S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Deliler Evi - Madhouse - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A horror movie star returns to his famous role after years in a mental institution. But the character seems to be committing murders independent of his will.

Google Çeviri - Bir dehşet filmi yıldızı, akıl hastanesinde yıllar sonra ünlü rolüne geri döndü. Ancak karakterin kendi iradesinden bağımsız olarak cinayet işlediği görülüyor.






Dehşet Saati - Pit And The Pendulum - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Edgar Allen Poe uyarlaması olan Roger Corman filmi. Gotik klasikler arasında yer alan filmde İspanyol Engizisyon işkencecisinin oğlu Nicholas Medina eşini kaybetmiştir. Babasının annesini öldürme anılarını sürekli hatırlayan Nicholas'ın eşi Elizabeth'in ölümü sırdır. Elizabeth'in erkek kardeşi Francis, bu ölümü araştırmak için Medina şatosuna gelir. Acılar içindeki Medina'yı oyuna getirmeyi konu edinen bu korku filminde Corman, filmi meşhur dekorlarıyla işkence durumunun klostrofobik atmosferiyle yoğurmuştur.






Dehşet Çetesi - Contra Conspiracy - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When a Hollywood film crew set up shop in the Mojave Desert, they believed they were making the best action-adventure movie of the year. Little did the filmmakers know they would live it, too!

Google Çeviri - Bir Hollywood film ekibi Mojave Çölü'nde alışveriş yaparken, yılın en iyi aksiyon-macera filmi yapacaklarına inanıyorlardı. Film yapımcıları da bunu yaşayacaklarını çok az biliyordu!






Değişen Dünyanın İnsanları - Fahrenheit 451 - 1966 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ray Bradbury’nin kitapsız bir geleceğe dair bilim kurgu başyapıtı niteliğindeki romanı,usta yönetmen François Truffaut’nun yorumlaması sayesinde ürpertici gerçekçiliğiyle bir klasik haline geldi.Filmde iki rola sahip olan Julie Christie hem Oskar Werner’in kuralcı ve zevk peşinde koşan eşi Linda’yı hem de kitap koleksiyoncusu metresi Clarisse’i oynuyor. Montag (Oskar Werner) devlet tarafından kitapları yakmak üzere görevlendirilmiş bir itfaiyecidir.Kitap okumaya cesaret eden devrimci öğretmen Clarisse’le tanışınca kendisini kaçak avının içinde bulur.Montag,sadece iki kadın arasında değil,kişisel güvenliği ve fikir mülkiyeti arasında da seçim yapmak zorundadır. Yönetmen Truffaut’nun İngilizce çekilen bu ilk filmi,insanların ne kadar kötü olabileceğini anlatan ürkütücü bir hikaye.






Daima Bay Bay Deriz - Every Time We Say Goodbye - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Protestant World War II pilot and a Jewish girl fall in love in Jerusalem, even though their diverse backgrounds threaten to pull them apart.

Google Çeviri - Protestan bir İkinci Dünya Savaşı pilotu ve Yahudi bir kız, farklı geçmişleri onları parçalamaya tehdit etse de Yeruşalim'de aşık oluyor.