S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sevgi Sözcükleri - Terms Of Endearment - 1983 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shirley MacLaine ve Debra Winger bir anne-kız hikayesiyle unutulmaz bir filmde, hem kritiklerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanıyorlar. Yönetmen James L. Brooks, 30 yıllık bu ilişkinin çeşitli dönemlerini büyük bir ustalıkla ekrana getiriyor. Jack Nicholson, MacLaine'in çılgın ve kadın düşkünü, eski bir astronot olan komşusunu canlandırıyor.






Saraband For Dead Lovers - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alman kökenli İngiltere kralı George Louis, Dorothea adlı kadını Ahlden şatosuna hapsetmiştir. Ama sonunu yine bu kadın hazırlar. Tarihsel bir aşk öyküsü anlatan film, Sanat Yönetimi dalında Oscar’a aday olmuştu.






Persona - 1966 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Persona, Bergman filmografisinin en şaşırtıcı ve en aykırı parçası. Yönetmenin ustalığının ve modern sinemayı etkilemekle kalmayıp onu nasıl büyük ölçüde kendinden çıkardığının en güzel kanıtlarından biri. Sinamotografisinin ustalığını bir yana bırakırsak, buradaki sinema dilinin günümüzdekinden geri kalan yanı yok. Sinematografi de işin içine girdiğinde Bergman fersah fersah öteye gidiyor. Kuralları kim koydu diye merak ediyorsanız işte size Bergman, sinemanın gerçek babası. Örneğin Lynch Mulholland Çıkmaz'ını yazarken bu filmi en az on kez izlemiş olmalıdır. Bir hemşire, konuşmayı reddeden, herhangibir psikolojik rahatsızlığı olmamasına rağmen çevresiyle iletişimi tamamen kesmiş bir aktristin bakımını üstleniyor. İkisi bir yazlıkta birlikte zaman geçirirken, birinin sessizliği nedeniyle açılan kışkırtıcı ve korkutucu kişilik çukuruna diğerinin (hemşirenin) karakteri düşüyor ve kendini en ince detayları ile açık etmeye başlıyor. Ve bir süre sonra hemşirenin kendi karakteri yok olup tamamen aktristin karakteri içinde eriyerek şekil değiştiriyor. (bibi andersson ve liv ullman'ın oyunculukları mükemmel) Sessizliğin gücü, karakter olmak, oynamak, kişilik ve kadın kimliği (John Berger'in Görme Biçimleri'ndeki tezini hatırlamakta fayda var: özellikle kadınların kendilerinden beklenen kimlik ve içlerindeki gerçek kimlik arasındaki bölünmüşlükleri) üzerine bir başyapıt. 1966 yılından sonraki sinemayı en çok etkilemiş ve hatta onu bizzat yaratmış olan filmlerden biri Persona. Ama burada örneğin bir Potempkin Zırhlısı ya da bir Metropolis gibi ancak miras kağıtlarındaki yazı olabilecek, yapacağını yapmış sonra da hükmünü uzun zaman önce kaybetmiş bir anlatı göremezsiniz. Bergman'ın Persona'sı, bugün bile tüm yönetmenlerin hayalini süsleyebilecek ve yapıldığı anda tüm dünyanın önünde eğileceği gerçek sinema anlatısıdır. Yapıldığı yıl bir kesimin takdirini toplamakla birlikte çok büyük bir kesim tarafından da acımasızca eleştirilmişti. Ne var ki sonrasında kuralları koyan filmlerden biri oldu.






Kanlı Şaka - Sleuth - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hikaye ilginç oyunlar oynamayı seven, zengin bir detektif romanı yazarı olan Andrew Wyke etrafında dönmektedir. Kuaför salonları zinciri sahibi Milo Tindle'ın karısı Marguerite'ı aldattığını bilmektedir. Wyke Milo'yu şehrim dışındaki malikanesine davet eder. Wyke da karısını Tea adlı bir kızla aldatmaktadır. Wyke Tindle'dan değerli bazı mücevherleri çalmasıp satmasını ve aldığı parayı karısı Marguerite ile mutlu bir şekilde yaşamaları için kullanmasını teklif eder. Böylece Wyke da sigortadan aldığı parayla Tea ile mutlu bir şekilde vakit geçirecektir. Fakat ortalık karışacak ve bu teklifin sonuçları çok tehlikeli boyutlara ulaşacaktır.






