S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şahane Soygun - The Brink's Job - 1978 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1950’de Boston'da zırhlı bir banka aracının acemi hırsızlarca soyulmasını anlatan çılgın bir komedi.



Şahane Soygun - The Brink's Job - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1950’de Boston'da zırhlı bir banka aracının acemi hırsızlarca soyulmasını anlatan çılgın bir komedi.



Maymunlarla Bir Yaz - Summer Of The Monkeys - 1998 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Summer Of The Monkeys (set in 1910 on the prairies of Canada) follows the story of a young boy, Jay, who dreams of getting enough money to buy his dream horse. One summer Jay finds four chimps on the prairie who have fallen off a circus cart. He later learns that there is a big reward for them. Enough to buy the horse... however, as time goes on he befriends the chimps... and it becomes apparent that Jay can't bear to part with them.

Google Çeviri - Monkeys Of Summer (1910 yılında Kanada'nın kırsalı olarak belirlendi), rüyasını atın satın almak için yeterli para almayı hayal eden genç bir çocuk Jay'in hikayesini izler. Bir yaz Jay, bir sirk arabasından düşmüş kırlarda dört şempanze bulur. Daha sonra onlar için büyük bir ödül olduğunu öğrenir. Atı almaya yetecek kadar ... ama, zaman geçtikçe şempanze arkadaş olurlar ... ve Jay'in onlara katlanamayacağı anlaşılır.



Korsan - The Buccaneer - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

12 bin kişilik İngiliz ordusu, General Jackson’ın savunduğu New Orleans’a yaklaşmaktadır. Bölgenin en önemli korsanı Lafitte de Amerikalıları savunmak ister. Ama adamları buna cesaret edemez. "En İyi Kostüm" dalında Oscar’a aday gösterilen usta işi bir film.



Çıplak Rakkase - Salome - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güzelliği ve danslarıyla gönülleri fetheden Salome’nin öyküsü. Yönetmen genç ve güzel bir kadının saray entrikaları içindeki yerini anlatıyor. Film en çok ünlü dans sahneleriyle Rita Hayworth için çevrilmiş onun da ününü pekiştirmiş.



Büyük Hazine 1 - National Treasure - 2004 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Benjamin Franklin Gates, üçüncü kuşak bir hazine avcısıdır. Hayatı boyunca, neredeyse kimsenin var olduğuna inanmadığı bir hazineyi aramıştır. Söz konusu hazine bir rivayete göre Kuzey Amerika’da bir yerlerdedir. Bu konu üzerinde derin çalışmalar yapan Benjamin, en sonunda kendisine gerekli olan hazine haritasının, Bağımsızlık Bildirgesinin, arkasında olduğunu keşfeder. Bu sırada kendisinin bir de Ian Howe adında rakibi vardır. Ondan önce o belgeyi çalarak ele geçirmek zorundadır. Bu müthiş soygun gerçekleşecekken ciddi anlamda yardıma gereksinimi söz konusudur. Filme en büyük lezzeti katan unsurlardan biri Oscarlı oyuncu Nicolas Cage’dir



Büyük Hazine 2 - National Treasure Book Of Secrets - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ben Gates’in John Wilkes hakkında yeni bir bilgi sunumu esnasında Booths’un günlüğünden on sekiz sayfa eksiktir. Çok geçmeden Mitch Wilkinson adında biri kalkar ve söz konusu günlükten eksik olan bir sayfayı okumaya başlar. O sayfada Ben’in büyük babası Thomas Gates’ten söz edilmektedir ve kendisi Abraham Lincoln olayında suikastçiler destekçilerindendir. Film, Abraham Lincoln olayının ardındakileri çözmek istemektedir. Film 2004’te dikkatleri üzerine çeken National Treasures filminin devamıdır.



Bitmeyen Kavga - The Long Duel - 1967 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Hindistan'da İngiliz hakimiyeti altında yaşayan yerli halk, her geçen gün artan baskıya karşı koymaktadır... Yul Bryner'ın üstün performansla öne çıkan film, bir direnişin ve kahramanlığın öyküsünü anlatıyor. 



Bitmeyen Kavga - The Long Duel - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hindistan'da İngiliz hakimiyeti altında yaşayan yerli halk, her geçen gün artan baskıya karşı koymaktadır... Yul Bryner'ın üstün performansla öne çıkan film, bir direnişin ve kahramanlığın öyküsünü anlatıyor. 



2 Yaşam Artı 1 - Deux Vies... Plus Une - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tüm hayatını ailesine ve öğrencilerine adamış Eliane, bir gün tanıştığı bir yayımcı sayesinde en büyük tutkusu olan yazmanın peşinden gidecektir. Yıllarca iyi bir eş ve anne olarak bilinen bir kadın, günün birinde ideal olmaktan vazgeçip hayatını yaşamaya karar verirse. İyi bir eş ve anne olan Eliane Weiss, yaşamındaki herkes için saçını süpürge etmiştir. Kimsenin bilmediği tek tutkusu olan yazı yazmaya kendini kaptıran Eliane, yakışıklı bir yayıncıyla tanışıp bir anda ideal eş ve anne olmaktan vazgeçince, herkes şaşırır.