S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Özel Dersler - Private Lessons - 1981 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Phillip Filmore 15 yaşında naif bir genç delikanlıdır. Phillip 30 yaşlarındaki Fransız hizmetçi Nicole Mallow’a aşık olur. Nicole Phillip’in babası iş gezisi için şehir dışına çıktığında Phillip’e bakıyordur. Ancak Bay Filmore’un ahlaksız şoförü Lester Lewis Phillip’in Nicole’e olan aşkından faydalanır ve Nicole’le genç çocuğu baştan çıkarması için anlaşır. Daha sonra Phillip’in bankadaki parasını almak amacıyla bir şantaj planı yapar ve Nicole’ün ölmüş taklidi yapmasını ister.






Okulda Uzaylı Var - Monster High - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Uzaylılarn dünyaya indiği gün aslında kıyamet günüdür. İki beceriksiz lise öğrencisi uzaydan gelme çok tehlikeli bir cihaz bulurlar ve peşlerine tüm uzayda korkulan kıyamet habercisi Mr Armegedon düşer.






Maske 1 - The Mask 1 - 1994 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Stanley Ipkiss (Jim Carrey), iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel (Peter Greene) adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir.






Maske 2 - The Mask 2 - 2005 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Loki'nin maskesi, hiç bir şeyden kuşkulanmayan bir yetişkinin hayatını mahvettikten 10 yıl sonra, bu sefer bir bebeğin eline geçer.Karikatürist Tim Avery henüz babalığa bile hazır değilken, yeni doğmuş oğlu, maskenin büyülü güçleriyle beraber doğmuştur. Ailenin kıskanç köpeğinin de korktuğu gibi, evde hayat alt üst olmuştur. Ve maskenin kontrolünü ele geçirmek için köpekle bebek arasında bir savaş başlamıştır. Tabii bu arada onların haberi olmaksızın, Loki maskesini aramaya başlamıştır. Geri almak için ise ne olursa yapmaya kararlıdır.






Cehennemin Laneti - The Curse Of Inferno - 1997 - WEB-DL 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A rather dull minded bank robber suddenly suffers from a change of heart and decides to give the money back. However, he then learns that getting the money back into the bank is much more difficult than taking it out.

Google Çeviri - Oldukça sıkıcı fikirli banka soyguncuları aniden bir kalp değişiminden muzdarip olurlar ve parayı geri vermeye karar verirler. Bununla birlikte, daha sonra parayı bankaya geri getirmenin çok daha zor olduğunu öğrenir.