S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Uçak - Last Plane Out - 1983 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

An American journalist covering the civil war in Nicaragua falls in love with a beautiful Sandinista rebel.

Google Çeviri - Nikaragua'da iç savaşı kapsayan Amerikalı bir gazeteci, güzel bir Sandinista isyanına aşık oluyor.



San Sebastian'ın Topları - Guns For San Sebastian - 1968 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Leon Alastray, San Sebastian köyüne giderken yanında bulunan Rahip John tarafından bir ibadethaneye teslim edilen bir suçludur. Köy tamamen boştur. Köy sakinleri civardaki tepelerde düzenli aralıklarla köye saldıran ve mallarını çalan yerlilerden saklanmaktadır. Rahip John öldürülünce, köylüler Alastray’in rahip olduğunu düşünürler. Alastray önce rahip olmadığını köylülere açıklamaya çalışır ama onları ikna edemez. Yaşanan bir mucize de haklı olduklarını doğrular. Sonunda, Alastray köylülerin kendilerine güvenlerini kazanmasına ve kendilerini korumalarına yardımcı olur.



Patlama Noktası - Flashpoint - 1984 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two Texas border guards, a young hotshot and his older and more cynical partner, find a jeep buried for 20 years in the desert, with a skeleton, a scoped rifle, and a box with $800,000 in cash. They decide to keep the money, but quietly check up on the cryptic info they've found on the dead driver. Soon, the Feds are running all over the place, and it looks like the jeep may be linked to the JFK assassination. But the Feds are trying to cover it up, and eliminate anyone who knows about the jeep.

Google Çeviri - İki Texas sınır muhafızı, genç bir hotshot ve daha yaşlı ve daha alaycı ortağı, çölde 20 yıl boyunca bir iskelet, bir tüfek ve 800.000 dolar nakit olan bir kutuyla dolu bir cip buluyor. Parayı almaya karar verdiler, ama ölü sürücüde bulduğu şifreli bilgiyi sessizce kontrol ettiler. Yakında, federaller her yerde koşuyorlar ve jeep JFK suikastına bağlı olabilir gibi görünüyor. Ama Federaller onu örtbas etmeye ve cip hakkında bilgisi olan herkesi yok etmeye çalışıyorlar.



El Diablo - 1990 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ata binemez silah çekemez bu da böyle bir kovboy. Billy Ray Smith kaçırılan ögrencisi Nettie Tuleen'in peşinden giderek onu vahşi batının en belalı adamı Şeytan lakaplı El Diablo'dan kurtarmak için yola çıkar. Herkes onun aptal olduğunu düşünür çünki tek sahip oldugu cesaretidir. Kovboyların yüz karasıdır.



Coweta Cinayeti - Murder In Coweta County - 1983 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In 1948, in rural Georgia, Coweta County is watched over by its legendary, indomitable Sheriff Lamar Potts (Johnny Cash). No felony had ever gone unsolved while Sheriff Potts was in charge. In the next county, though, there is a vast estate known as "The Kingdom." It's ruled by one man, John Wallace (Andy Griffith), whose power is absolute and beyond the law. But when Wallace chases one of his underlings to deliver ruthless punishment, he makes a critical mistake. He crosses over into Coweta County... Sheriff Potts' territory. This is the compelling true story of the man who ran the Kingdom, and the man who brought him down.

Google Çeviri - 1948 yılında, Gürcistan'ın kırsal kesiminde, Coweta County, efsanevi, belirsiz Şerif Lamar Potts (Johnny Cash) tarafından izlendi. Şerif Potts sorumluyken hiçbir suç çözülmemişti. Gelecek ilçede olsa da, "Krallık" olarak bilinen geniş bir emlak var. Gücü, mutlak ve yasaların ötesinde olan bir adam John Wallace (Andy Griffith) tarafından yönetiliyor. Fakat Wallace acımasızca ceza vermek için altlarından birini kovalarken kritik bir hata yapar. Coweta Bölgesi'ne geçiyor ... Şerif Potts'ın bölgesi. Bu, Krallığı yöneten adamın ve onu getiren adamın zorlu gerçek hikayesi.