S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gizemli Güç - The Touch - Tian Mai Zhuan Qi - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A sister and brother, the last heirs of a family of acrobats, are called upon by a Buddhist monk sect to retrieve an artifact that their ancestors have protected throughout the ages.

Google Çeviri - Bir akrobat ailesinin son mirasçısı olan bir kızkardeşi ve kardeşi, ataları her yaşta korumış olduğu bir eseri almak için bir Budist keşiş tarikatı tarafından çağrılır.






Ejderha Dövüşü - Dragonfight - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In the future, large corporations earn millions of dollars by staging gladiatorial fights to the death that are shown on worldwide television. One day, however, a fighter who is scheduled to hunt and kill an opponent in the Arizona desert decides he's had enough, and makes a run for it. His opponent is instructed to track him down and kill him.

Google Çeviri - Gelecekte, büyük şirketler, dünya çapında televizyonda gösterilen ölümle gladyatör mücadeleleri düzenleyerek milyonlarca dolar kazanıyor. Ancak bir gün, Arizona çölünde bir rakibi avlamak ve öldürmek üzere planlanan bir dövüşçü, yeterince sahip olduğuna karar verir ve onun için bir koşuşturmaya karar verir. Rakibinin izini sürüp onu öldürmesi talimatı verdi.






Çağdaşlar - The Moderns - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1920'ler Paris'in de resimlerini satmaya çalışan Amerikalı bir ressamın öyküsü.






Bravo Two Zero - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1.Körfez Savaşı sırasında Irak'ın scud füze lançerlerini ve bunlara ait fiber optik muhabere hatlarını yok etmekle görevlendirilen İngiliz özel timinin çağrı adıdır. Görev esnasında başarısız olmuş Irak askerleri tarafından yakalanmışlardır. 8 Kişi arasından sadece biri 300 km. kaçarak Suriye'ye ulaşmayı başarabilmiştir. Üç İngiliz soguk ve düşman ateşi sebebiyle ölürken kalan dördü daha sonra serbest bırakılmıştır. Hakkında 2 film çekilmiş ve kitaplar yazılmıştır.






Bir Buçuk Polis - Cop And ½ - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Devon’ın (Norman D. Golden II) en büyük hayali bir polis olabilmektir. Sokaklarda macera aradığı bir gün, cinayete tanık olur. Devon katili bulmak için polise yardım edecektir ancak bir şartla, bir kaç gün için polis olacaktır. İsteği kabul edilen Devon, çocuklardan nefret eden inatçı Nick (Burt Reynolds) ile ortak olur. Birlikte soluk kesen bir maceraya atılan ikili, zamanla aralarındaki buzları eritebilecek midir?