S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Üç Belalılar 1 - Thunder Ninja Kids Wonderful Mission - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The highest spiritual symbol of the Capa Ninja Clan, the Buddha statue, resurfaces after being stolen from them years ago. Three groups set out to get the statue...let the battles begin!

Google Çeviri - Capa Ninja Clan, Buda heykeli, en yüksek ruhani sembol yıl önce onlardan çalınmasını sonra resurfaces. Üç grup ... heykelini almak savaşlar başlasın için yola!






Üç Belalılar 2 - Thunder Ninja Kids The Hunt For The Devil Boxer - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

All Satan needs to enslave the souls of all mankind is the Sacred Sword which is kept by Master William and his son Falcon. The Thunder Ninja Kids battle Satan and his ghouls, and with the help of Falcon's new master Samson, they avenge Master William's murder, vanquish Satan and save mankind.

Google Çeviri - Tüm Şeytan tüm insanlığın ruhlar Usta William ve oğlu Falcon tarafından tutulur Kutsal Kılıç ise esir gerekiyor. Thunder Ninja Çocuk savaş Şeytan ve onun hortlaklar ve Falcon'un yeni bir usta Samson yardımıyla, onlar Usta William intikamı, Şeytan yenmek ve insanlığı kurtarmak.







Üç Belalılar 3 - Thunder Ninja Kids In The Golden Adventure - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

The mystical golden statue has been stolen by a gang of Mafia thugs, but now the Thunder Ninja Kids have set out on a mission to reclaim what is rightfully theirs, and these sticky fingered henchmen are about to learn a painful lesson in respecting other people's property.

Google Çeviri - Mistik altın heykel Mafya haydutları çetesi tarafından çalınmıştı, ancak şimdi Gökhan Ninja Çocukları, haklı olanlarını geri almak için bir görev başlatmıştı ve bu yapışkan parmaklı adamlar başkalarının mülklerine saygı göstermek için acılı bir ders çıkarmaya hazırlanıyorlar.






Katil Android - Inhumanoid - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Android öyle geliştirilmiştir ki artık yönetilen degil yöneten olmaya karar verir ve kendisine bir eş bulmak ihtiyacındadır. Uzay gemisinde sayılı tercihten birisini yapar.






Kartal Darbesi - Operation Balikatan - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan Başkanı teröristler tarafından başka bir ülkeye kaçırılınca emekli general Thurmond (Stacy Keach) etrafında eski veteran askerlerden oluşan özel bir kuvvet oluşturarak başkanı teröristlerin elinden kurtarma misyonuna girişir.






Fare Adam - Rat Man - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Akıl sağlığı bozuk birisi modelin birisini öldürüp cesedini sıçanlara yedirir. Modelin olayı araştırılır ve adada yarı sıçan yarı insan bir yaratık görülür lakin olaylar daha da karmaşıktır.