S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vampir Nosferatu - Nosferatu Phantom Der Nacht - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir emlak satışı için Transilvanya'ya gönderilen Jonathan Harker'ın bu yeni müşterisi bir vampirdir. İnsan kanıyla beslenen bu hortlak ölümsüzdür ve tek isteği huzura kavuşmaktır. Ancak Harker'ın karısının fotoğrafını görünce fikrini değiştirir ve gemiyle Almanya'ya doğru yola çıkar ama beraberinde felaketi de getirecektir.






Niagara - 1953 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

George ve Rose Loomis adında genç bir çift balayı için Niagara şelalesinde bir motelde kalmaktadırlar. İlişkileri gittikçe kötüleşen çift, orada Cuttlers çifti ile tanışır. Bu çift geciken balayılarını yaşamaktadırlar. Kazara Polly Cuttler, Rose Loomis'in bir sevgilisi olduğunu farkeder. Rose ve sevgilisi, Rose'un kocasını Niagara Şelalesinde öldürmeyi planlamaktadır ve bundan hiçkimsenin haberi yoktur.






Kalbe Giden Yol - Anand - 1971 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Doktor Bhaksar, tıp alanındaki başarılarının yanı sıra, yazar olarak da tanınan biridir. Ölümcül bir hastalıkla mücadele eden hastası Anand'ı anlattığı kitabıyla bir edebiyat ödülü bile kazanmıştır. Çok ağır bir kanserle yaşayan Anand, buna rağmen güleryüzlü ve neşeli olmayı başarmaktadır. Son günlerinin de tadını çıkarmaya çalışan Anand'ın en büyük destekçilerinden biri de doktoru Bhaksar'dır. Sık sık geri dönüşler yaparak anlatılan hikayesiyle, hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından oldukçe beğenilen filmin başrollerinde Hint sinemasının ünlü oyuncuları yer alıyor. Rajesh Khanna, Amitabh Bachchan ve Sumita Sanyal'i izlediğimiz filmin yönetmeni ve senaristi ise Hrishkesh Mukherjee.






İş Bitirici - Hanging Up - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lou, hastanede ölümü bekleyen yaşlı ve yalnız bir adamdır. Bir dergi yöneticisi olan ve o parti senin bu parti benim koşuşturup duran büyük kızı Georgia, ev hanımı ortanca kızı Eva ve işsiz olan küçük kızı Lisa, kendi problemlerinden babalarının problemleriyle ilgilenmeye vakit ayırabilecek gibi görünmememektedir.






Çarın Katili - Tsareubiytsa - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Moskova'da akıl hastanesine götürülen Timefeyev, son çar ve ailesini kendisinin öldürdüğünü söyleyince ortalık karışır.






Zehirli Hayat - Imitation Of Life - 1959 - BRRip 1080p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Anne olmak, ırkçılık ve başarıyı sorgulayan filmde, ünlü bir oyuncu olmayı düşleyen beyaz, dul anne Lora, zenci, dul anne Lora’yı, kızı Suzie’nin dadısı olması için evine alır. Yıllar sonra Lora, kızı Suzie’yle ilişkisi uğruna başarılı bir sahne ve sinema yıldızı olur. Bu arada, Annie’nin açık tenli kızı Sarah Jane, kendini çevresine bir beyaz olarak tanıtır, ancak böylece hem kendi köklerini hem de annesinin sevgisini inkâr etmiş olur.