S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Nükleer Ölüm - Spontaneous Combustion - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A young man finds out that his parents had been used in an atomic-weapons experiment shortly before he was born, and that the results have had some unexpected effects on him.

Google Çeviri - Genç bir adam ailesi o doğmadan hemen önce bir atom silah deneyde kullanılan edildiğini öğrenir ve sonuçlar ona beklenmedik etkileri oldu ki.






Gece Uçuşu - Night Crossing - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Two men want to escape from East Germany but they will only go if they can take their families with them.

Google Çeviri - İki erkek Doğu Almanya'dan kaçmak istiyorum ama onlarla ailelerini alabilir eğer onlar sadece gidecek.






Lanet - Evilspeak - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Şeytana inanan Peder Estaban Ortaçağ zamanlarında İspanyadan müritleriyle birlikte sürgün edilir. Bir şekilde Amerika kıtasına gider burada Kilise açar ve sonrasında idam edilir ölmeden önce geri dönüp intikam alacağına yemin eder. Uzun yıllar sonra bu kilisenin üzerine askeri okul kurulur. Sürekli beceriksizlikle suçlanan arkadaşları tarafından sürekli aşağılanan, Stanley Coopersmith disiplin cezası nedeniyle bodrum temizliğine gönderilir. Burada şeytanın kara büyüsü kitabını bulur. Ritüeli çözen Cooprsmith onu sürekli itip kakan kişilerden artık intikam alacaktır.






Çayırdaki Zambaklar - Lilies Of The Field - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

1963 Yapımı Ralph Nelson filmi. Filmin başrollerinde Sydney Poiter ve Lilia Skala oynamaktadır. Avusturya göçmeni katolik rahibelerin tesadüfi bir şekilde siyah bir adamla karşılaşmaları, bu adamın yufka yürekliği ile bir türlü rahibelere hayır diyemeyişi ve rahibelerin kasaba da yeni bir kilise kurmalarına yardım etmesinden bahsediyor. Film Sydney Poiter'e en iyi erkek oyuncu Oscar'ı kazandırmış ve böylece siyah bir oyuncu olup önemli bir dalda Oscar almayı başaran ilk insan olma ünvanını da kazanmıştır.







Ölüm Melekleri - Nightmare Sisters - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Melody, Marci, and Mickey are three geeky college girls who can't get a date. One night, they invite some geeky college guys over and have a seance that results in the girls becoming possessed and turning into sex starved vamps. Will the geek hero guys be able to stop the horrible (?) possession?

Google Çeviri - Melodi, Marci ve Mickey bir tarih alamayan üç geeky kolej kız. Bir gece, bazı geeky kolej çocuklar davet ve kız sonuçlanan bir seans sahipti ve sekse aç vampir dönüşüyor olma var. inek kahraman adamlar korkunç (?) bulundurma durdurmak mümkün olacak mı?






Bir Tetikçinin Günlüğü - Diary Of A Hitman - 1991 - HDTV 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kiralık katil, genç bir kadın ile bebeğini, öldürmesi istenen son görevi sırasında vicdanıyla baş başa kalır.






Ödül Avcısı - Hardball - Bounty Hunters 2 - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Incompatible fugitive recovery agents, the flighty Jersey Bellini (Michael Dudikoff) and his more serious-minded female partner, B.B. (Lisa Howard), have, for the last time, ticked off mobster Wald (Tony Curtis) by apprehending his rather inept henchmen just as they are about to commit a robbery or kill one of Wald's enemies. That's when Wald turns their fate over to the ruthless Crazy Carlos (Steve Bacic), with the intention of having Bellini and B.B. killed. But the hapless bounty hunters keep having good luck just when they need it most.

Google Çeviri - Uyumsuz kaçak kurtarma ajanları, havai Jersey Bellini (Michael Dudikoff) ve onun daha ciddi düşünen bayan partneri BB (Lisa Howard), son kez, sadece onun yerine beceriksiz uşaklarıyız yakalanması ile mafya Wald (Tony Curtis) kapalı bilet var bir soygun veya Wald düşmanlarının birini öldürmek üzere olduğu gibi. Wald öldürdü Bellini ve BB olan niyetiyle, acımasız Çılgın Carlos (Steve Bacic) kendi kaderini devrediyor zaman. Ama talihsiz ödül avcıları en çok ihtiyaç duydukları sadece iyi şanslar görüyorum.






Mezardan Gelen Kan - Blood From The Mummy's Tomb - 1971 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sihirli güçleriyle bilinen Mısır prensesinin (Queen Tera) tabutu Londraya getirilir. Bu arada arkeolojik ekibin başındaki Profesör Julian Fuchs'un kızı Margaret garip kabuslar görmektedir. Genç kızın bedeninde prensesin ruhunun zuhur bulmasıyla korkunç olaylar olmaya başlar.






Şef Çılgın At - Chief Crazy Horse - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Crazy Horse, Oglala Lakota doğumlu bir Lakota yerlileri lideridir. Beyazlara karşı elde ettiği zaferlerle dikkat çeken Crazy Horse yine beyazlar tarafından 1877 yılında pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Büyük bir savaşçı olduğu kadar önemli bir politik lider ve geleneklerine çok bağlı bir filozof olarak tanımlanan Çılgın At, beyazlara karşı tüm Kızılderililerin bir onur ve gurur sembolü olmuştur.