowly discovers a plot to kidnap a nuclear physicist, American mobsters, foreign spies, and a blonde seductress, are all involved.

Google Çeviri - Montreal'de bir polis müfettişi yavaş yavaş bir nükleer fizikçiyi kaçırmaya yönelik bir komplo keşfediyor, Amerikan mafyası, yabancı casuslar ve sarışın bir başörtülü var.






İyi Kötü Ve Çirkin - The Good The Bad And The Ugly - 1966 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tuco (çirkin), üzerine ödül konulmuş bir kanun kaçağıdır. Keskin nişancı Blondie (iyi) adlı kovboyla işbirliği yaparak kasabaları dolaşmaktadırlar. Tuco'yu kanun adamlarına teslim eden Blondie, ödülü alıp Tuco'yu asılmaktan son anda kurtarmaktadır. Bir kasabada işlerin ters gitmesi üzerine ortaklıkları bozulur. Melekgöz (kötü) lakaplı Sentenza ise Bill Carson adında büyük miktarda altını ele geçirmiş eski bir askerin izini sürmektedir. Tuco'nun çölde Blondie'yi öldürmek üzere olduğu bir anda Bill Carson'la karşılaşmaları tüm planları değiştirir. Carson, altınları İç Savaş'ın hareketli olduğu bir cephede mezarlığa saklamıştır. Ancak Tuco mezarlığın yerini, Blondie ise mezarın adını öğrenebilmiştir. Mecburen işbirliğine tekrar dönen ikili altınları aramaya koyulur. Sonunda üçünün yolu altınların olduğu yerde birleşir.






Hükmedenler - Capricorn One - 1978 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nasa, büyük bir Mars yolculuğu hazırlığı içindedir. Yolculuğa kısa bir süre ortaya çıkan bir sorun, görevin iptal olmasına neden olur. Fakat, başarısına gölge düşürmek istemeyen Nasa yetkilileri, sanal bir Mars yolculuğu hazırlamaya başlarlar. Stüdyo ortamına aktarılan uzay mekiği, hazırlanmış resimler ve görüntüler eşliğinde, kitleleri görevin başarıyla gerçekleştirildiğine inandırmaya çalışır. Fakat, Nasa’nın açıklamalarındaki boşlukları sezen bir gazeteci olayın üzerine gidecektir. Uzay teknolojilerine ve Nasa’ya dair üretilen komplo teorilerinin en çarpıcısından yola çıkılarak gerçekleştirilen yapım, son derece dikkat çekici bir klasik olarak kabul ediliyor. Günümüzde de küçük bir grup tarafından savunulan, aslında uzaya gidilmedi teorisi üzerine sıradışı bir uzay filmi...






Durdurulamayan - Dokuz Canlı - Unstoppable - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşinde her yönden tecrübe sahibi olan ve oldukça deneyimli bir tren teknisyeni ile genç bir kondüktör ile iş başındadır. Bir trenin başında kimse yoktur ve bu tren kontrolden çıkmıştır. Bu tren kontrolden çıkınca ve hesaplamalara göre nüfusun yoğun olduğu alanda ortaya çıkabilecek büyük bir felâketi önlemek için saatle yarışırlar. Tren raydan çıkıp çok büyük felaketlere yol açmaması için hızla giden trene iki kafadar atlarlar. Hızla giden trende resmen akrobatlık yaparlar. Zamana karşı yarışmak zorundadırlar.






Dinamit Kardeşler - Arabalı Köfteciler - Wheels On Meals - 1984 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karate filmlerinin vazgeçilmez ismi Jackie Chan’ın oynadığı filmde, kahramanımız Jackie ve arkadaşları, bu kez çok güzel bir kadın olan Lola Forna’yı tuzağa düşürmeye çalışan kötü kişilere karşı amansız bir mücadele verecekler.






Çaylak - Acemi - The Rookie - 1990 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yılların deneyimi ve 45'lik otomatik tabancasıyla, LAPO Dedektif Nick Pulowski, ihtiyacı olan herşeye sahiptir. Fakat aynı zamanda ihtiyacı olmayan bir şeye de sahiptir. Yeni ortağı...