S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Özgürlük Vuruşu - Freedom Strike - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When a peace treaty between America and Syria is thwarted, the renegade head of the Syrian army retaliates in a major way. He steals a nuclear weapon that only the Freedom Strike team can stop! Cue an action-packed race against time to save the world.

Google Çeviri - Amerika ile Suriye arasında bir barış anlaşması engellendiğinde, Suriye ordusunun böğür başı büyük ölçüde misilleme yapıyor. Sadece Freedom Strike ekibinin durabileceği bir nükleer silah çaldı! Dünyayı kurtarmak için zamana karşı aksiyon dolu bir yarış yapın.



Kartal Yuvası - Where Eagles Dare - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kış gecesi, 7 erkek ve bir kadın komando, Almanya’da yüksek bir tepeye inerler. Amaçları, erişilemez denilen Gestapo’nun merkezine ulaşmaktır. Görevleri ise, Amerikan generali Nazilerin elinden kurtarmaktır. Komandolara hiç kimseye güvenmemeleri söylenmişti. Buna yeni aldıkları arama/kurtarma emirleri de dahildi.



Geceyarısı Ekspresi - Midnight Express - 1978 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikalı öğrenci Billy Hayes bir uyuşturucu müptelasıdır. Bu berbat alışkanlığını Türkiye’ye gerçekleştirdiği ziyaretinde sürdürmeye kalkınca kodesi boylar. Bundan sonra ise Hayes’ın zorluklarla dolu hapishane günleri başlayacak ve meşhur "Türk Misafirperverliğinin" tadına doya doya bakacaktır.



For Keeps - 1988 - WEB-DL - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After she gets pregnant, a teenage girl must decide whether she should keep the baby or not.

Google Çeviri - Hamile kaldıktan sonra, genç bir kızın bebeği tutup tutmadığına karar vermesi gerekir.



Bizi Ayıran Nehir - A River Runs Through It - 1992 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Robert Redford'un yönettiği 'A River Runs Through It' Norman Maclean'ın kitabından uyarlanmış. Montana'da büyüyen iki çocuğu anlatan filmde Norman (Craig Sheffer) ve Paul'ün (Brad Pitt) doğayla çevrelenmiş bu uygarlıktan uzak bölgede yaşadığı zorlukları izliyoruz. Paul, babası Maclean'e (Tom Skerrit) karşı asi davranışlar içinde, oysa Norman çok daha uysal bir yapıya sahip. İkisini birleştiren en önemli şey ise balık tutmak.



Bay Billi - Sir Billi - 2012 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İskoçya'nın şirin köylerinde, Bay Bili isminde bir veretiner yaşamaktadır. Görevi ise yardıma muhtaç yabani hayvanları kurtarmak onlarla ilgilenmek.



28 Gün - 28 Days - 2000 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gwen Cummings (Sandra Bullock) New York'lu başarılı bir yazar ve aynı zamanda hızlı yaşamayı seven, herkesin favorisi olan bir parti kızıdır. Dans klüpleri ve barlar arasında mekik dokuduğu bu yaşamını, çekici, yakışıklı ve kendisi kadar tutkulu erkek arkadaşı Jasper ile paylaşmaktadır. Hayat Gwen için, sadece eğlenmekten ibarettir. Ta ki kızkardeşi Lily'nin düğününde sarhoş olup limuzini kullanmaya kalkana kadar. Bu olay Gwen'e mahkeme tarafından verilen 28 günlük rehabilitasyon cezası ile sonuçlanır. Gwen bu merkezde hiç alışık olmadığı kurallar ve adetler ile tanışır. Fakat bu kurallara uymakta kararlıdır. Sonunda Gwen, danışmanı Cornell ve grubundaki insanların yardımıyla hayatını geri alabilmek için uzun bir mücadeleye girişir ve hayata dair kötümserliğini zamanla üzerinden atmaya başlar. Bu merkezde keşfedeceği en önemli şey ise kendi iç dünyasıdır.