S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kurtlar Takımı - Kurtlar Sofrası - The Company Of Wolves - 1984 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gençlik masumiyetinin kaybı, genç bir kızın yetişkinlik eşiğinde cinsellikle tanışması üzerine kurulu bu büyüme hikayesi. Aynı zamanda romancı Neil Jordan'ın ilk kez denediği "Angel"dan sonraki ikinci filmi. Masalların düz anlatımını benimsemese de, kurtadam hikâyeleriyle desteklenmiş bir "Kırmızı Başlıklı Kız" hikayesi.






Kıyafet - The Outfit - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Earl Macklin robs a bank owned by the mob, serves his prison time and is released, only to start a private war against the crime outfit that owned the bank.

Google Çeviri - Earl Macklin, mafri mülkiyete ait bir bankayı soyup hapishanesine zamanında hizmet etti ve serbest bırakıldı, ancak bankaya ait suç mütalaasına karşı özel bir savaş başlatmak için.






Jumanji - 1995 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kız ve erkek kardeşi eski ve esrarengiz bir masa üstü aile oyununu keşfedip oynamaya başladıklarında, aynı oyun tarafından 25 yıl önce yutulmuş Alan Parrish’in serbest kalmasına sebep olurlar. Yutulduğu zaman onlar gibi bir çocuk olan Parrish şimdi koca bir adamdır. Oysa oyun bitmemiştir ve önce evleri sonra tüm kasaba oyunun içinden çıkıp gelen muzip maymunlar, yokedici gergedanlar, filler, aslanlar ve her türden hayvan tarafından işgal edilmeye başlanır. Yarım kalan oyunu durdurmanın tek yolu, tabii ki oyunu kazanıp bitirmektir. Peki kahramanlarımız bunu anladıklarında her şey için çok mu geç olmuştur?






Doğal Bir Cinayet - Murder By Natural Causes - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Allison, the unfaithful wife of a famous mentalist with a heart problem, wants her lover to try to kill her husband by scaring him to death, but the whole thing goes downhill.

Google Çeviri - Kalp problemi olan ünlü zihinsel birisinin zavallı karısı olan sevgilisi, sevgilisinin kocasını öldürmek için korkutarak öldürmeye çalışmasını ister, ancak her şey yokuş aşağı gidiyor.






Columbo Giyotine Gidiyor - Columbo Goes To The Guillotine - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Elliot Blake, bir psişik araştırma tesisinde, ABD hükümeti için mentalist becerilerini kullanmaktadır. Aslında Elliot, işinde psişik güçlerden çok hile faktörünü kullanmaktadır. ABD hükümetine verdiği %86 lık başarı teminatını yerine getirdikçe lüks yaşamına devam edecektir. Fakat yapılan son test Elliot için pek iç açıcı geçmemiştir. Günün birinde, Elliot’ın karşısına çıkan Max Dyson adındaki bir adam tüm planlarını alt üt eder. Max, yıllar önce Elliot ile birlikte, Afrika'daki bir hapishanede birlikte yatmış ve şimdilerde Elliot’ın kullandığı yöntemin hilelerini kendisine öğretmiş kişidir. Şu an ise artık ortadan kalkması gereken kişidir.