S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Karanlığa Karşı - Against The Dark - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Enfeksiyon yayılmaya başladığında reaksiyon süresi çok kısaydı insanlar enfeksiyonun çabucak yayılmasında çaresiz kaldılar. Zombiye dönüşen insanlar artık insanlardan beslenerek kan avlarına başladılar. Yaşamak için onlardan saklanmak gerekiyordu. Kurtulan bir grup insan bir hastanede kapalı kalmıştır ve kalan insanları kurtarmak için Tagart eski askerlerden oluşan özel bir harekat timine liderlik etmektedir. Kurtulmak için Tagart onların tek umududur.



80 Günde Devri Alem - Around The World In 80 Days - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Phileas Fogg, 80 günde dünyayı dolaşabileceğine bütün serveti üzerine iddiaya girer. Onlar yola çıktığında, İngiltere bankası soyulmuştur ve bir dedektif Fogg'un hapisten kaçmak için bu yolculuğa atıldığına inanıp, onu takibe başlar. Film gösterildiği yılda, en iyi film kategorisi de olmak üzere, 5 dalda Oscar kazandı.



Hangisi Baba Hangisi Oğul - Like Father Like Son - 1987 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Oğlunun ileride kendisi gibi başarılı bir doktor olmasını isteyen Jack Hammond, çok hırslı ve ciddi bir adamdır. Oğlu Chris ise, her lise öğrencisi gibi çılgın ve delidoludur. Ancak bir iksir yüzünden baba-oğul yer değiştirir. Beyin ve ruhları, birbirinin bedenine geçer. İkisini de yeni hayatlarında güçlükler beklemektedir.



Böcek - Bug - 2006 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski kocasıyla trajik bir geçmişi olan ve harabe bir hotelde taciz korkuları içinde yaşayan yalnız bir garson, garip bir adamla romantik anlar yaşamaya başlayınca yeniden hayatla ilgili umutlanır. Fakat paranoyak ve heryerde böcek gördüğünü söyleyen, eski asker olan sevgili için hayat o kadarda toz pembe değildir.



Keşke 30 Olsam - 13 Going On 30 - 2004 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çoğu insan için, 13 yaş daha dün gibidir. Jenna Rink içinse, bu gerçeğin ta kendisi. 1987 Yılıdır ve Jenna 13 yaşında, kadınlığın eşiğinde bir genç kızdır. Sorun şudur ki yetişkinlik çabuk gelmemektedir. Jenna anne babası tarafından bunaltılmakta, okulun popüler çocukları ve adını bile doğru dürüst bilmeyen aşkı tarafından görmezden gelinmektedir. En iyi arkadaşı ve komşusu Matt Flamhaff’ten başka zaman geçirecek kimsesinin olmamasından sıkılan Jenna, 13. yaş gününe okulun havalı çocuklarını davet eder. Ama parti tam bir felakettir. “Cennette Yedi Dakika” oyunu için dolaba kilitlenen Jenna orada tek başına bırakılır ve kendini küçük düşmüş hisseder. Dolapta yalnız kalan Jenna tüm kalbiyle bir dilek tutar: Bir yetişkin olsam da, hep istediğim hayata kavuşsam diye geçirir içinden. Mucizevi bir şekilde dileği gerçek olur. 



Konuş Benimle - Speak - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yaşadığı sarsıcı olayın ardından sessizliğe bürünmüş olan Melinda (Kristen Stewart), lise hayatını dışlanmış bir genç olarak sürdürmektedir. Melinda annesinin ilgisizliğine ve arkadaşlarının alaycı tavırlarına rağmen iç dünyasında yaşadıklarını kelimelere dökecek cesareti bulabilecek midir? Aslında onun kimsenin bilmediği bir sırrı vardır ve bu sır açığa çıktığında her şey değişecektir.



Kung Fu Sokağı - Kung Fu Hustle - 2004 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sing, serseri mizaçlı, hayatı boyunca hep ezilen fakir bir gençtir. Balta çetesine girerek herşeyi değiştiriceğine inanır. 1940’ların başlarında balta çetesi her yeri ele geçirmiştir ve geriye tek bir mahalle kalmıştır ama bu mahalle balta çetesi için sonun başlangıcıdır. Sing’in içindeki iyilik kötülük savaşı, çocukluk aşkı ve büyük gücün keşfi, Kung Fu’yla birleşecek ve geriye kalan son mahalle büyük bir Kung Fu mücadelesine sahne olacaktır. Stephen Chow’un yönetmenliğini yaptığı film Çin’in Oscarları olarak kabul edilen Golden Horse ödüllerinde en iyi film de dahil olmak üzere 5 dalda ödül aldı.



Ölüm Makinası - Icarus - The Killing Machine - 2010 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

KGB adına kiralık katillik yapmakta olan Dolph Lundgren bir gün artık vaktinin geldiğini emrinde çalıştığı insanların onu harcamak istediğini farkeder. Fakat bu durumdan ailesi de etkilenmektedir. Onların hayatını kurtarmak için bir insan avına başlar ama işler hiç de umduğu gibi olmaz.



Azizler Ve Askerler - Saints And Soldiers Airborne Creed - 2012 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

15 Ağustos 1944 yılında, 517. Paraşüt Birliği Fransa’ya atlayış yapar. Görevleri müttefik birlikleri korumak ve desteklemektir. Görevleri sırasında esir düşmüş insanları da kurtarmaya çalışır ve hayatlarını riske atarlar.



Somtum - Muay Thai Giant - 2008 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Çalınan elmasların nasıl ve kimler tarafından çalındığını ortaya çıkarmak için "Muy Thai" ögrenen bir adamın macera dolu hikayesi. Tayland'da ortaya çıkan ve özgün adı "Muay Thai" olan bolca kol bacak kırılan Tayland'ın ulusal sporu. Tayland Boksu da denir.