Kanlı Hücüm - The Wild One - 1953 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç ve öfkeli bir Marlon Brando, 50'lerin bu kült klasiginde beyaz perdeyi fethediyor. Brando'nun canlandırdığı Johnny, küçük, uyuşuk bir California kasabasını ele geçiren motorsikletli çetenin lideridir. Deri ceketli genç motorcu, kasabanın en güzel kızı Kathie'ye (Mary Murphy) aşık olana kadar sadece yıkımla ilgileniyor gibidir. Ancak Johnny'nin şanssızlığı, psikopat rakibi Chino (Lee Marvin) tarafından tehdit edilmesi ve bunun üstüne, kasaba halkının düşmanlığı ve önyargılarıdır.






İntikamın Ötesi - İntikam Gecesi - Ride Beyond Vengeance - 1966 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jonas Trapp falls in love with the beautiful Jessie, a wealthy girl out of his humble class. Against the wishes of her snobbish aunt, she marries him, later faking a pregnancy to win her aunt's consent. But Jonas tires of living off of his wife's family, and eventually deserts her to become a buffalo hunter. 11 years later, with his self-made fortune, he sets out to return home, only to be set upon by three sadistic marauders, who steal his money and leave him for dead. Rescued by a farmer who nurses him back to health, Jonas becomes consumed by the desire for revenge. As fate would have it, all three men live close to Jonas' former home. Matters quickly get worse when Jonas reunites with his wife, only to discover that she is now engaged to Renne.

Google Çeviri - Jonas Trapp, mütevazi sınıfından zengin bir kız olan güzel Jessie'ye aşık oluyor. Snob teyzesinin arzularına karşı, onunla evlenir, teyzenin rızasını kazanmak için daha sonra gebelik taklid eder. Ancak Jonas eşinin ailesinden ayrı yaşıyor ve sonunda onu bir manda avcısı olmak için çöl ediyor. 11 yıl sonra kendine has servetiyle, evine dönmek için para harcayan ve onu ölüme terk eden üç sadist çarpıcı tarafından cezalandırılacak. Jonas onu sağlık durumuna geri getiren bir çiftçi tarafından kurtarıldı, intikam arzusuyla tüketildi. Kadere kavuştuğunda, üç adam da Jonas'ın eski evinin yakınında yaşar. Jonas eşiyle yeniden birleştiğinde, ancak şu anda Renne ile meşgul olduğunu keşfetmek için sorunlar hızla kötüleşir.






Genç Silahşörler - Young Guns - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 1878. Lincoln Kasabası. Çiftlik sahibi ve eğitimli bir İngiliz centilmen olan John Tunstall çiftliğinde kimsesiz gençleri toplayarak topluma kazandırmaya çalışıyordur. Örneğin bu gençlere birbirlerine "Centilmen" diye hitap etmelerini, şiir okumalarını ister. Tunstall bir çiftlik ağası olan Lawrence G. Murphy ve adamları tarafından kurulmuş Santa Fe çetesi tarafından tuzağa düşürülüp öldürülünce gençler efsanevi Billy The Kid önderliğinde acımasız Santa Fe çetesine ve hükümet görevlilerine karşı savaş açarlar. İntikamları kanlı bir saldırıya dönüştüğünde kanunsuz kimseler olarak ilan edilir ve aranmaya başlarlar. Böylece Vahşi Batı tarihinin en büyük kovalamaca serüveni başlar.






Genç Silahşörler - Young Guns II - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç Silahşörler'in devamı niteliğinde olan filmde Amerika'nın en aranılan kaçaklarından Genç Silahşörler'in maceraları anlatılıyor. İdam için güzel bir gün fakat cellat bu gece hayal kırıklığına uğrayarak evine dönecek çünkü Billy'nin zekice planı ile kendisi ve çetesi serbest kalacak.






Bekarın Derdi - Only The Lonely - 1991 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chicago’da baskıcı annesiyle birlikte yaşayan bir polis, cenaze evinde çalışan utangaç bir kıza aşık olunca işler karışır...






Ansızın - Suddenly - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir zamanlar hayli hareketli bir yerleşim beldesi olan Apansız Kasabası'nda artık sükunet hakimdir. Ancak bir gün kasabaya ABD Başkanı'nın geleceği duyulur. Acımasız bir kiralık katil olan John Barnes başkanı öldürmek için harekete geçmiştir bile.