S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Büyük Kuvvet - Megaforce - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Story about a rapid deployment defense unit that is called into action whenever freedom is threatened.

Google Çeviri - Hürriyet tehdidi altındayken harekete geçirilen hızlı bir savunma birimi hakkında.






Sanal Dövüşçüler - Sci Fighter - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İyi niyetli bir deha sanal bir gerçeklik oyunu yaratır, ancak bir virüs nedeniyle torunu oyunun içinde mahsur kalır. Çocuğun babası Jack (Don Wilson) oğlunu kurtarmak için oyunun içine girer; başaramazsa hem kendisi hem de oğlu sonsuza dek oyunun içinde hapis kalacaktır.






Ringdeki Ateş - Breathing Fire - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jonathan Ke Quan (Kamçılı Adam ve Kader Yolu) genç Charlie Moore canlandırıyor. Vietnamlı bir genç olan Charlie Moore Güney Kaliforniya da Amerikalı erkek kardeşi Tony ile Amerikalı babası Micheal Moore (bu rol orta siklet dünya box şampiyonu -Jerry Trimble- tarafından oynanmıştır. Başkanlar, boksörler kralı tarafından büyütülmüştür. Charlie ve Tonny nin babaları Michael mükemmel bir şekilde silahlandırılmış bir bankanın soygununda çete lideri konumundadır. Bu durumdan Charlie ve Tonyy haberdar degillerdir.






Ölüm Dövüşü 2 - Shootfighter 2 - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Shingo & the boys (Nick & Ruben) are blackmailed into helping Rawlins infiltrate an underground shootfighting ring in an attempt.

Google Çeviri - Shingo ve oğlanlar (Nick & Ruben), Rawlins'in bir yeraltı kavgası çetesine sızmasına yardımcı olmak için şantaj yapılır.







Ölüm Dövüşü - Shootfighter 1 - 1993 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ölümüne dövüşmeye meraklı sert adamların maceraları Beyazperde'de! Nick ve Ruben büyük bir aymazlık sonucu oyuna getirilmişlerdir. Artık birer "Shootfighter" olmaktan başka bir seçenekleri yoktur. Bu şu anlama gelmektedir; Ölümüne dövüşmek! Mr. Lee onların bu konudaki rehberi olacak ve bu gizemli kavganın kazananı da kaybedeni de kanlı bir şovun parçası olmaktan kendilerini kurtaramayacaktır.






İnsan Avcısı - China O'Brien - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Polislikten istifa ederek şeriflik yapan babasının yanına kasabasına dönen Brien belanın peşini burada da bırakmadıgını görecektir. Babasının öldürülmesi ile şehri bataklıga batmış kirli insanlardan temizlemeye karar verir ve intikamının peşine düşer.






Dövüş Sanatı - Kung Pow Enter The Fist - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ailesi katledilen The Chosen One (Steve Oedekerk), bunu gerçekleştiren Master Pain’den intikam almaya yemin eder. Kung Pow, günümüzde çekilen görüntülerin, 1976 yapımı kung-fu filmi Savage Killers’a dijital olarak kopyalanması sonucu oluşturulmuş bir komedi.






Dişi Kan - Angel Of Fury - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nancy Bolan isimli güvenlik uzmanı çok özel bir bilgisayarın koruma görevi verilir lakin eski erkek arkadaşı dahil bir sürü şahısla uğraşması gerekir.