S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ateşli Piliç - The Hot Chick - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jessica Spencer (Rob Schneider), lisenin en güzek kızlarından biridir. Günün birinde eski bir büyü sonucu 30 yaşlarındaki Clive adındaki yankesici ile yer değiştirdiğini farkeder. Artık her ikisi de birbirlerinin vücutları içinde girmişlerdir. Jessica durumdan kurtulmak ve eski haline dönmek için yollar araken bir taraftan da erkek gibi düşünmeyi ve davranmayı öğrenmek zorundadır. Öte yandan Jessica'nın vücuduna giren Clive ise bunu avantaj haline getirerek işleyeceği bir dizi suçu Jessica'nın üstüne yıkmayı planlamaktadır.






İnfazcı - The Punisher - 1989 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Castle ilk kez 1974'te Spider-Man çizgi romanında okuyucunun karşısına çıktı. Eski bir Delta Force üyesi olan Frank Castle tüm ailesinin, yer altı dünyasının önde gelen isimlerinden Howard Saint'in adamları tarafından öldürülüşüne tanık olur. O artık intikam için yanıp tutuşan, farklı biridir. Castle ölmüş, İnfazcı doğmuştur.






İnfazcı - The Punisher - 1989 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Frank Castle ilk kez 1974'te Spider-Man çizgi romanında okuyucunun karşısına çıktı. Eski bir Delta Force üyesi olan Frank Castle tüm ailesinin, yer altı dünyasının önde gelen isimlerinden Howard Saint'in adamları tarafından öldürülüşüne tanık olur. O artık intikam için yanıp tutuşan, farklı biridir. Castle ölmüş, İnfazcı doğmuştur.






Pompei'nin Son Günleri - The Last Days Of Pompeii - 1959 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Based on the Edward Bulwer-Lytton novel. Set in the shadows of Mt. Vesuvius just before its famous eruption, the film begins with Glaucus, a Roman legionnaire, returning to his home from far-off wars. Upon arriving, however, he discovers that his father has been murdered by a gang of black-hooded looting bandits. Glaucus vows revenge against the killers, but just how high up are those involved?

Google Çeviri - Edward Bulwer-Lytton romanından uyarlanmıştır. Mt.'nin gölgelerinde ayarlayın. Ünlü patlamasından hemen önce Vesuvius filmi, bir Roma lejyoneri olan Glaucus ile başlıyor ve uzak savaşlardan evine dönüyor. Ancak, geldikten sonra babasının kara kukuletalı yağma haydutları çetesi tarafından öldürülmüş olduğunu keşfeder. Glaucus katillere karşı intikam sözü veriyor, fakat katiller ne kadar yüksekler?






Katiller - The Killers - 1946 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küçük bir kasabadaki benzin istasyonunda uzun yıllardır çalışan ve İsveçli olarak tanınan Ole Andreson (Burt Lancaster), tetikçi Max (William Conrad) ve Al (Charles McGraw) tarafından öldürülür. Andersen cinayeti sigorta şirketinin en gözüpek çalışanlarından Jim Rioardan’ın (Edmond O’Brien) ilgisini çeker. Patronunun önemsememesine rağmen cinayeti araştırmaya başlayan Jim, Andersen’in karanlık geçmişini ortaya çıkarır. Geçmişteki bir hırsızlık olayına ulaşır. Sigorta şirketine 250 bin dolara mal olan bu dava kapanalı altı yıl olsa da Jim’in vazgeçmeye niyeti yoktur.






Bataklık Canavarı - Swamp Thing - 1982 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bataklıklarla kaplı bir ormanın derinliklerinde hayvan ve bitki karışımı dünyadaki açlık problemini ortadan kaldırabilecek, her türlü doğal koşulda yaşamını devam ettirebilecek bir tür canlı yaratmak için deneyler yapan bilim adamı Dr. Alec Hollland, formülü ele geçirmek isteyen kötü güçlerin (Arcane) laboratuarına yaptığı baskın esnasında kendi deneyinin kurbanı olur. Üzerine dökülen formül yüzünden yanmaya başlayan ve çareyi bataklığa dalmakta bulan Holland, kimyasal reaksiyonlar sonucunda bir bataklık canavarına dönüşür.