S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zenda Mahkumları - The Prisoner Of Zenda - 1937 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hikaye, Rudolph Rassendyll adlı genç bir İngiliz'in, Ruritanya Krallığı'na gelmesiyle başlar. Rudolph, ülkenin kayıp kralına fiziksel olarak çok benzemektedir. Kayıp kral da, aslında kötü kalpli kardeşinin şatosunda hapsolmuştur. Rudolph'un kral ile benzerliğini fark eden kralın iki subayı, kahramanımızı kralın yerine geçirir ve böylece Rudolph kendini ilginç bir maceranın içinde bulur.






Tsui Hark'ın Vampir Avcilariı - Tsui Hark's Vampire Hunters - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Martial arts/horror movie from critically-acclaimed Hong Kong filmmaker Tsui Hark. In 19th century China, an evil monk awakens a nest of vampires hell-bent on devouring human life. Now, a quartet of heroes trained in the Taoist Mao Shan school of magic and their master must use their unique powers to destroy the Vampire King and its lethal coven before it is too late.

Google Çeviri - Dövüş sanatları / övgü alan Hong Kong film yapımcısı Tsui Hark gelen korku filmi. 19. yüzyılda Çin'de, kötü bir keşiş insan hayatını yiyor üzerinde vampirler cehennem bükük bir yuva uyanır. Çok geç olmadan, şimdi bir sihir Taocu Mao Shan okulda eğitim kahramanların dörtlü ve usta Vampire Kral ve onun ölümcül covenini yok etmek için kendi benzersiz güçler kullanmanız gerekir.






Geçici Kahraman - Sometimes A Hero - 2003 - Mp4 - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two rival gangs battle for territory.

Google Çeviri - İki rakip çeteler toprakları için mücadele.






Ejderin Dönüşü - Jie Quan Da Dong Kau - Big Boss 2 - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lee Han-sun is tasked with transporting a list of names while being hunted by the Japanese army,

Google Çeviri - Lee Han-sun, Japon ordusu tarafından avlanan olurken adları listesi taşınması ile görevli






Sonsuz Kaçış - The Getaway - 1994 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Doc McCoy, Jack Benyon adlı bir gangsterin yardımıyla Meksika'daki bir hapishaneden çıkar. Jack'in Doc'a yardım etmesinin nedeni, büyük bir soygun işinde ona ihtiyaç duymasıdır. Doc'ın eşi Carol ve Jack'in adamlarının yardımıyla soygun gerçekleştirilir ama bu sırada bir koruma öldürülmüştür. Kısa sürede işler karışır ve Doc aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacaktır.






Sıradan İnsanlar - Ordinary People - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jarrett ailesi oğullarının ölümü ve sonrasında kalan diğer oğulları Conrad'ın intihara teşebbüs etmesinden sonra normal hayatlarına dönmeye çalışan talihsiz bir ailedir. Conrad, herkesin gözdesi olan büyük kardeşi Buck'ın öldüğü kazaya tanık olmuş ve bu yüzden de bir süre hastanede tedavi altına alınmıştır. Döndüğünde ise kendisini ailesinden ve arkadaşlarından soyutlandığı bir dünyada bularak suçluluk psikolojisiyle baş başa kalır. Bu süreçte terapiye başlar. Anne Boreth her şeyin güzel olduğu zamanların özlemini çekerken baba Calvin aileyi bir arada tutmaya çalışacaktır. 
Judith Guest'in romanından, usta aktör ve yönetmen Robert Redford tarafından beyaz perdeye uyarlanan film dört dalda Oscar ödülü elde etmiştir.






Pembe Panterin Laneti - Curse Of The Pink Panther - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Clouseau’nun kaybolmasını araştırmak üzere dünyanın en iyi dedektifi bir bilgisayar tarafından seçilecektir. Dreyfus bunu engellemek için bilgisayarı tam tersine programlar ve böylece bilgisayar dünyanın en kötü dedektifini seçer.






Pembe Panterin İzinde - Trail Of The Pink Panther - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Blake Edwards’ın çektiği Pembe Panter filmlerinin yedincisi. Filmlere adını veren elmas bir kez daha çalınır, yetkililer Fransa’dan Başmüfettiş Clouseau’yu davet eder ama onu getiren uçak yolda kaybolur. Esrarı çözmeye çalışan Fransız TV muhabiri Marie Jouvet (Joanna Lumley), onu tanıyan herkesle konuşur. Böylece Dreyfus, Sir Charles Lytton ile Clouseau’nun eski, onun yeni karısı Simone (Capucine) ve Cato’yu yeniden karşımızda buluruz.






Ölüm Yolcuları - Nowhere To Land - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Havada panik" tarzının vasat bir örneği: Psikopat adam, eski karısından intikam almak için onun bindiği uçağa saatli bomba yerleştirir. Ama bu durum fark edildiğinde uçağın inebileceği hiçbir yer yoktur. Böylece zamana karşı yarış başlar.






Muhteşem Gatsby - The Great Gatsby - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby) "Amerikan Rüyası" nın çöküşünü anlatır. Fakir ama hırslı olan Jay Gatsby savaş sırasında tanıdığı zengin ve güzel Daisy'i unutamaz. Savaş sonrası inanılmaz bir servet elde eden Gatsby'nin tek düşü Daisy'le birlikte olmaktır. Gatsby Daisy'nin New York, East Egg'deki villasının tam karşısına bir villa yaptırır. Komşusu Nick Carraway'in yardımı ile Daisy ile yeniden görüşmeye başlar, ama Daisy zengin Tom Buchanan ile evlidir. Daisy bir trafik kazası sonucu Tom'un metresini öldürdüğünde Gatsby'nin arabasını kullanır ve onun suçunu Gatsby üstlenir. Gastby ölen kadının kocası tarafından öldürülür. Gastby'nin evinde verdiği partilere katılan insanların ne yazık ki hiç biri cenaze törenine katılmaz.






Lanetli Kadın - Lanetli Kasaba - This Property Is Condemned - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Demiryolu memuru olarak görev yapan Owen Legate (Robert Redford) Mississippi’deki Dodson adlı bir kasabaya gelir ve kasabanın ana gelir kaynağı olan demiryolu bağlantılarının çoğunu ulaşıma kapatır. Burada Alva Starr (Natalie Wood) adındaki
bir kadında aşkı bulur ancak mutlulukları uzun sürmez. İkisi birlikte Alva’nın annesi Hazel’den (Kate Reis) ve kasabanın intikamından kaçmaya çalışırlar. Tennessee  Williams’ın yazdığı senaryodan uyarlanan filmde Robert Blake ve Charles Bronson da yardımcı rollerde oldukça başarılı. Birçok başarılı filme imza atmış yönetmen Sydney Pollack bu filmle döneme
imzasını atıyor.