S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölülerin Günü - Day Of The Dead - 2008 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Colorado’nında Leadville kasabasında, Kaptan Rhodes ve onun denizci askerleri, şehri bir salgın nedeniyle karantinaya alır. Şehirde yaşayan insanlar hiç bir türlü şehrin dışına çıkamazken, hasta insanlar hastaneleri doldurmuştur. Doğma büyüme Leadville’li olan Onbaşı Sarah Bowman, er Bud Crain ile birlikte hasta olan annesini ziyaret etmek için yola çıkarken, hasta insanların et yiyen zombilere dönüştüğünü görecektir. Kaçış için bir jip bulan grup, çıkışa yaklaştığında Sarah, radyo istasyonundan abisinin ve kız arkadaşı Nina’nın sesini duyacak ve onlara yardım etmek için geri dönecektir. Ekip hep birlikte gizli bir ordu karargahına sığınacaktır.






Kükreyen Fare - The Mouse That Roared - 1959 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Avrupa'da hiç kimsenin adını ve yerini bilmediği küçücük Grand Fenwick Düka'lığının tek geçim kaynağı ülkelerinin ismini verdikleri şaraplarıdır. Fakat çok öğündükleri bu şaraplarının Amerika'da bir benzeri üretilir ve ülkenin şarapları satılmaz hale gelir. Bu minik ülke şarap haklarını korumak için orta çağdan kalan ordusuyla Amerikaya savaş ilan eder.






F.B.I. Ajanı - The FBI Story - 1959 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film, John Michael (‘Chip’) Hardesty adındaki bir FBI ajanın gözünden, kariyeri boyunca gangsterler, dolandırıcılar, KLU Klux Klan tarikatı, Nazi ajanları ve soğuk savaş casusları ile olan mücadelesini incelemektedir.






Eyvah Unuttum - Clean Slate - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Pogue iyi bir özel dedektiftir ama bir kusuru vardır. Kusuru sıradışı bir hafıza kaybıdır. Her sabah uyandığında tüm yaptıklarını unutmuş olarak kalkmaktadır. Böylece ele aldığı davaları başarıyla yürütmesi güçleşmektedir. Hafıza kaybına uğrayan ve her gün kim olduğunu düşünerek uyanan özel dedektif Maurice Progue, bir yandan peşinde olduğu cinayet vakasını aydınlatmaya çalışırken, diğer yandan zihniyle ilgili problemi çözmek için uğraşmaktadır.