S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şeytan Çıkaran - Repossessed - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Peder Jedediah Mayii genç Nancy Aglet'ın ruhunu ele geçiren şaytanı defetmiştir. 17 yıl sonra, 1990 yılında Nancy'nin ruhu tekrar şeytan tarafından esir alınır. Peder Jedediah, bu kez şeytanı "The Ernest and Fanny Miracle Hour" isimli dini TV programında çıkarmaya çalışır.






Ninja Şangay'da - Shanghai 13 - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir devlet memuru olan Bay Gau (Chiang Ming), mevcut hükümetin Japonlarla yaptıkları hain anlaşmanın kanıtı olacak çok gizli bir belgeyi, Siyah Şapkanın (Wang Yu) hüneriyle ele geçirir. Amacı Hong Kong’a gidip, bu belgeyi halka ve tüm dünyaya ifşa etmektir, yalnız hainler onun yolunu kapatır ve kendisini Şangay’da kıstırırlar. Bunun üzerine Bay Gau, Şangay’ın en güçlü ve saygıdeğer mafya lideri olan Bay Shin (Chen Kuan-Tai)’den yardım ister. Kendisi de bir vatan sever olan Bay Shin elbette hemen Bay Gau’ya yardım etmeye koyulur ve  emrindeki ünlü Şangay’ın 13 serserisini göreve çağırır. Yalnız ne yazık ki durum sanıldığından daha belirsiz ve tehlikelidir, zira Şangay’ın 13 serserisinin hem kimlikleri çok gizlidir hemde bazıları taraf değiştirerek kendilerine en iyi parayı verene hizmetlerini satmışlardır.






Kurtar Beni - Save Me - 1994 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Psikopat bir film, son derece güzel akılalmaz bir karmaşa ve kurgu Sharon Stone temel içgüdü tarzı severlere hitap eden şaşırtıcı konusu ile sonuna kadar heyecanlı bir film...






Katie Elder Ve Oğulları - The Sons Of Katie Elder - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gözü kara dört Teksaslı kardeş intikam için biraradalar. Katie Elder’in dört oğlu vardır. Öldüğü gün annelerine olan saygılarını göstermek için dördü de evlerine Teksas, Clearwater’a dönerler. Annelerinin cenazesine katılmak için geri dönen bu dört kardeş yıllar önce öldürülen babalarının intikamını almak ve Elder isminin saygınlığını korumak için kolları sıvar.






On Emir - The Ten Commandments - 1956 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Musa henüz bir bebekken terk edilmiştir. Onu paçavralar içinde bulup Mısır sarayına getiren kişi Firavun'un kızkardeşinden başkası değildir. Sarayda bir prens olarak yetişen Musa, iyi yürekliliği ve adaleti ile kısa zamanda çok sevilir ve tahtın mirasçısı olarak görülmeye başlanır. Erkek kardeşi Ramses'e gelince, o hem gelecekteki hükümranlık payesini hem de aralarındaki bir başka çekişme konusu olan Prenses Nefertiti'nin kalbini Musa'ya bırakmaya niyetli değildir. Musa gerçek kökenlerinin İsrailoğularına dayandığını öğrendiğinde, ülkede haksızlığa ve kötü muameleye maruz kalan, köle hayatı yaşayan bu kavmi koruyup kollamaya karar verir. En sonunda onlarla birlik olup Mısır'ı terkeder. Bunlar olurken Tanrı tarafından gelen 10 Emir ile birlikte peygamberlik makamına layık görülür. Kavmiyle birlikte tüm engelleri aşar ve bir çok kutsal metinde anlatıldığı gibi Kızıl Denizi yararak halkını karşıya geçirir. Firavun'un ordularını ise yıkım beklemektedir.






Karanlık Vadi - The Dark Valley - 2014 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

19. yüzyılın sonlarında, karlı Alplerde bulunan bir köye, atının sırtında Greider adında bir yabancı gelir, hava şartları oldukça kötüdür ve küçük topluluktan sığınabileceği bir yer ister. Bu köyde yabancılara yer yoktur ancak karşılığında altın verecektir ve bu şekilde ikna olurlar. Greider, kendine kalacak bir ev bulur. Kısa süre içinde köy karla kaplanır ve köyün önde gelen kişilerinden birinin oğlu bir kaza sonrası hayatını kaybedince herkesin şüphelendiği tek bir isim olur...
Andreas Prochaska'nın festivallerde ilgiyle karşılanan western filminin başrollerinde Sam Riley, Tobias Moretti ve Helmuth Häusler bulunuyor.