S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kedinin İzinde - Track Of The Cat - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir aile destanı: Kibirli ve acımasız bir oğul, iki yüzlü bir anne ve alkolik bir babayla yaşayan küçük oğulun hikayesi. Genç adam ailesini ziyaret etmeye getirdiği kızla evlenmek istemektedir. Ancak kız geri çekilir ve iki ağabeyi korkunç bir kar fırtınası esnasında ölümcül panteri öldürmek için dışarı çıkarlar.






Muhteşem Yedili - The Magnificent Seven - 1960 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küçük bir Meksika kasabası şeytani haydut Calvera ve onun kana susamış arkadaşları tarafından terörize edilmektedir. Yalnızca muhteşem yedili onları kurtaracak güce ve cesarete sahiptir. Kasabanın çiftçilerinin ne silahları, ne paraları, ne de saldırganlık eğilimleri vardır. Bu kişiler sınıra doğru yol alır. Yolda ikiside işsiz olan Chris ve Vin daha sonra ise içlerinde James Coburn, Charles Bronson ve Robert Vaughn'nın da aralarında bulunduğu beş kanun kaçağının onların yanına katılmasıyla muhteşem yediliyi oluştururlar. Bu yedili para için değil, macera için bu işe kalkışır. İlk başta galibiyet garanti gibi gözükse de Calvera vazgeçmez ve tekrar kan dökmek için geri gelir. Muhteşem Yedili kasaba halkını kurtarıp tekrar özgürlüğüne kavuşturmak için ölümüne bir savaşa girer.






Muhteşem Yedili’nin Dönüşü - Return Of The Seven - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Meksikalı haydut ordusu köyleri yakıp yıkmakta, köylerdeki erkeklerin sağ kalanlarını toplayarak çöle sürmektedir. Yakaladıkları arasında Çiko da vardır. Çiko'nun karısı Petra Chris (Yul Brynner)'ı bulur ve olanları anlatır. Chris, eski arkadaşı Çiko'yu kurtarmak üzere mahkum ve serserilerden 5 adam seçer ve haydutlarla çarpışmak üzere yola çıkarlar.






Muhteşem Yedili'nin Silahları - Guns Of The Magnificent Seven - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Muhteşem Yedili serisinin devamı niteliğini taşıyan bu filmde yine Amerikan western sinemasının tadına varacaksınız. George Kennedy, James Whitmore gibi birçok yetenekli oyuncunun muhteşem performanslarıyla süslü bu filmde maceraya doyamayacaksınız.






Muhteşem Yedili Son Macera - The Magnificent Seven Ride - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski bir arkadaşı, Meksikalı bir haydut çetesine karşı şerif Chris'ten yardım ister. Ancak şerif yardıma yanaşmaz.