S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Laurel Canyon - 2002 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Laurel Canyon, bir çok müzisyen, aktör, aktrist ve bohem hayatı sürenlerin yaşadığı bir yerdir. Jane genç sevgilisi Ian'ın gitarist olduğu bir İngiliz grubuna hit bir single yapmaya çalışan bir plak yapımcısıdır. Jane'in oğlu Sam ve nişanlısı Alex'se Harvard tıp fakültesinden yeni mezun olmuşlardır. Ve annesinin evinde kalmaya L.A.'e gelirler. Ancak annesinin evini adeta bir stüdyoya çevirmiş olması, bir yer bulana dek orada kalmalarını gerektirir. Burada geçirdikleri günler herkesin hayatını değiştirecektir.






Çifte Tazminat - Double Indemnity - 1944 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yazar James M. Cain'im muhteşem kurgusundan uyarlanan 1944 çıkışlı sinema filmi "Double Indemnity" (Çifte Tazminat), 6 Oscar Ödüllü sinemacı Billy Wilder tarafından yönetildi. 7 farklı dalda Oscar'a aday gösterilen yapım, bir çok anlamda Sinema Tarihi'nin ilki oldu. Dolandırıcı başkarakterin, evli bir kadınla olan ilişkisi ve ikilinin akıllara durgunluk veren cinayet planını konu alan film, başrol oyuncusu Fred MacMurray'ın şüphelerini yersiz bırakarak (MacMurray, dolandırıcı karakterin sevilmeyeceğini düşünüyordu) seneler sonra bile başyapıt olma özelliğini koruyor. 1 Milyon Dolar'dan az bir bütçeyle tamamlanan filmde MacMurray'ın yanı sıra dört defa Oscar'a aday gösterilen aktris Barbara Stanwyck ve Romanya doğumlu aktör Edward G. Robinson da yer alıyor. 

Büyük bir sigorta şirketinde çalışan Walter, sondaj işinde çalışan zengin kocası sürekli seyahat ettiği için yalnız yaşayan genç ve güzel Phyllis'in evine gider ve genç kadına kapsamlı bir sigorta paketi satmaya çalışır. Sondaj işinin tehlikelerini bilen Phyllis'in sahte korkularının altında yatan hain düşünceleri fark eden Walter, genç kadının evini terk eder. 
Sigorta şirketlerinden para alabilmek için çevrilen dolapların ince noktalarını dahi bilen Walter, genç kadına olan hislerine yenik düşer ve Phyllis ile kapsamlı bir cinayet planı hazırlar.

Plana göre, Phyllis'in kocası sigortalanacaktır ve şirketin onay vermesi sonrasında bir tren kazasında hayatını kaybedecektir. Walter'in ustaca kurduğu bu plan yolunda giderse, Phyllis'in kocası öldükten sonra sigorta şirketi bir değil, iki tazminat ödeyecektir.

Türünün yüzlerce örneğine rağmen bugün bile tahmin edilemez bir kurguya sahip olan film, kaçırılmaması gereken kült bir yapım.






Acemi Prenses - Princess Diaries - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Avrupa'da Genovia adlı küçük bir ülke olduğunu biliyor muydunuz? Aslına bakarsanız, 15 yaşındaki San Franciscolu bir kız olan Mia dahil, pek çok kişi bu ülkenin varlığından habersiz. Ancak Mia'nın habersiz oluşu, özel bir durum yaratıyor: Çünkü, babasının yokluğunda annesi tarafından büyütülmüş bu genç hanım, gerçekte Genovia'nın prensesi. Babasının beklenmedik ölümünü haber alan Mia, San Francisco'daki yaşamında tam bir çirkin ördek yavrusu: Paspal bir görünüşü var, çekici olmayı beceremiyor, buna karşın, pırıl pırıl bir zekası var. Yeni tanışacağı büyükannesine düşen, Mia'nın dışını da içi kadar güzel yapmak çünkü prensesler herşeyleriyle zarif ve alımlı görünmeli. Yani postallara veda, topuklu ayakkabılara merhaba.






