S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

The Mad Bunch - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Peace researcher professor Foxwood (David Carradine) is kidnapped. His daughter is advised to hire a group of amateurish and violent mercenaries to rescue him. The rescue attempt does not go as planned.

Google Çeviri - Barış araştırmacı profesörü Foxwood (David Carradine) kaçırıldı. Kızının kendisini kurtarmak için bir grup amatör ve şiddet paralı asker tutması önerilir. Kurtarma girişimi planlandığı gibi gitmiyor.






Karateci Kız - The Next Karate Kid - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anne-babasını kaybeden kız çocuğu Julie, büyükannesi ile yaşamaya başlar. Büyükanne, torunu ile iletişim kuramamaktadır. Eski dostu Miyagi’den bu konuda yardım ister. Zamanla Miyagi ve Julie arasında bir dostluk kurulmaya başlar, bu arada Julie Karate konusunda inanılmaz derecede yeteneklidir. Miyagi artık onun Karate ustasıdır.






Dehşet Yolcuları - The Wages Of Fear - 1953 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir yağ firmasının verdiği işi kabul etmek zorunda kalan dört adamın ölüm tehlikesiyle geçen zamanlarını anlatan "The Wages Of Fear", Fransa'nın Hitchcock'u olarak anılan yönetmen Clouzot'un en iyi eseri olarak biliniyor. Ülkelerinden kaçan dört adamın kurtuluşu, verilen işin istenildiği gibi yapılmasına bağlıdır. İki kamyonu doğru zamanda doğru yere ulaştırmakla görevli olan dört adam, her an ölümle karşı karşıya, kurtuluşu ümit etmektedir.






Benim Hatıralarım - Memories Of Me - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On his girlfriend's insistence, a disgruntled man tries to make peace with his high-spirited, street-smart and often irritatingly careless father, a failed actor who never quit his dream to be a success.

Google Çeviri - Kız arkadaşının ısrarı üzerine, çekingen bir adam, yüksek ruhlu, cadde akıllı ve sıklıkla rahatsız edici babası olan başarısız bir oyuncu ile barış yapmaya çalışır; başarısız olma hayalini hiç bırakmayan başarısız bir oyuncudur.