S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Silahlı Yabancı - The Stranger Wore A Gun - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı sırasında casusluk yapan ve cezalandırılmak için aranan bir adamın yaşadıkları anlatılıyor.






Kurtlarla Dans - Dances With Wolves - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Teğmen Dunbar, Amerikan iç savaşından sonra güney Dakota'daki sınır karakoluna atanır. Sürekli sınır karakoluna gelen bir kurtla arkadaş olur. Bu kurtla oyunlar oynarken onu Sioux kabilesinden yerliler görür ve ona kurtlarla dans eden adam adını takarlar. Dunbar'ın bu kabileyle tanışması sonucu politik fikirleri değişmeye başlar. Zaman içinde bu barışcıl kızılderilileri dahada yakından tanıyarak dostluklarını ilerletir. Onlardan biri gibi davranmaya başlandığında aslında kızılderililerin büyüttüğü bir beyaz olan tek yumrukla direnen aşık olacak ve gelen tehlikeleri birlikte gögüs gereceklerdir.






Kaliforniya - California - 1947 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Epic account of how California became a state, featuring a wagon train, the Gold Rush, a wicked saloon queen, and an evil profiteer.

Google Çeviri - Kaliforniya eyaletinin nasıl bir hale geldiği, bir vagon treni, Gold Rush, kötü bir salon kraliçesi ve kötü bir profiteer olduğu epik.






Bir Gecelik Aşk - About Last Night - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erkekler, kadınlar, seçimler, arkadaşlık, aşk ve dün gece hakkında... 1980’lerden "Bir Gecelik Aşk" Rob Lowe ve Demi Moore’u Chicago’lu 2 bekar olarak karşınıza getiriyor. "B" kelimesini deneyen 2 bekar, "Bağlılık" konusunda Lowe’un seks hocası James Belushi ve Moore’un şüpheci kız arkadaşı Elizabeth Perkins kafa karıştırıcılar, David Mamet’in oyunundan uyarlama film, Edward Zwick’in ilk çalışması...






Mezarına Tüküreceğim - Day Of The Woman - 1978 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Şehir dışındaki evine tatil yapmaya giden genç bir kadının benzin istasyonunda karşılaştığı dört adam tarafından uğradığı saldırıları konu alıyor. Dört adam tarafından alıkonulup tecavüze uğrayan bir kadının, olaydan sonra kaçmayıp tek tek bu adamları telef etmesi üzerine kurulu bir film.






Mezarına Tüküreceğim - I Spit On Your Grave - 2010 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, genç bir kadın yazarın, kitabını huzur içinde yazmak amacıyla nehir kenarındaki sakin ve sessiz evine gidişiyle başlıyor. Her şey yolunda görünürken, insanlık dışı muameleyle karşılaşıp burada hiç tanımadığı kişilerin türlü işkencelerine maruz kalan genç kadın, intikam için hepsinin izini tek tek bulmaya başlar.