Eski Sevgili - The Ex - Fast Track - 2006 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tom Reilly ve Sofia Kowalski, bebek beklemektedir. Sofia, doğumdan sonra işini bırakacak ve aileyi Tom geçindirecektir. Tom şimdilik aşçı olarak çalışsa da o talihsiz gün patronuyla konuşup şefliğe terfi etmeye çalışacaktır. Talihsizdir çünkü tam da o gün Sofia'nın sancıları başlar ve hastaneye gider. O sırada patronunun iş arkadaşlarına ve kendisine kötü davranmasına katlanamayıp patronunun üzerine sos sıkmaya başlar. Bunun neticesinde işinden olur. Bu olay, bebek bekleyen çiftin komik maceralar yaşamasına neden olacaktır.






Eski Sevgili - The Ex - Fast Track - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tom Reilly ve Sofia Kowalski, bebek beklemektedir. Sofia, doğumdan sonra işini bırakacak ve aileyi Tom geçindirecektir. Tom şimdilik aşçı olarak çalışsa da o talihsiz gün patronuyla konuşup şefliğe terfi etmeye çalışacaktır. Talihsizdir çünkü tam da o gün Sofia'nın sancıları başlar ve hastaneye gider. O sırada patronunun iş arkadaşlarına ve kendisine kötü davranmasına katlanamayıp patronunun üzerine sos sıkmaya başlar. Bunun neticesinde işinden olur. Bu olay, bebek bekleyen çiftin komik maceralar yaşamasına neden olacaktır.






Gül Ve Kılıç - The Sword And The Rose - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

During the reign of Henry VIII, Mary Tudor seeks to flee a forced marriage with the French king by escaping to America with her true love, but her plans are not so easily executed.

Google Çeviri - Henry VIII döneminde Mary Tudor, gerçek aşkı ile Amerika'ya kaçarak Fransız kralıyla zorunlu bir evlilikten kaçmaya çalışmaktadır, ancak planları bu kadar kolay yapılmamaktadır.






Bronx Sokakları - Fort Apache The Bronx - 1981 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Süvari yok, kızılderili yok, kovboylar da yok. Böyle bir western olur mu? Bu soruyu 'evet' diye yanıtlayan Daniel Petrie, kamerasını Bronx'a yöneltiyor ve New York'un göbeğinde bir polisin yaşadıklarını westernlere gönderme yaparak anlatıyor. 






Ateş Altında - Fire Down Below - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Devlet adına çalışan ajan Jack Taggert iş arkadaşının şüpheli bir biçimde öldürülmesi üzerine intikam almak için harekete geçer. İpuçları onu Kentucky'deki Jackson kasabasına yönlendirir. Fakat doğasıyla insanı büyüleyen kasabada tuhaf şeyler dönmektedir. Kasabanın zenginlerinden Orin, oğlu ve adamlarıyla birlikte zehirli atıkların bölgeye boşaltılmasına yardımcı olmuş, bunun karşılığında da anlaştığı kuruluşlardan büyük paralar sağlamıştır. Kasabalılar ise mafyalaşan Orin'den korkmakta ve olan bitene göz yummaktadır. Terkedilmiş maden ocaklarına depolanan zehirli maddeler, Jackson'ı harabeye çevirecektir. Jack Taggert, olası çevre felaketini önlemek için yola çıkar. Taggert'in görevi, toprağın kirletilmesinden sorumlu olanları ortaya çıkarmaktır.






Araba Hırsızları - RPM - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Profesyonel bir araba hırsızı (David Arquette) bir süper araba prototipi çalarak hayatının soygununu yapar. Kontrolsüz hız ve sürüşün tadını çıkarın.






Annem Kurt Oldu - My Mom's A Werewolf - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Genç kızın annesi "Kurt Kadın" olmuştur ve bu beladan onu kızı kurtaracaktır.