S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Siyah Kartal Yoldaşlığı - The Order Of The Black Eagle - 1987 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nazilerin Güney Amerikaya sızmaya çalışmasını öğrenen hükümet James adlı bir ajanı görevlendirir.






Savaşçının Kalbi - The Warrior Of The Heart - El Corazon Guerrero - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Beldar’ın kaderi kalp şeklindeki lanetli bir taşı çalmasıyla değişir. Beldar bu taşı alır almaz kendini 16 yaşında bir çocuğun bedeninde farklı bir gezegende bulur. Bundan sonra Beldar için amansız bir kurtuluş savaşı başlar.






İyi Kötü Ve Çirkin - The Good The Bad And The Ugly - 1966 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tuco (çirkin), üzerine ödül konulmuş bir kanun kaçağıdır. Keskin nişancı Blondie (iyi) adlı kovboyla işbirliği yaparak kasabaları dolaşmaktadırlar. Tuco'yu kanun adamlarına teslim eden Blondie, ödülü alıp Tuco'yu asılmaktan son anda kurtarmaktadır. Bir kasabada işlerin ters gitmesi üzerine ortaklıkları bozulur.
Melekgöz (kötü) lakaplı Sentenza ise Bill Carson adında büyük miktarda altını ele geçirmiş eski bir askerin izini sürmektedir. Tuco'nun çölde Blondie'yi öldürmek üzere olduğu bir anda Bill Carson'la karşılaşmaları tüm planları değiştirir. Carson, altınları İç Savaş'ın hareketli olduğu bir cephede mezarlığa saklamıştır. Ancak Tuco mezarlığın yerini, Blondie ise mezarın adını öğrenebilmiştir. Mecburen işbirliğine tekrar dönen ikili altınları aramaya koyulur. Sonunda üçünün yolu altınların olduğu yerde birleşir.






Emanet - Entrusted - 2003 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı'nın ortasında Maria Von Gall, Fransa'daki Yahudileri tahliye edebilmek için İsviçre bankalarındaki birikmiş fonları kullanmaya karar verir. Düşman kuvvetlerince yakalanmak üzere olduğunu hissedince, 11 yaşındaki zeki oğlu Thomas'ı hayatta kalabilmesi için, banka hesaplarının gizli kodları konusunda eğitmeye başlar ve kodları ona ezberletir.Bir süre sonra Thomas, Nazilerle işbirliği yapmakta olan ve kodları ele geçirmek için her şeyi yapabilecek acımasız Profesör Gregor Lamelle'in hedefi haline gelir.Düşman giderek yaklaşırken bir ırkın geleceğinin anahtarı, Thomas'ın hafızasının derinliklerinde saklıdır. Ve bu hafıza, gerçek bir testten geçecektir.






Büyük Düşüş - The Big Fall - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Özel dedektif Rybeck, yeni bir iş alır ve kendini milyonlarca dolarlık bir maceranın ortasında bulur. Etrafında bir çete, kötü adamlar ve Emma adlı güzel bir kadın vardır.






Boksör - Split Decisions - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj




Film Özeti

İki kardeşten küçük olan  üniversiteye gider ağabeyi Ray ise kısa yoldan ün ve para sahibi olmak için boksör olur. Film bundan sonra genç boksörün dramını anlatacak. Yer yer profesyonel boksun kulisiyle ilgili değinmeler ve tabi Gene Hackman`ın oyunculuğu da var.






Bir Güç Gösterisi - A Show Of Force - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1978 Yılında çıkan olaylarda iki öğrenci gizemli bir şekilde  öldürülür. Diger öğrenciler onların eylemci olduğunu söylerken hükümet terörist olduğunu iddia eder. Kate Melendezse (Amy Irving) bu ölümleri incelemektedir.






Beyaz Şimsek - White Lightning - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kaçakçıları engellemek için federal ajanlarla iş birliği yapan eski bir suçlunun hikayesi.






Altın Kollu Adam - The Man With The Golden Arm - 1955 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Frankie Machine hapishanede ve rehabilitasyonda 6 ay geçirdikten sonra eski uyuşturucu satıcısı Louie ile aynı anda mahalleye döner. Frankie’nin Louie ile bir işi yoktur. Hatta artık uyuşturucu kullanmadığını ve buna asla para harcamayacağını duyurur. Hapishanede bateri çalmayı öğrenmiş olan Frankie’nin hayali profesyonel bir müzisyen olmaktır. Ancak bu zorlu bir mücadele olacaktır. Karısı Zosch ve patronu Schwiefka o kadar çok baskı yapar ki sonunda uyuşturucu alışkanlığına geri döner. Gerçekten sevdiği kız yani Molly Frankie’nin yanındadır. Ancak Louie öldürülünce polis bu cinayetin sorumlusunun Frankie olduğuna inanır ve Frankie için işler daha da sıkıntıya girer.