S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şeytan 1 - Warlock - 1989 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1691 yılında Boston’da yakalanan Warlock kurtulmayı başarır ve kendini 300 yıl sonrasının Los Angeles’ında bir evin içinde bulur. Evdeki gürültüyü duyan Kassandra ve eşcinsel ev arkadaşı salona girdiklerinde tuhaf görünümlü bir adamı yere yığılmış halde bulurlar. Kısa sürede çevresine dehşet saçmaya başlayan Warlock işe Kassandra’nın ev arkadaşının parmağını ve dilini kopararak başlar. Bir tinselciye giderek şeytanın kutsal kitabı Grand Grimoire’nin farklı yerlere dağılmış parçalarını bularak yaradılışı yok etmesi gerektiğini öğrenen Warlock’un peşinde ise geçmişten gelerek Warlock’un şeytani planlarına son vermek isteyen cadı avcısı Giles Redferne vardır.






Şeytan 2 - Warlock - 1993 - WEB-DL - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Cehennemde hapsedilmiş olarak tutulan şeytanlardan Satan'ın tek oglu olan Warlock babasını kurtarmaya ve dünyaya kötülük getirmeye kararlıdır. Bunun için gizli güçlere sahip 6 büyülü taşın biraraya gelmesi gerekmektedir.






Şeytan 3 - Warlock - 1999 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

300 Sene önce Katherine Miller New England cadısı kaçırılan kızını Şeytan ın pençelerinden kurtarır. Karanlıkların gelinini yaratmak için Şeytanın bu küçük kızın kanına ihtiyacı vardır, fakat planları gerçekleşmez ve Şeytan bugüne kadar özgürlüğünü kaybeder. Kris Miller (Ashley Laurence), ailesini her zaman merak eden yetim bir kızdır. Geçmişiyle ilgili birşeyler bulabilmek için kendisine miras kalan 16.yüzyıldan kalma eve okul arkadaşlarıyla beraber haftasonu için giderler. Güzel haftasonu, yakışıklı bir mimar olan Phillip Covington (Bruce Payne) in gelmesiyle bozulur. Carrington Şeytan, yarım kalan işini bitirmek ve Kris in yeniden doğan ruhunu almak için gelmiştir.






Sıradışı Bir Kadın - Moll Flanders - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir hırsızın kızı olan küçük Moll, annesinin idam edilmesinden sonra bir manastırın bakımına verilir. Ancak, kötü bir rahibinin davranışları, bir genç kız olarak Moll'un isyan etmesine neden olur ve Moll kendisini Londra'nın tehlikeli sokaklarında bulur.






Sev Ve Öldür - Requiescant - 1967 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Requescant (L.Castel)'in ailesi ve birçok masum sivil, iç savaşın bitimine yakın karmaşada, çok zengin ve aynı zamanda büyük güç ve otorite sahibi Ferguson (Mark Damon) tarafından vahşice katledilir. Requescant o sırada çocuktur ve sıyrıklarla bu katliamdan kurtulur, fakat kimse farkına varmaz. Sonrasında bir aile tarafından büyütülen Requescant, büyüdüğünde geçmişini sorgulayıp, neler olduğunu çözecek ve Ferguson'dan intikam alıp düzenini yıkmak için savaşacaktır.






Sensiz Olmaz - High Fidelity - 2000 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rob Gordon, Chicago'da eski moda longplay ve 45'lik plaklar satan bir plak dükkanı sahibidir. Batmak üzere olan bu dükkanda en büyük zevki, belli konuları temel alarak 'Top 5' müzik listeleri hazırlamaktadır. Onun bütün gün müzikle uğraşmasına dayanamayan sevgilisi Laura'nın terk etmesiyle birlikte bu kez de 'Tüm Zamanların En İyi Terkedilme Şarkısı' listesi hazırlamaya girişir.






Sensiz Olmaz - High Fidelity - 2000 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rob Gordon, Chicago'da eski moda longplay ve 45'lik plaklar satan bir plak dükkanı sahibidir. Batmak üzere olan bu dükkanda en büyük zevki, belli konuları temel alarak 'Top 5' müzik listeleri hazırlamaktadır. Onun bütün gün müzikle uğraşmasına dayanamayan sevgilisi Laura'nın terk etmesiyle birlikte bu kez de 'Tüm Zamanların En İyi Terkedilme Şarkısı' listesi hazırlamaya girişir.






Şafak Sökerken - The 7th Dawn - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Political and personal intrigues surround a group of characters in Malaya, after the close of the Second World War.

Google Çeviri - İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinden sonra, Malaya'daki bir grup karakterin etrafında siyasi ve kişisel entrikalar var.






Rüzgarın Sesi - The Wind And The Lion - 1975 - BDRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Theodore Roosevelt'in 1933'deki ABD başkanlık seçimini henüz kazandığı dönemde Fas'ta Eden Perdicaris (Candice Bergen) adlı Amerikalı bir kadın ile 2 çocuğu kaçırılır. Kadını kaçıran, Mulai Ahmed er-Resuli (Sean Connery) adlı bir Berberi kabile şefidir. O sıralar Fas krallığını aralarında paylaşmış olan Fransız, İngiliz ve Almanlar bu kaçırma hadisesinden rahatsız olurlar. Çünkü bu olayı milli bir onur meselesi haline dönüştüren Roosevelt'in Fas'a asker göndererek, oradaki pastaya ortak olmasından çekinmektedirler. Gerek dağlarda gerekse çölde göçebe gibi dolaşan Berberi şefin izi bir türlü bulunamayınca, Resuli'nin yeğeni olan Fas sultanından yardım alma ihtiyacı hissedilir. Diğer taraftan, aradan geçen uzun süre içinde Bayan Perdicaris ile çocukları ise Resuli'nin yaşam biçimine alışacak, kaçırma olayı giderek gönüllü bir rehinelik olgusuna dönüşecektir.






Rüyalar Peşinde - The Secret Life Of Walter Mitty - 1947 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Fazlasıyla korumacı bir anneye sahip olan bilim kurgu yazarı Walter Mitty hayaller aleminde yaşamakta ve kurduğu düşlerde kendisini garip alemlerdeki bir kahraman gibi görmektedir. Hayalleri bir gün bir bayanın kendisine küçük siyah bir kitap vermesiyle gerçekleşmeye başlar. Bu gizemli bayana göre kitabın içinde 2. Dünya Savaşı'ndan beri saklanan Hollanda Kraliyet mücevherlerinin yeri gizlidir. Mitty bir anda kendisini şaşırtıcı komploların içinde bulur. Hayallerinin aksine gerçek hayatta kahraman olmak o kadar da kolay değildir.