S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Umutlar Gölü - Tutku Balığı - Passion Fish - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

After an accident leaves her a paraplegic, a former soap opera star struggles to recover both emotionally and mentally, until she meets her newest nurse, who has struggles of her own.

Google Çeviri - Kaza bir paraplejik kaldıktan sonra, eski bir sabun opera yıldızı, kendi mücadelesi olan en yeni hemşiresiyle buluşana kadar hem duygusal hem de zihinsel olarak iyileşmek için mücadele eder.



Pembe Panter Karanlıkta Bir Çığlık - A Shot In The Dark - 1964 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Paris'in varlıklı isimlerinden Benjamin Ballon'un hizmetçisi Maria Gambrelli, aşığının cesedi başında elinde bir silahla yakalanınca, esrarı çözmek üzere Pembe Panter vakâsıyla meşhur müfettiş Jacques Clouseau, yanlışlıkla da olsa göreve getirilir. Her türlü delil tersine işaret ettiği halde Clouseau genç ve güzel Maria'nın büyüsüne kapılmış bir halde gerçekleri görmek istemez. Bunlar olurken Baş Müfettiş Dreyfus, neden bir türlü kendisi dışında kimsenin Clouseau'nun tam bir baş belası ve beceriksizin teki olduğunu fark edemediğini düşünüp kendi kendini yemektedir. Maria bir kez daha bir cinayet mahallinde, Ballon'un bahçıvanının cesedinin başında yakalandığında da, evin bir diğer hizmetçisi Dudu'nun cesedi bulunduğunda da tüm gözler genç kadına dönecek, gelin görün ki Clouseau ısrarla burnunun dikine gidecektir.



Miami Macerası - A Hole In The Head - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tony Miami'de bir otel işletmektedir. Kadınlara düşkün dul bir erkek olan Tony'nin işleri iyi gitmediği gibi, üstüne üstlük de on iki yaşındaki oğlu ile de ilgilenmek durumundadır. Başrolünde Fran Sinatra'nın yeraldığı bu komedi, 1960 yılında en iyi orijinal müzik dalında Oscar kazanmıştır. 



Küçük Zampara - Milk And Money - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

12 Yaşındaki Frank Wheeler ve yakın iki arkadaşının hedefleri hayatın en büyük gizemini çözmektir, kadınları! Böylece kumbaralarındaki tüm parayı yanlarına alarak şehrin yolunu tutarlar. Çocuklar göz alıcı ve iyi kalpli VMelanie Griffith ile karşılaştıklarında tam da aradıklarını bulurlar. Frank V'ye baktığında onda güzel bir kadından fazlasını görür. Onun utangaç bekar babası (Ed Harris) içim mükemmel bir eş olacağını düşünmektedir! Onları biraraya getirmek kolay olmayacaktır, özellkle de V'nin peşinde acımasız gangaster (Malcolm Mc Dowell) varken. Ancak çok yakında Frank aşkın gücünü keşfedecektir.

Kahraman Subay - The Life And Death Of Colonel Blimp - 1943 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"The Life and Death of Colonel Blimp", bize sıradışı bir adamın hayatını ve aşklarının hikayesini samimi bir şekilde anlatıyor. Öncelikle tam bir eski kafalılık örneği olan, aşırı kilolu general Clive Wyne-Candy ile tanışıyoruz. 40 Yıl geriye gittiğimizde ise tamamen farklı bir adam, genç ve yakışıklı subay "Sugar" Candy'i görüyoruz. Hayatına girmiş üç kadınla olan ilişkilerini ve bir Alman subayı ile ömür boyu arkadaşlığını izlerken, Candy'nin hayatındaki izleri görüp onun ordu onuru anlayışını modern çağın "genel harp" mefhumuna adapte etmesinin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz.



Izdırap Çocuğu - Oliver Twist - 1948 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Charles Dickens'ın romanından uyarlanan Oliver Twist, düşkünler evinden kaçıp Londra sokaklarında bir yankesiciyle tanışan yetim bir çocuğu anlatır. Oliver, yankesici çocuk tarafından kandırılır ve ustaları tarafından hırsızlık yapmak için eğitilen bir grup çocukla aynı yere düşer. Oliver Twist'in bu versiyonu, baş serseri Fagin rolünü oynayan Alec Guiness'in ustaca performansıyla zirveye çıkar.



İnsanlık Suçu - A Place In The Sun - 1951 - WEBRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1952 Akdemi Ödülleri töreninde 6 Oskar heykelciği elde eden İnsanlık Suçu adlı film, amcasının fabrikasında çalışmak için hareket eden George Eastman adlı genç adamın hikayesini ele almaktadır.



İlk Aşk İlk Dans - Dirty Dancing - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir yaz kampında dans öğretmenliği yapan Johnny Castle, iş dışında kalan vakitlerinde de diğer dansçılarla dans etmektedir. Baby olarak tanınan genç bir kız Johnny'e aşık olur ve onun hem sevgilisi hem de dans partneri olur.

80'li yılların önemli filmlerinden biri sayılabilecek yapım, 1988'de en iyi şarkı dalında Oscar ödülünü 'The Time of My Life' şarkısıyla kazanmıştı.