S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Bir Aşk Dört Nikah - The Marrying Man - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zengin bir çapkın olan Charley ile mafya için çalışan şarkıcı Vicki´nin dört nikaha kadar yayılan aşk hikayeleri.






Emanuel Kung Fu Operasyonu - Ninja In The Claws Of The Cia - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kung fu champ John is given the chance to train CIA agents in martial arts by using self-hypnosis. But when he discovers the reason he escapes and the CIA go after him. John must fight for his life all over Europe as he flees the CIA.

Google Çeviri - Kung fu şampiyonu John'a CIA ajanlarını kendi kendine hipnoz kullanarak dövüş sanatlarında yetiştirme şansı verilir. Ancak nedenini öğrenince kaçar ve CIA ondan sonra gelir. John, CIA'den kaçtığı için tüm Avrupa'da yaşam boyunca savaşmalıdır.






Gülmek Mecburidir - Punchline - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Steven Gold is a stand-up comedian who is flat broke and has recently dropped out of medical school. He and several others work regularly at the Gas Station, a New York comedy club. The wages are lousy and everybody hopes for the big break. Lilah Krytsick is housewife with an ambition to be a stand-up comedian, however she doesnt seem to have the talent. Steven takes her under his wings and teaches her the art of comedy and humour. But when a TV station arranges a comedy evening at the club, Steve sees his opportunity for fame and stardom. Their friendship seems quickly forgotten and now it's every man and woman for him- or herself!

Google Çeviri - Steven Gold, düz kırılmış ve kısa süre önce tıp fakültesinin dışına çıkmış bir stand-up komedyenidir. Kendisi ve birkaçları düzenli olarak New York'taki bir komedi kulübü olan Benzin İstasyonu'nda çalışıyorlar. Ücretler berbat ve herkes büyük molayı umuyor. Lilah Krytsick, bekar bir komedyen olmak için bir hırsla ev hanımıdır, ancak yeteneğe sahip olmadığı anlaşılmaktadır. Steven onu kanatlarının altına alıyor ve ona komedi ve mizah sanatı öğretiyor. Ancak bir televizyon kanalı kulüpte bir komedi akşamı düzenlediğinde Steve şöhret ve şöhret için olan şansını görüyor. Arkadaşlıkları unutulmuş gibi gözüküyor ve şimdi her erkek ve kadın onun için!






Herkesin Kadını - Una Donna Per Tutti - 1991 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kadının tek suçu sevmektir ama yanlış erkeği sevdiğini, aldatıldığında ve başkalarına satıldığında anlayacaktır. Bu bataktan kurtulmaya çalışırken hapise düşer ve orada lezbiyen kadın mahkumlar peşini bırakmazlar.






Lublin Sihirbazı - The Magician Of Lublin - 1979 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Polonyalı bir sihirbazın en altlardan yükselişini ve hikayesini anlatan güzel bir yapıt.






Onur Savaşı - Muhteşem Savaşcılar - Magnificent Warriors - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In this film, bullwhip-wielding pilot and adventurer Ming Ming gets involved in a rebel plot against the Japanese occupation of China during the 1930s. Her efforts are confounded then later aided by a con man whom she mistakes for a spy she is supposed to contact.

Google Çeviri - Bu filmde bulmaca güdümlü pilot ve maceraperest Ming Ming, 1930'larda Japon işgaline karşı isyan planında yer alıyor. Onun çabaları, daha sonra, onun temasa geçmesi beklenen bir casus için yaptığı hatalı bir adam tarafından karıştırılıyor.






Patroniçe - Nutcracker - 1982 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Russian ballet dancer defects from the USSR, emigrates to England, and joins a ballet company run by a powerful, wealthy lady (Joan Collins).

Google Çeviri - Bir Rus bale dansçısı SSCB'den kusurluyor, İngiltere'ye göç ediyor ve güçlü, zengin bir bayan tarafından yönetilen bir bale şirketine katılıyor (Joan Collins).






Şiddetin Beş Parmağı - Bloody Ring - 1974 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karate expert and journalist Mr. Chi (Li Chin Kun) goes to Thailand to assist a close friend, Nai Sin (Huang Chung Hsin), in preparing his Muay Thai boxers for a battle with Japanese boxers who have arrived in Bangkok to get even for a past loss. Instead of training Nai Sin's students to take on the Japanese, Mr. Chi finds himself having to take on the Japanese himself.

Google Çeviri - Karate uzmanı ve gazeteci Chi (Li Chin Kun) Tayland'a giderek yakın bir arkadaşı Nai Sin'e (Huang Chung Hsin) yardım ederek Muay Thai boksörlerini Bangkok'a gelen Japon boksörlerle bile geçmiş bir kayıp. Nai Sin'un öğrencilerini Japonca eğitmek için eğitmek yerine, Bay Chi kendini Japonları kendine çekmek zorunda kalıyor buluyor.






Soruşturma - Of Pure Blood - 1986 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kadın ölen oğlunun kendisine bıraktığı nottan torununa sahip çıkmak için girdigi yolda hiç ummadığı süprizlerle karşılaşacaktır.






Üç Dilek - Three Wishes - 1995 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1955 Yılı... Amerika'nın umut ve vaatler dönemi... Jack McCloud, sihirli arkadaşı ve çok özel göreviyle oradan oraya dolaşan esrarengiz bir adamdır. Köpeği Betty Jane ile birlikte Amerika'nın taşra kasabalarından birinde gezerken genç bir ailenin arabasının çarpmasıyla yaralanır. Jeanne ve iki oğlu Tom ve Gunny'den kurulu bu aile, Jack'in kırık bacağından kendilerini sorumlu tutar ve iyileşene kadar evlerinde kalmasını isterler.